ציטוט נכתב במקור על ידי Yuval01 צפיה בהודעה
תודה רבה על התשובה.
אשמח לדעת למה החרגת קסדה ומגפים.

בכל מקרה קסדה אקנה בארץ אחרי מדידה. אומנם יעלה יותר אבל אני חושב שזה נכון יותר, ובוודאי עבור קסדה ראשונה.
לקסדות יש מספר תקינות אבל לא CE*. באחרונה והמעודכנת יותר שמשמשת את ה FIZ יש מעט מאוד דגמים. התנגשות היא לא הצד הבטיחותי היחידי של הקסדה. רמות רעש, נוחות, איוורור, סנוור, משקל והתאמה לראש ובעצם כל דבר שעלול להשפיע על הרכיבה. קסדות אני מעדיף לקנות ביוקר ולתחזק לאורך שנים מאשר חדשה כל שנתיים.
מגפיים זה באמת סרט ולא רק בגלל שאין להם תקינת CE2 *.
חלק גדול מהמוצרים בשוק, כולל מגפי הרכיבה המקסימים שלי לא מספק הגנה נאותה ומיצו הסביר את העניין באריכות.
בגדול- כל מה שנוח וסבבה להליכה פחות ממוגן. העניין שכמעט כולם מתפשרים ואתה זה שיחליט היכן להעמיד את הרף.
מעבר להגנה בהתרסקות צריך לשקלל את הארגונומיה, איכות החומרים והבניה של המותגים שלרוב (לא תמיד) מספקים רמות עמידות יובש או איוורור והופכים את הרכיבות לנוחות יותר ומבחינתי נוחות שייכת גם לסעיף בטיחות. מצב הרוח הכי קיצוני שהגעתי אליו ברכיבה היה בפקק תלאביבי ביולי. כשאתה מתבשל ב- 45 מעלות מאחורי אגזוז של אוטובוס אתה מחפש רק גז ורוח ומהירות. כנ"ל כשנרטבים, כשלוחץ כשכואב וכו'. אם יש דגם מיצרן לא מוכר שמשתלם יותר מדגם מקביל של מותג? אני בטוח שכן. רק..צריך לחפש.
*מסתמך על סקר השוק שעשיתי לפני מס' שנים.