טוב זאת לא באמת שאלה, יותר שיחה שרציתי לחלוק עם הפורום.
לפני כמה ימים יצא לנהל שיחה עם אחד Doug Chandler שראה דבר או שניים ב AMA SBK וב GP כשעוד בקרת האחיזה היתה ביד שמסובבת את המצערת ולא בשורה של חיישני הטיה אקסלרומטרים ג'יירו וכך הלאה.
הבחור אשכרה רכב והגיע לפודיומים בקטגורית ה GP500 הבכירה על דו פעימתי (קאג'יבה) נושך וזכה ב AMA SBK (קווא).
אז מה הוא עושה בגמלאות ? בין השאר רוכב על אופנועי שטח ומנהל שיחות על ימים עברו.
אז עבדכם הנאמן לגלג על הונדה ועל האופנועים שהיא מוציאה ועל ה NR500 (הי"ד) המוזר עם הבוכנות האובליות, 8 שסתומים לצילנדר, שני טלטלים לבוכנה ושני מצתים לצילנדר ולא נשכח שילדת מונוקוק והמזלג בטכנלוגיה שלא נראתה עד אז ולאחר מכן (וטוב שכך).
https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_NR500
ודאג אדם מאד נעים לשיחה שם אותי במקומי - "שמע, הוא אומר ההונדה היה חתיכת אופנוע המנוע היה מדהים."
"אתה יודע לאיזה סל"ד הוא היה מגיע?"
"אחות שלי היתה חלק מהחבורה של פרדי ספנסר אז כשהוא בחן את האופנוע בלגונה סקה המהנדסים של הונדה אמרו לא לעבור את ה 20K סל"ד"
בשלב הזה הלסת נופלת לי אבל אז הוא ממשיך....
"אבל פרדי אמר לי שהוא משך אותו עד 29K סל"ד והמנוע היה יכול לתת עוד...." ואתה רואה את הניצוץ בעיניים שלו כשהוא מדבר על מירוצים.
סתם ככה אתם יודעים שנה חדשה אז אפשר לעשות חשבון נפש לברבזון המכוער NR500 - אולי הייתי קשה מדי איתו.
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_N...onda_NR500.jpg
![]()