ציטוט נכתב במקור על ידי aviranze צפיה בהודעה
הזרקה או קרבורטור?
אתה יכול להשפריץ עם ספריי קרבורטור ולנסות הנעה, אם הקטנוע מגיב טוב יותר אז תבדוק כיוון מצוף בקרבורטור.
אני דווקא הייתי הולך לכיוון אחר- בדוק את הפלאג ואם צריך תחליף אותו לחדש (גם אם קיבלת ניצוץ) אני חושש שנוזל הקירור פרץ, מחליש את הניצוץ ומקשה בהנעה.

אני יוצא מנקודת הנחה שעברת על האשכול "לא מניע" כך שלא מדובר באיזה מתג ניתוק שנלחץ בטעות.
ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
יש כמה וכמה כיוונים שאפשר להתעמק בהם, אבל אם יש ניצוץ, הדלק מגיע לקרב', ובכל זאת אין התנעה - אחרי הצעה להחליף פלאג ולראות אם עזר, ההצעה הבאה תהיה - אם אתה לא מעוניין לחפור במערכת הדלק ו\או במנוע ע"מ לאתר מה הבעיה (יכול להיות כל מיני דברים, החל מצ'וק אוטומטי דרך פריצה במניפולד ועד שסתומים שיצאו מכיוון) - ואם היית מעוניין, היית מתעמק יותר בשרשור "לא מניע, מה עושים" כי הוא מפרט כל מיני מקרי קיצון - אז לא נשאר אלא לגשת למוסך...
קרבורטור לא הזרקה.
ניסיתי להניע לאחר שהשפרצתי עם ספריי קרבורטור אין תגובה, הפלאג נבדק ויש ניצוץ שנראה טוב(בנוסף הוא הוחלף חודש לפני שהספיק להניע בערך. קראתי את השרשור כמה פעמים מול האופנוע, הייתי שמח לבדוק כל דבר שתרשמו פה במסגרת היכולת והכלים שלי ובגלל שנראה שהבעיה במנוע עצמו אין לי יותר מדי לאן להמשיך. סתם מתוך סקרנות למה התכוונת שנוזל הקירור פרץ?

בנוסף העניין הכיוון שסתומים משהו שמסובך לעשות לבד או שאפשרי?