תוצאות 1 עד 14 מ 14

אשכול: המלצה לקסדה

צפייה משולבת

Junior Member

המלצה לקסדה

אהלן. אני רוכב על הונדה nc750x . רכיבה זקופה. מתלבט בין כמה קסדות סגורות פרימיום. אראי קוואנטיק, AGV K6, שואי NXR, ושוברט C3PRO או SR2. אין לי בעיית תקציב. העיקר הבטיחות. כמו כן חשוב לי עניין הרעש והאיוורור. מה דעתכם? ממליצים על משהו אחר? תודה.

Member
    היי,
    לא תמיד יש קשר ישיר בין עלות לבטיחות.
    הייתי בהחלט הולך על מותג טוב וידוע כפי שרשמת.
    יצרנים ודגמים שונים עשויים להתאים לרוכבים שונים בשל צורת הראש. ההמלצה הטובה ביותר היא שתמדוד את כל אלו שמעניינות אתך ותרגיש מה מתאים לך יותר.
    לגבי שקט - מומלץ תמיד לרכב עם אטמי אזניים.
    בהצלחה.

Junior Member
    סבבה תודה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    מבחינת בטיחות האראי קוואנטיק היחידה ברשימה שהיא בתקן האירופאי החדש והמחמיר.
    הNXR2 גם תגיע עם התקן הזה ממש בקרוב

תקן שמקן, הכל שטויות, אם אתה צריך למות אתה מת.
    יש לי ניסיון עם שואי ועם קסדות מדבקה כמו נולן. אין ספק שבשואי אתה מרגיש את האיכות, אבל השאלה האם זה שווה את המחיר של בערך פי שלוש מהקסדות הפשוטות יותר, כמו LS2 וכאלה.
    בכל מקרה אני רוכב עם אטמי אוזניים נגד רעשי הרוח, כך שכבר התרגלתי לזה.

ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    יש לי ניסיון עם שואי ועם קסדות מדבקה כמו נולן. אין ספק שבשואי אתה מרגיש את האיכות, אבל השאלה האם זה שווה את המחיר של בערך פי שלוש מהקסדות הפשוטות יותר, כמו LS2 וכאלה.
    התקן 22-06 זה שטויות? נולן קסדת מדבקה?
    בימינו לא צריך ללכת לאוניברסיטה כדי לרכוש ידע, אפשר להיכנס לאתרים רשמיים של גופים שונים וללמוד לבד, ממליץ לך לעשות זאת ואז להגיב.

Member הסמל האישי של ofirus
    ממתי נולן זו קסדת מדבקה? הם עברו ליצור דבקים ופיספסתי?
    בכל מקרה קסדה זה משהו אינדיבידואלי, מה שמתאים לאחד לא בהכרח יתאים לאחר,ממליץ לפות"ש למדוד ורק אז להחליט,רעש ניתן לנטרל עם אטמי אוזניים למרות שאני לא בעד.

סלח לי, אבל אחד המשפטים המטומטמים ביותר שצצו כאן.

ציטוט נכתב במקור על ידי פיינשמקר צפיה בהודעה
    סלח לי, אבל אחד המשפטים המטומטמים ביותר שצצו כאן.
    טוב

לא ידעתי שנולן זו קסדה נחשבת, היא הייתה הראשונה שלי. לטעמי ומניסיוני, הנולן וה-LS2 אותן הכרתי, הרגישו לי אותו דבר, והן לא רעות מבחינת נוחות. לעומת זאת, השואי, הרגישה לי ביחס אל השתיים האחרות, איכותית בכמה רמות מעליהן.

לגבי הבחירה הסופית בקסדה, מסכים עם אופירוס, וכתבתי את ההרגשה האישית שלי מניסיוני האישי. חשוב למדוד קודם ואז להחליט.

לגבי תקנים, וידע ואתרים רשמיים וזה שדרזנר חושב שחיללתי את הקודש, אז דרזנר, אני בכלל בגישה שלא צריך קסדות והלוואי והייתה אפשרות לבחירה בעניין. ואני לא מייחס חשיבות לכל החירטוטים של כל מיני אתרים, רשמיים ולא רשמיים. בנוגע לקסדות, דעתי האישית היא, שהכל חרטא.

אבל היי, כל אחד שיעשה מה שטוב לו .... רק רכיבות טובות לכולם, ורק בריאות. ושוב מתנצל בפני נפגעי נולן, לא ידעתי שהן נחשבות קסדות איכות.

כמו שכתבתי תקרא מה התקן החדש אומר, קסדה שעומדת בתקן החדש תיהיה יותר בטוחה ועובדה שעד עכשיו יצרנים לא הגישו קסדות שכבר בייצור לבדיקת התקן כי הם כנראה לא עוברות אותו.
    התקן החדש מבטיח שרידות יותר גבוהה מבעבר אבל אם אתה אומר שזה חרטא כנראה אתה יודע על מה אתה מדבר

לגבי נולן נראה שאתה לא מבין מה זה אומר קסדת מדבקה, זה לא אומר שנולן איכותית זה אומר שנולן יצרנית קסדות עם כתובת ומפעל שמייצר רק נולן.
    קסדת מדבקה זאת קסדה שמיוצרת אי שם בסין במפעל ללא שם שידביק על הקסדה כל שם שתרצה ולכן תראה את אותה קסדה באינטרנט בכמה שמות שונים

Member
    אני רוכב עם שואי gt air על טרייסר.
    מבחינתי קסדה מעולה. יש משקף פנימי, פתחי אורור די גדולים וכמובן פין לוק למגן אדים.
    הסגירה היא עם מנגנון מהיר (אולי קוראים לזה ראצט?) ולא עם טבעות.. לי זה מאוד נוח.

כמו שכתבו פה, זה די אישי וענין של תחושה. אין באמת דרך לעשות נסיעת מבחן אז כל ענייני התחושה יהיו במקרה הטוב בחנות. זה משהו אבל ברכיבה מן הסתם התחושות אחרות.

Senior Member
    Scorpion מעולה במיוחד למחיר שלה.
    משקף שמש
    פין לוק.
    1250 גרם.
    יחסית שקטה.
    חברה צרפתית (נוחות).
    זו הסקורפיון ה רביעית שלי
    גם לשטח רכשתי סקורפיון.

https://www.hotpiston.co.il/חלקים/3-.../#&gid=1&pid=1

Sent from my iPhone using Tapatalk

הרשאות פרסום