תוצאות 1 עד 15 מ 25

אשכול: הרלב"ד מקדמת רפורמה מקיפה בהכשרות הרכיבה

תצוגה בשכבות

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    מדובר בפיילוט מצומצם שמטרתו כנראה, -להוכיח שיפור באחוז התאונות של המוכשרים לאורך זמן. מצד אחד אני די בטוח שמשרד האוצר לא יממן קורס רכיבה מתקדמת לכל הרוכבים הקיימים והחדשים בישראל. מבחינת העסקים שמתפרנסים מהדרכות רכיבה כמו אופנוען מאומן ופרורייד הכיוון די רגיש. הזוכה במכרז יצטרך להכשיר מורי נהיגה\רכיבה שיעבירו את תורת הרכיבה שמהווה את מקור פרנסתם ואין כמה תורות- רק אחת. מבחינת הרוכב הציוני, הלוואי שכולם יעברו (בסבסוד או לא) קורס רכיבה.
    אל תדאג, ציבור מורי הנהיגה לא יצליחו אפילו להתקרב לרמת ההדרכה של פרוריידינג או אופנוען מאומן.
    בארגונים האלה, בניה של מדריך זה תהליך שאורך זמן רב - שום הדרכה של כמה עשרות שעות לא תביא את אדם מן הישוב (מורה נהיגה למשל) לרמה כזאת.
    וזה עוד לפני שמתייחסים לרמת העניין והמוטיבציה (הלא קיימת) שיש לרוב מורי הנהיגה להשתפר ברכיבה או בהוראה...
    אתה לא סותר את מה שרשמתי.
    הדרכה בהחלט תועיל ( בהנחה שהיא תהיה משהו מקצועי ולא עוד קורס נהיגה מונעת שרבים מאיתנו פגשו) אבל היא לא תספיק.
    lokimonster, אולי אני ביום xlib-י ואני מתווכח לשם הויכוח... אם כן אז סליחה.
    אתה כתבת:
    הכשרה נכונה ופיתוח מיומנויות אבל זה לא מהווה תחליף לתשתיות
    ואני חולק עליך - ומוכיח את זה בכך שאותם רוכבים "מנוסים" ומגדילי ראש, מצליחים לרוב להימנע מתאונות חרף העובדה שהם רוכבים באותם כבישים - עד לנקודה שבה הם מפסיקים להגדיל ראש, משחררים את הקוף לחופשי ואז הם נענשים בדיוק כמו כולם
    היכולת לרכב באותם כבישים בלי להיפגע, בניגוד לאלה שכן נפגעים כשההבדל היחיד בינכם הוא רמת ההכשרה - לדעתי זאת ה-הגדרה של המילה "תחליף".
    עכשיו אפשר לדון בכמה התחליף הזה יעיל:
    באותו קטע כביש, שבו תזרים בשנה 1000 רוכבים שעברו הכשרה ו-10000 רוכבים שלא - האם יחס התאונות בין המיומנים ללא מיומנים יהיה 1 ל-10? 1 ל-20? 1 ל-100?

ועכשיו תיקח את אותו קטע כביש, תסלול מחדש, שים מעקה בטיחותי, גדר הפרדה ותאורה בלילה - האם תשתנה כמות התאונות? והאם ישתנה היחס בין הרוכבים במיומנים ללא מיומנים?
    נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 24-08-2021 בשעה 16:43.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual