שלום,
אני רוצה לקנות כמה קסדות במחירים סבירים, עם תו תקן שכן ישמרו על הראש אבל גם לא במחיר מופקע. לא קסדות שלמות, כאלו שבד"כ משתמשים למורכב.
מישהו יכול לתת המלצות?
בארץ הפשוטות ביותר נמכרות ב 250+++
תודה רבה .
שלום,
אני רוצה לקנות כמה קסדות במחירים סבירים, עם תו תקן שכן ישמרו על הראש אבל גם לא במחיר מופקע.
מישהו יכול לתת המלצות?
תודה רבה .
שלום,
אני רוצה לקנות כמה קסדות במחירים סבירים, עם תו תקן שכן ישמרו על הראש אבל גם לא במחיר מופקע. לא קסדות שלמות, כאלו שבד"כ משתמשים למורכב.
מישהו יכול לתת המלצות?
תודה רבה .
ההמלצה שלי ויש סיכוי גדול שלא תתחבר אליה לא לקנות קסדות "לא שלמות".
אין קסדה למורכב וקסדה לרוכב שניהם באותה סכנה ובדרך כלל את מי שאתה מרכיב אתה
מכיר ואוהב וחייו לא פחות חשובים מחייך.
קסדה טובה ולא קסדת מדבקה זולה עולה כסף, אבל זה המינימום שאתה חייב מול הסכנות ברכיבה.
כל הקסדות שנמכרות בארץ בעלות תו תקן שנותן הגנה מינימלית הנדרשת, הסיבות למחירים הזולים
יכולה לנוע מזיוף של מותג, מלאי ישן, צביעות לא אפנתיות, או קסדות זולות שהגיעו מחו"ל וקיבלו תו
תקן.
ממליץ לך לפנות תקציב ראוי לכל אביזרי הבטיחות הנדרשים ולא לחסוך לא על הראש שלך ולא על
זה של המורכב שאתה אחראי עליו.
(ציקי הנה אני נחמד)
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
יותר ממחצית נוהגים בלי ביטוח,
מושכים צמיגים כמה שאפשר ולא ממהרים להחליף גם כשמחליפים לא תמיד מחליפים לטובים ביותר, מתפשרים על ציוד מיגון, מטפלים בכלים לבד, מתפשרים על איכות הטיפולים וכו' וכו'.
התגובה שלך מתבקשת ובכל זאת, לציוד הזול(זול יחסית) יש נתח שוק משמעותי, ואני חושב שרובו לא נובע מבורות אלא מבחירה.
המותג והאווירודינמיות מיקר מאוד ולא כזה משמעותי ורלוונטי לקטנוע של כמה פרוטות.
אפשר לדון בנושא הזה המון, העבודות בשטח קיימות- מבחינת בטיחות אתה בהחלט צודק, מבחינת נוחות ועלות פחות.
אני מחזיק גם קסדה טובה לנסיעות בעלות אופי אחר, וכעת מחפש קסדה פשוטה ונוחה (שלא אצטרך להיגרר איתה או לחשוש שתגנב) ושתתן מענה בטיחותי די טוב.
מודה לך על התגובה האחראית.
בוקר טוב
איחדתי את האשכול אנא הקפד להבא לפתוח שרשור אחד בנושא ובמיקום המתאים.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021