תוצאות 1 עד 11 מ 11

אשכול: קטנוע 125 חדש לשליח

Junior Member

Question קטנוע 125 חדש לשליח

שלום אני מתכוון לקנות קטנוע חדש 125 רק למשלוחים. חשוב אמין טיפולים זולים. עובד מעל 8 שעות ביום. אציין אני 1.90 גובה ועובד רק בתא! הקטנוע לא יצא מתא.

שמעתי על X-Town 125i

JOYRIDE 125 S

Movie S 125i

שלושת עד20,000 המובי 16. מה אומרים עליהם? מתאים למשלוחים? והאם יש עוד שמות שווה לבדוק??

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    כולם כלים פופולאריים ואין סיבה שלא יתאימו למשלוחים. כולם אמינים במידה סבירה (אני נוטה להאמין שהמובי אמין יותר) ובכולם הטיפולים עולים סכום דומה.
    מבחינת מרווח, אני מהמר שהג'וירייד יתאים לך יותר מהשאר - וזאת כבר סיבה טובה לבחור בו. המובי הרבה יותר קטן וצפוף. בנוסף, הג'וירייד חזק יותר ותרגיש איתו יותר בטוח אם תצטרך לעלות על איילון.
    החסרון העיקרי של הג'וירייד - זה הכלי הכי גניב בארץ. כך שהסיכויים שלך לא למצוא אותו מתחת לבניין בבוקר גבוהים יותר מאשר עם כל קטנוע אחר.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    אוקיי, אז הxtown בחוץ. עכשיו האם מנעול דיסק ושרשרת בגלגל יספיק.. עד כמה מוגזם הגניבה. כמובן שיש עוד כמה קטנועים ומצלמות בכניסה לבניין.

Junior Member
    אוקיי, אז הxtown בחוץ. עכשיו האם מנעול דיסק ושרשרת בגלגל יספיק.. עד כמה מוגזם הגניבה. כמובן שיש עוד כמה קטנועים ומצלמות בכניסה לבניין. והאם הוא באמת מתאים למעל 10 שעות עבודה ביום אק משלוחים בעיר. כמובן שאני אעשה את כל הטיפולים בזמן וכו.גם אני הבנתי שהמוסי הכי מתאים אבל אני באמת קצת גבוה בשבילו

לא יודע, בחיים לא עבדתי כשליח.
    אני רק יכול להגיד, שאם הייתי מחפש לקנות קטנוע 125 - הייתי בוחר בפיאג'ו מדלי, מכמה סיבות:
    1. הוא נעים לעין ואיכותי.
    2. יש לו גלגלי 16' ו-14', ומבחינת התנהגות כביש - הוא כמה רמות מעל ג'וירייד או מובי.
    3. יש לו מרווח טיפולים מטורף במונחים קטנועיים של 10 אלף ק"מ. אני אישית הייתי מחליף שמן כל 5 למען השקט הנפשי (וזה עדיין מרווח גדול יותר מהג'וירייד או המובי).
    4. בניגוד לקטנועים גדולי גלגלים של פעם, יש לו תא מכובד מאוד מתחת למושב (2 קסדות). מניח שלעבודת שליחויות בכל מקרה מוסיפים ארגז גדול מאחור.
    5. לא גניב, עד כמה שדו"ג יכול להיות לא גניב.

אבל אני, כאמור, לא מבין גדול בשוק השליחויות.
    כנראה שהמבינים יגידו לך שהוא:
    1. יקר מדי (21K).
    2. לא סחיר (לא שאני יודע בכמה אפשר למכור ג'וירייד אחרי שליחויות... אני לא הייתי קונה).
    3. אין לו רצפה שטוחה להעמסת ארגזים (לא יודע עד כמה זה קריטי).

על אותו עקרון (רק בביצוע פחות מוצלח לטעמי) יש את ההונדה MODE SH125. גם הוא ייתן לך את היתרונות הבטיחותיים של הגלגלים הגדולים על חשבון נפח אכסון.
    אם הרעיון בכל זאת קורץ לך - אני מציע לך לגשת לכל הסכנויות, לשבת על הכלים ולראות מה מוצא חן בעיניך יותר.
    על הדרך, אולי מישהו מהיבואנים יוכל להציע לך מחיר מבצע או פינוקים לרכישה שיעזרו לך להחליט.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    אוקיי. אני לא חושב על למכור אחרי זה כי אני הולך לפרק אותו. ומצידי לזרוק אותו אחרי זה לפח. לכן חשוב לי משהו אמין ועמיד במחיר סביר לטיפולים. הג'וי רייד מתאים לי לגובה זה היתרון מבחינתי כי אני מאוד גבוה. הייתי מביא את הקימקו אבל הוא קטן מידי בשבילי.. אשמח לעוד תגובות של אנשים

Senior Member
    יש לי הצעה פחות שגרתית.
    Nmax של ימאהה.
    חדש מהחברה עולה פחות מ-20,000.
    יתרונות:
    אמין מאוד (אני 5 שנים עם שלי, 42,000 אלף ק"מ ו-0 תקלות).
    טיפולים כל 6,000 ק"מ.
    חסכוני מאוד בדלק (1/45 בנסיעה רגועה).
    מעולה בפקקים.
    לא גניב כמו הגו'י רייד.

חסרונות:
    בעיית הגובה שלך.
    מעט מקום אחסון (אבל במילא תצטרך להוסיף ארגז אז אין בעיה).
    אין רצפה שטוחה.

Junior Member
    אחי עשית 40 אלף קמ ב5 שנים. אני מתכוון לעשות 100-150 קמ ביום רק בתוך תל אביב

ציטוט נכתב במקור על ידי zalman1312 צפיה בהודעה
    דעתי האישית והלא מחייבת - לך על המדלי... ותחליף בו שמן כל 5 אלף ק"מ, זה כסף קטן יחסית לכל שאר ההוצאות. בקילומטראז'ים האלה לדעתי, הנוחות והבטיחות שווים את תוספת המחיר בקניה.
    יש לו אחריות לשנתיים ללא הגבלת ק"מ ככל הזכור לי (נשמע שגם לג'וירייד), כך שאם הוא ישפוך לך מנוע - יהיה כיסוי (אולי). אחר כך תמשיך להשתמש בו עד שישבוק חיים ותמכור לפירוק.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ואיך זה קשור לכל מה שכתבתי?
    העובדה היא שמדובר בכלי אמין.
    אני לא טוען שאצלך לא יהיו תקלות, אבל זה ייקרה בכל כלי ש"נטחן" בשליחויות.

Junior Member
    אוקיי. אני לא חושב על למכור אחרי זה כי אני הולך לפרק אותו. ומצידי לזרוק אותו אחרי זה לפח.
    אם זה נטו לתת עבודה ו"לזרוק" אותו אחר כך אז למה לא לקנות משהו יד 1 עם קילומטראז נמוך ומטופל בקביעות שנתונים 2018-2019? ואם יש אחד שגם נראה לא טוב (שיפשופים שריטות - אבל לא תאונות רציניות) אז בכלל ברכה, תחסוך עוד כמה אלפים.. תסתכל על זה כהשקעה, אתה קונה כלי בשביל לעבוד ושייצר לך כסף. אם גם ככה לא אכפת לך ממנו כמו שאתה טוען אז תנסה למקסם את הרווחים שלך עד כמה שאפשר..
    גם אם נגיד שתרוויח 20 ברוטו (בבקשה אל תסכן את החיים שלך עד הקצה בבקשההההה) 5 אלף שקל לא בא ברגל. אתה עובד בשביל זה.