עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
תוצאות 61 עד 75 מ 80

אשכול: במיוחד לנאור, קצת גם לאחרים

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    בלה בלה בלה נא3י

כסיל נבער.
    בשבילך כל מי שלא חושב כמוך - כולם עשויים ממקשה אחת.
    בלפור מחאת המילקי מתנגדי כפיית ניסוי רפואי פולשני ומתנגדי רמיסת כבוד האדם וחרותו - כולם FE שטוחיסטים.

לך תתחסן ואל תתקרב אליי. אתה המחלה! אתה המסוכן

Banned

וזה בגלל כמה "מאומתים" ? מישהו יודע?

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    אישית, סכנת הקורונה מפחידה אותי יותר מהחיסונים בגלל מגוון עצום של תופעות לוואי ממושכות בדרגות חומרה שונות.
    אלו לא חיסונים זהו ניסוי. אתה יודע מה החומר עושה לשריר הלב ?? תופעות לוואי? חשב מסלול מחדש לגבי מה גורם ליותר תופעות לוואי.
    כת או תנועה שחבריה משתדלים מאוד להראות עד כמה הם מאמינים במשהו שנראה להם נכון (שמורכב גם מאוסף שטויות שהייתי פוסל על הסף בכיתה ח') למרות שאין כל הוכחה.
    החיסונים מבטאים גישה קהילתית או חברתית ...זו גישה יהודית במהותה- קדושת החיים.
    אבל אבל כבוד הרב! יהודי מאמין רחום וחנון .
    האם כבוד הרב שמע על הפלא יועץ ? האם כבוד הרב שמע על מקרי המוות (יותר מעשרות) של דלקת שריר הלב כתוצאה מהחומר הניסיוני המוזרק?
    יואיל כבודו לעיין:

והירא את דבר ה' כאשר ראוי ליראה יראה גדולה עד אין חקר ואין תכלה, ראוי לו לברח ולהתרחק הרחק מאד אפלו מחשש או מספק אסור. ובדבר שיש בו מחלקת אפלו תשעים ותשעה אומרים מתר ואחד אומר אסור, למחש בעי, אם לא דאפסיקא הלכתא ונדחה קראו לה לסברת האוסר. ולמה הדבר דומה, לדבר שתשעים ותשעה רופאים אומרים עליו שאינו מזיק, ואחד אומר שיש בו סכנה ופקוח נפש אם יאכלנו מי פתי שלא יחוש לסברתו. הא ודאי פשיטא שכל בר דעת יאמר, מה לי ולצרה הזאת לכנס בספק סכנה, שב ואל תעשה עדיף. ואם על חיי שעה כך, על חיי עולם ושלא לגרם צער וכעס לאלקינו מלך העולם על אחת כמה וכמה. ומחשבה זו מועלת להצילו מכל חטא, והרבה עמו פדות, ומביאתו לידי חסידות. זוהי דרך ישרה ליראי ה' וחושבי שמו, ואיש מתהלך בתמו יהי אלקיו עמו:
    http://www.toratemetfreeware.com/online/f_01643.html

%u002525D7%u00252594%u002525D7%u002525A4%u002525D7%u0025259C%u002525D7%u00252590%u00252B%u002525.jpg

בעניין מכחישי קורונה .זה על משקל מכחישי שואה ?
    כאילו. יש לך את זה ביותר גבלסי?

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    זה קולע בול למצב היום, סופסוף קצת איכות מנאור.

למטריה יש יותר ממשמעות אחת שאחת מהן זה המסיכה שהחורים בה הם רמת הסינון והגשם הוא הקורונה שעוברת בחופשיות את המסיכה, למיטב זיכרוני הקורונה היא באיזור ה0.3 מיקרון בזמן שהמסכות עד לרמת N95 לא מתקרבות לזה.
    בעוד החוקרים אומרים שהקורונה יכולה להגיע למרחקים של 10 מטר אין דבר יותר מגוחך ממסכה, היא בסה״כ מוצץ להמונים

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    זה מדהים איך העולם הפוך.
    איך הקידוזו בשם אחוות האדם נעשה סוציאליסט נאציונל וקורא להקריב אינדבידואלים למולך ה"בריאות ושיגשוג"
    הוא הסוציומט. אם טובת הכלל חשובה לו ואני חלק מן הכלל אז שיאטום את עצמו בבועת אינקובטור שלא ידבק חלילה - ויניח לבריאים בנפשם לחיות את חייהם מבלי להיות מוטרדים ע"י שכמותו. יפי הנפש (שגי נהור)

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    האם כבוד הרב שמע על מקרי המוות (יותר מעשרות) של דלקת שריר הלב כתוצאה מהחומר הניסיוני המוזרק?
    אני שמעתי. זה נקרא ״ניסוי מוצלח״. מדהים איך אנשים לכאורה בריאים בהשמע ״קורונה״ שוכחים איך עובדת טבלת כפל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member

למטריה יש יותר ממשמעות אחת שאחת מהן זה המסיכה שהחורים בה הם רמת הסינון והגשם הוא הקורונה שעוברת בחופשיות את המסיכה, למיטב זיכרוני הקורונה היא באיזור ה0.3 מיקרון בזמן שהמסכות עד לרמת N95 לא מתקרבות לזה.
    בעוד החוקרים אומרים שהקורונה יכולה להגיע למרחקים של 10 מטר אין דבר יותר מגוחך ממסכה, היא בסה״כ מוצץ להמונים
    דרז, אם הפצת הווירוס הייתה באמת ע"י זרם ווירוסים שיוצא מהאדם ונקלט ע"י אחר היית צודק, אלא שזו לא התמונה.

הווירוסים לא יוצאים נקיים ויבשים מדרכי הנשימה. הם יוצאים בתוך רסיסי נוזל (מים, רוק, ליחה) שנפלטים בנשימה (גם כשלא משתעלים) שגודלם גדול בהרבה מהחרירים שבמסכה. גם כשהנוזל מתייבש, הוירוסים נשארים ספוחים על המסכה ולא משתחררים בקלות עם זרם אוויר (בדיוק כמו כתם על בד שקשה להוריד אותו, אפילו עם דטרגנטים). חוץ מזה, וירוס מחוץ לנוזל ימות יחסית מהר (אני לא יודע מה הזמנים של ווירוס הקורונה). ככה שבסופו של יום, מסיכה מגינה גם מהפצה ע"י חולה וגם בקליטה במערכת הנשימה.

רוצה הוכחה? מיעוט מקרי השפעת בזמן שאנשים הלכו עם מסכות (ווירוס השפעת וווירוס הקורונה הם בערך באותו גודל).

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    אבל אבל כבוד הרב! יהודי מאמין רחום וחנון .
    האם כבוד הרב שמע על הפלא יועץ ? האם כבוד הרב שמע על מקרי המוות (יותר מעשרות) של דלקת שריר הלב כתוצאה מהחומר הניסיוני המוזרק?
    יואיל כבודו לעיין:
    בעניין מכחישי קורונה .זה על משקל מכחישי שואה ?
    כאילו. יש לך את זה ביותר גבלסי?
    נאור, כבר אמרתי שזה לא הוגן לשלוח אנשים לקישורים וסרטונים. ניסיתי ונכוויתי בעבר.
    להתבטא אתה יודע בלי עין הרע, דבר בשם עצמך.
    מאמין לך שעשרות מתו מדלקת בשריר הלב ואולי אפילו מאות כתוצאה מהחיסונים. זה בטל בשישים לעומת מאות המליונים שחוסנו והסכנה מהמגיפה.
    לגבי מכחישי שואה וקורונה, כן. זה קיים ומקבל נפח ברשתות. PC זה בדלת ממול, לא אני. גם אתה מכיר את הטיפוס שטוען בכל דיון במה וקבוצת ווצאפ שהקורונה היא סתם (שפעת, לא קיימת, לא מסוכנת) והסכנה היא מהמדינה, חברת התרופות ושכולם דבילים. יש לי חברים ובני משפחה כאלה.
    נלך עם ההיגד שכולם דבילים עוד צעד. אם דבילים הם אלה שאוספים את הממצאים ודבילים מחליטים בדיוני וועדות לפרוטוקול מה שמחליטים, הם לא יכולים באמת לקנפג קונספירציה גלובלית. אמרנו דבילים, כן?ההאפשרות השניה שמדובר בקנוניה בסדר גודל של אלפי אנשים וכולם שו"ס נכלוליים וזה גם לא הגיוני. לא הגיוני אם מדובר בגאונים או בדבילים. לא הגיוני.
    אני מסכים שהמדינה וחברת התרופות עלולות להיות איום- אבל הקורונה היא כבר איום ונראה לי שטרם אמרה את המילה האחרונה. מעניין באיזה אחוז או כמות מתים אפשר יהיה להסכים שמדובר בסכנה אמיתית. היהדות היא תרבות רחמנית ואם תרצה להוסיף סוציאלית אני לא נעלב- זה נכון. היהדות מגלמת דאגה כנה לאדם והחברה. ככל שמדינה אימצה יותר מהחוקים שהיהודים העבירו מדור לדור בתנ"ך מצב האזרחים טוב יותר. העברנו לעולם את ערכי קדושת האדם, הקניין, החופש מודל וחוקים לסדר חברתי. מאמין שמהתרבות היהודית יגיעו גם חיסונים טובים בהמשך.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member

קוטר הוירוס הוא 0.1 מיקרון. N95 מסננת מעל 0.3 מיקרון (אבל עדיין מציגה אפקטיביות סבירה סביב 0.1 מיקרון).
    שפעת לא היתה בשום מקום, כולל שבדיה שלא היו בה מסיכות בכלל.
    אבל מזמן עברנו לאמונות ולא לעובדות אז כל הדיבורים האלה מיותרים כמו הדיונים על האללה של מי גדול יותר.

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    דרז, אם הפצת הווירוס הייתה באמת ע"י זרם ווירוסים שיוצא מהאדם ונקלט ע"י אחר היית צודק, אלא שזו לא התמונה.

הווירוסים לא יוצאים נקיים ויבשים מדרכי הנשימה. הם יוצאים בתוך רסיסי נוזל (מים, רוק, ליחה) שנפלטים בנשימה (גם כשלא משתעלים) שגודלם גדול בהרבה מהחרירים שבמסכה. גם כשהנוזל מתייבש, הוירוסים נשארים ספוחים על המסכה ולא משתחררים בקלות עם זרם אוויר (בדיוק כמו כתם על בד שקשה להוריד אותו, אפילו עם דטרגנטים). חוץ מזה, וירוס מחוץ לנוזל ימות יחסית מהר (אני לא יודע מה הזמנים של ווירוס הקורונה). ככה שבסופו של יום, מסיכה מגינה גם מהפצה ע"י חולה וגם בקליטה במערכת הנשימה.

רוצה הוכחה? מיעוט מקרי השפעת בזמן שאנשים הלכו עם מסכות (ווירוס השפעת וווירוס הקורונה הם בערך באותו גודל).
    כן רוצה הוכחה, תראה לי גרף הדבקה של מדינה שברגע שהפסיקו לשים מסיכה ההדבקה עלתה ומדינה שהתחילה להשתמש במסכה וההדבקה ירדה, אין כזאת.
    מזמין אותך גם לחיפוש באינטרנט למחקר מקיף שנעשה בדנמרק שקבע שהמסכות לא יעילות וכן זה המחקר הכי מושמץ באינטרנט אבל באותו זמן המחקר הכי מקיף שיש היום.

הירידה בשפעת היא בגלל העבודה מרחוק, רובנו נדבקים בעבודה אבל הקורונה מדבקת יותר לכן גם אם עבדת מהבית תקבל אותה בסופר

אגב ישראל היא בין המדינות היחידות בעולם שדרשה מסיכות גם באוויר הפתוח, עזר לכם? לא.
    יצרני המסיכות בעצמם אומרים שזה לא מיועד לוירוסים ומנהיגי עולם זורקים אותם לפח ברגע שהמצלמות מפסיקות לצלם, תאמין לי הם יודעים למה.
    תמיד שאני מעלה את הטענות האלו מגיע מישהוא ואומר ״אי אפשר לא לעשות כלום״ וזה בדיוק מה שמנהיגי העולם עושים, אין הרבה מה לעשות אז דוחפים מסיכות וסגרים כדי להראות שעושים משהוא, זה מרגיע את ההמונים, מסיכה מרגיעה אנשים.

Senior Member
    גם המסיכות נגד הכימי של סדאם בעיקר הרגיעו אבל רגע.
    כשמדברים על ישראל הראשונה השניה והעשירית, עם כל האנלפביתים הפוסטמות בבלונד והשעירים עם הגבות מאזדה שעוקפים מימין- גם הקטע ההזוי הזה של "רק להרגיע קצת" חוסך בחיי אדם. למשל, אם במדינה מזרח תיכונית מסויימת היו אומרים לכולם עכשיו נורא מסוכן לנו כחברה - תישארו בבית ושמרו מרחק אבל בלי הדרישה לשים מסיכה- האם ההיענות הציבורית היתה גבוהה או נמוכה יותר?
    כנראה שאף אחד לא מדד את זה אבל התשובה די ברורה לי, כי בישראל רואים את חוסר המשמעת בכל מקום.
    פחד ומראית עין עובדים טוב כמניע.
    הדרישה המשמעותית יותר בעיני היא הריחוק החברתי שיצר נזק ממשי בהיקף לא מבוטל לאנשים ועסקיהם. אם יש טענה שהריחוק לא מסייע להפחחת התחלואה ושיעור ההתאבדויות (לדוגמא) עלו במידה דומה לאחוז המתים מהמגיפה, זה לגיטימי לדיון. כל עוד זוכרים שאנחנו ההם והממשלות מנסים לשמור על חיים, הכל לגיטימי. אבל כשאומרים שאין חולים ואין מגיפה ואין מתים והכל נוצר רק כדי שהדירקטוריון בחברת תרופות מסויימת יהיה מבסוט זה קצת לא לגיטימי, בעיני לפחות.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    כן רוצה הוכחה, תראה לי גרף הדבקה של מדינה שברגע שהפסיקו לשים מסיכה ההדבקה עלתה ומדינה שהתחילה להשתמש במסכה וההדבקה ירדה, אין כזאת.
    מזמין אותך גם לחיפוש באינטרנט למחקר מקיף שנעשה בדנמרק שקבע שהמסכות לא יעילות וכן זה המחקר הכי מושמץ באינטרנט אבל באותו זמן המחקר הכי מקיף שיש היום.

הירידה בשפעת היא בגלל העבודה מרחוק, רובנו נדבקים בעבודה אבל הקורונה מדבקת יותר לכן גם אם עבדת מהבית תקבל אותה בסופר
    אתה יודע מה? אין לי. לא מצאתי. גם לא הפוך. אז לפני המחקרים עם המסקנות, בוא נסתכל על העובדות הקשות.

מספר החולים בשפעת השנה היה נמוך בהרבה מבשנים קודמות. למה? לא יודע. אולי ריחוק חברתי, אולי מסכות, אולי סתם נמאס לווירוס השפעת והוא יצר וריאנט בניגני ואולי ווירוסי השפעת הם מזון לווירוס הקורונה. לא יודע.

הלאה: בין מה שיצרן מתכנן עבור המוצר שלו לבין השימוש במוצר יש לפעמים הבדלים משמעותיים. אתה בטוח מכיר את זה לכלי עבודה, אבל זה נכון בכל התחומים – אפילו בתרופות (ראה למה ייצרו, לדוגמה, ואליום ו-LSD). ככה שאם היצרן מתכנן סינון לחלקיקים בעלי גודל מסוים וזה הפרמטר שלו (נכון, לדוגמה, בעבודה בסביבה מאובקת) זה לא אומר כלום. יש את האפקט הטיפתי ויש את הייבוש ולכן קיצור החיים והקטנת הפוטנטיות של הווירוס. את זה היצרן לא לוקח בחשבון. בהחלט יכול להיות שמסכות באותו גודל חריר מחומרים שונים יגנו בצורה אחרת מאותו ווירוס. נדמה לי שזה לא נבדק בצורה רצינית, אבל מה שבטוח הוא שבמקומות שונים בעולם (יפן, לדוגמה) במשך עשרות שנים נהוג ללכת עם מסכה כשחולים כדי לא להדביק אחרים, וזה כנראה עובד.
    מקום ההדבקה – במקרים שאני מכיר מהגל האחרון (דוגמה לא מייצגת) ההדבקה הגיעה דווקא מילדים ולא ממקומות העבודה. מה שברור הוא ש(א) כל המחוברים למכונת אקמו בישראל מתחת לגיל 50 הם לא מחוסנים ו(ב) יש דלקות לשריר הלב מהחיסון (כמו שנאור טוען) אבל בפי 15 פחות מאותם נזקים הנגרמים ע"י מחלת הקורונה (מחקר על 2 מיליון איש).
    בסופו של דבר, התמונה עדיין לא ברורה. אין מספיק מחקרים ולא עבר מספיק זמן לדעת מה עוזר ומה לא, מה מסוכן ומה לא – כל אחד קורא ומאמין במה שמתאים לו (כמו שג'וני דואו כתב). אם כך, כמו כל אמונה אחרת, יש לכבד את המאמינים, ולצפות שבדיוק כמו שלא תלך עם נעליים במסגד ולא תלך בראש גלוי בבית כנסת כך המאמינים במסכות ובחיסונים לא יסכימו לקבל לקהלם את הלא-מחוסנים ומתנגדי המסכות.

בקיצור אתה אומר לא יודעים אז אל תצפה שאני ואחרים נקבל כל גחמה של מחוקק או רופא שבכלל לא בקיא בנושא ונשים מסיכה על הפנים.

חוץ מהמחקר הדני בקיץ שעבר מדינות שביטלו מסיכות לא ראו עליה במשך 3 עד 4 חודשים, אין קורלציה למסיכות ויעילותם גם ראשי מדינות יודעים את זה והם תועדו אינספור שמים מסיכה רק שהמצלמה עובדת

בבפינלנד אין חובת מסיכה, לא הייתה ולא תיהיה, יש להם בעיה חוקתית לחייב, הם לא מתים שם יותר ממקומות אחרים למרות האוכלוסיה הזקנה שם