גם וגם.
אבל, הרבה תאונות שנגרמות באשמת נהגים יכולות להמנע ע"י אסטרטגיית רכיבה נכונה, והרגלים נכונים.
קורס רכיבה (בדגש על הנקודה הזאת) שווה כל שקל. והספר "אופנועים- רכיבה נכונה" של נחום לב (בעריכת גידי פרדר) גם.
אהלן.. רוצה לקנות אופנוע ראשון דו שימושי. האם ידוע למה לא מביאים KLX300 לארץ? האם יש צפי שיגיע ? האמת הוא פשוט נראה לי כל כך יותר יפה מההונדה CRF300 ואגב האם אלו אופנועים שטובים למתחילים ?
דבר נוסף מישהו יכול להגיד לי האם רוב התאונות נגרמות בגלל הרוכב עצמו? נגיד איבוד שליטה בכלי או רכיבה לא זהירה או שזה בגלל נהגים אחרים על הכביש שהם אשמים?
.
אני רואה לא מעט רוכבים בעיקר על קטנועים שנוסעים כל כך לא זהיר.. עוקפים מימין מזגזגים בכביש לא שומרים מרחק...
גם וגם.
אבל, הרבה תאונות שנגרמות באשמת נהגים יכולות להמנע ע"י אסטרטגיית רכיבה נכונה, והרגלים נכונים.
קורס רכיבה (בדגש על הנקודה הזאת) שווה כל שקל. והספר "אופנועים- רכיבה נכונה" של נחום לב (בעריכת גידי פרדר) גם.
ה klx300 כרגע משווק רק לשוק האמריקאי. טמנם מותר להביא כלים בתקינה הזו - ראה dr600 של סוזוקי . אבל בסופו של דבר זה ענייני יבואן יצרןץ.
לגבי טעם וריח קשה להתווכח.
לי יש את ה crf300l. כלי פשוט. דו"ש לייט . מתאים למתחילים,
השאלה לאיזו מטרה אתה מחפש. לכביש הבין עירוני הוא קצת חלש. (אפשרי אבל גבולי ותלוי בשעות העומס.) לפקקים הוא מעולה.
לשטח שבילים ++ עד אינדורו קל הוא כלי פנטסטי עם האמינות של הונדה.
לגבי תאונות רכיבה נכונה יכולה לצמצם הרבה. רוכב חכם יותר לא יכנס למצב בו נדרשת מיומנות גבוהה מהיכולת שלו לשלוט במצב.
ותמיד תמיד בעת תאונה רוכב יהיה פגיע יותר.