תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: דאון טאון מגיב רע כשמתחמם (כ"ע)

Member

דאון טאון מגיב רע כשמתחמם (כ"ע)

יש לי דאון טאון עם 60000 קמ ויש לו בעיה מוזרה כשאני מתניע אותו והוא קר הוא נוסע ומגיב מצוין בלי וויברציות ובלי כלום. אחרי כזה 30 דק שאני נוסע איתו פתאום הוא הופך לקטנוע אחר לגמרי שמגיב נורא סוחב מגעיל עם דילאי בפתיחה ומלא וויברציות. מה זה יכול להיות?
    טיפולים תמיד בזמן חלקים מקוריים תמיד יש שמן בודק כל יום. מנוע בקושי אוכל שמן.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    אולי חיישן חום התנתק

Member
    האם יש רעש לא סביר מכיוון המנוע? בדקת וריאטור פולי וכו' ?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי aviranze צפיה בהודעה
    האם יש רעש לא סביר מכיוון המנוע? בדקת וריאטור פולי וכו' ?
    לא יודע אם רעש לא סביר אבל נראה לי שהמנוע רועש מידי. טיפולים אני עושה לבד ווריאטור פתחתי לפני 1000 קמ הכל היה תקין רצועה חדשה מקורית. מה שכן לא שמתי גריז. לא יודע אם זה קשור דרך אגב איזה גריז אפשר לשים בווריאטור ? לא מצאתי בשום מקום

Member
    אני שם גריז עמיד בחום, אם ממש בא לך להקפיד תשים בדיוק מה שנדרש בספר מכונאים לרכב.
    האם במהלך החלפת הרצועה וכו', הוצאת גם את הפולי ובדקת את רכיביו ? (בצירים במיקום הגירוז יש פינים קטנים שיכולים לטחון את הקדח שלהם.

הייתי מציע לך ליישר קו וכך תוכל לשלול אפשרויות

Member
    אני שם גריז עמיד בחום, אם ממש בא לך להקפיד תשים בדיוק מה שנדרש בספר מכונאים לרכב.
    האם במהלך החלפת הרצועה וכו', הוצאת גם את הפולי ובדקת את רכיביו ? (בצירים במיקום הגירוז יש פינים קטנים שיכולים לטחון את הקדח שלהם.

הייתי מציע לך ליישר קו וכך תוכל לשלול אפשרויות
    איך קוראים לגריז שלך? לא מצאתי גריז לקטנועים

Member
    קניתי גריז אדום ב 15 שח משהו מחנות חומרי בניין ליד הבית, הוא מיועד למכונאות ועמיד בטמפרטורות גבוהות, הוא לא לדו גלגלי בלבד אבל אם זה חשוב לך אז יש כאלו בשפורפרות קטנות אצל צור חלפים(תל אביב) או מוטודיפו (באזור). בשל האילתור, בכל פתיחה של הוריאטור לצורך טיפול - החלפת משולשים משקולות וכו' , אני מקפיד לבדוק ולגרז מחדש. לא תמיד אני פותח את אום הקלאץ', מעביר עם אצבע בקדח ומוודא שהוא מרגיש טוב ולא יבש. בהחלפת רצועה אני פותח מנקה הכל מחדש ומרכיב.
    במוסכים לא מקפידים על הטיפול הזה, באופן כללי אם זה לא החלפה של חלקים רוב המוסכים מחפפים מאוד ,בייחוד כשיש תחרות על המחירים ולא מגדירים מה עושים בטיפול בדיוק. כשהמסילות בפולי נטחנות בהתחלה מרגישים הגבלה במהירות הסגירה, אם לא מטפלים בזמן הוא גם יאכל את הרצועה , כדאי לטפל בהקדם ולא לחכות .

Member
    קניתי גריז אדום ב 15 שח משהו מחנות חומרי בניין ליד הבית, הוא מיועד למכונאות ועמיד בטמפרטורות גבוהות, הוא לא לדו גלגלי בלבד אבל אם זה חשוב לך אז יש כאלו בשפורפרות קטנות אצל צור חלפים(תל אביב) או מוטודיפו (באזור). בשל האילתור, בכל פתיחה של הוריאטור לצורך טיפול - החלפת משולשים משקולות וכו' , אני מקפיד לבדוק ולגרז מחדש. לא תמיד אני פותח את אום הקלאץ', מעביר עם אצבע בקדח ומוודא שהוא מרגיש טוב ולא יבש. בהחלפת רצועה אני פותח מנקה הכל מחדש ומרכיב.
    במוסכים לא מקפידים על הטיפול הזה, באופן כללי אם זה לא החלפה של חלקים רוב המוסכים מחפפים מאוד ,בייחוד כשיש תחרות על המחירים ולא מגדירים מה עושים בטיפול בדיוק. כשהמסילות בפולי נטחנות בהתחלה מרגישים הגבלה במהירות הסגירה, אם לא מטפלים בזמן הוא גם יאכל את הרצועה , כדאי לטפל בהקדם ולא לחכות .
    https://www.autostore.co.il/product/...%9d-valvoline/
    זה נראה טוב?