תבדוק כיוון שסתומים.
יש לקטנוע הזה מחלה שאחד מהם נסגר וגורם לבעיה כזו (לא זוכר איזה מהם).
שלום ברשותי גוייריד 125 45,000 קילומטר 2012.
במשך חודש עשה בעיות בהנעה אך כשהניע נסע רגיל
לאחר מכן לא הניע לי ולאחר החלפת פילטר אוויר הניע אך נחנק כשנתתי גז עשיתי ככה סיבוב קצר והעמדתי את האופנוע יום אחרי האופנוע כבר לא הניע לא משנה מה עשיתי הוחלפו פילטר אוויר ודלק נוקה הקרבורטור טנבדק הניצוץ בפלאג אם למישהו יש רעיון לגבי אבחון הבעיה אשמח לשמוע
תבדוק כיוון שסתומים.
יש לקטנוע הזה מחלה שאחד מהם נסגר וגורם לבעיה כזו (לא זוכר איזה מהם).
הרעיון הראשון יהיה להפנות אותך לשרשור "לא מניע - מה עושים" ולחזור משם עם קצת יותר ממצאים ממה שכתבת עד כה, והרעיון השני יהיה לעדכן אותך שבפורום הטכני כותבים כותרות לשרשורים שכוללות יותר מדגם קטנוע\אופנוע, אלא גם תיאור של תקלה \ שאלה, וגם להפנות את תשומת לבך לסימני פיסוק. לא נעים לקרוא אוסף מילים זרוקות אחת על השניה, וכשאתה כותב ככה - אתה במו ידיך מקטין את הסיכוי שמישהו ירצה להשקיע מזמנו כדי לעזור. תחשוב על זה. ולפעם הראשונה אני עורך את הכותרת.
לקחתי לתשומת ליבי.
בנוסף אציין שקראתי בלא מניע מה עושים וכמו שציינתי בדקתי ניצוץ וכמו ששכחתי לציין יש סטרטר.
בנוגע לדלק, מהמשאבת דלק יוצא דלק ומגיע לקרבורטור אך לא מגיע למנוע(לפי דעתי).
אציין גם שהמשאבת דלק גם זייפה קצת אבל ברוב הסטרטרים הוציאה דלק בזרם שנראה בסדר.
כנראה זה כבר בעיה במנוע לא? ואם כן אני לא מאמין שיש לי הידע או הכלים להכנס לזה בעצמי...
תודה בכל מקרה למי שניסה לעזור
הזרקה או קרבורטור?
אתה יכול להשפריץ עם ספריי קרבורטור ולנסות הנעה, אם הקטנוע מגיב טוב יותר אז תבדוק כיוון מצוף בקרבורטור.
אני דווקא הייתי הולך לכיוון אחר- בדוק את הפלאג ואם צריך תחליף אותו לחדש (גם אם קיבלת ניצוץ) אני חושש שנוזל הקירור פרץ, מחליש את הניצוץ ומקשה בהנעה.
אני יוצא מנקודת הנחה שעברת על האשכול "לא מניע" כך שלא מדובר באיזה מתג ניתוק שנלחץ בטעות.
יש כמה וכמה כיוונים שאפשר להתעמק בהם, אבל אם יש ניצוץ, הדלק מגיע לקרב', ובכל זאת אין התנעה - אחרי הצעה להחליף פלאג ולראות אם עזר, ההצעה הבאה תהיה - אם אתה לא מעוניין לחפור במערכת הדלק ו\או במנוע ע"מ לאתר מה הבעיה (יכול להיות כל מיני דברים, החל מצ'וק אוטומטי דרך פריצה במניפולד ועד שסתומים שיצאו מכיוון) - ואם היית מעוניין, היית מתעמק יותר בשרשור "לא מניע, מה עושים" כי הוא מפרט כל מיני מקרי קיצון - אז לא נשאר אלא לגשת למוסך...
קרבורטור לא הזרקה.
ניסיתי להניע לאחר שהשפרצתי עם ספריי קרבורטור אין תגובה, הפלאג נבדק ויש ניצוץ שנראה טוב(בנוסף הוא הוחלף חודש לפני שהספיק להניע בערך. קראתי את השרשור כמה פעמים מול האופנוע, הייתי שמח לבדוק כל דבר שתרשמו פה במסגרת היכולת והכלים שלי ובגלל שנראה שהבעיה במנוע עצמו אין לי יותר מדי לאן להמשיך. סתם מתוך סקרנות למה התכוונת שנוזל הקירור פרץ?
בנוסף העניין הכיוון שסתומים משהו שמסובך לעשות לבד או שאפשרי?
כיוון שסתומים זה שטויות
זה ניראלי הבעיה שלך
פתח מכסה שסתומים כוון את השסתומים לפי סרטון ביוטיוב לא צריך אפילו כלים כמעט חוץ ממניפה (זול)
Sent from my iPhone using Tapatalk
פילרגייג' (ראיתי אפילו שיש במקסטוק בכמה שקלים בודדים)
לא הייתי קונה פילרגייג' ממקסטוק גם בחינם.
כלי מדידה אני קונהמחנויות שמחזיקות סחורה טובה (זה לא שפילרגייג' טוב יגרום למישהו לפשוט רגל).
ראש מנוע