לכל אחד דעה משלו וזכות כל אחד להשמיע אותה. מה שמבדיל בין האנשים, זה הגישה והסגנון. זה שכולם מטומטמים, אידיוטים, שקרנים וכדומה, מעיד בעיקר על מי שמשתמש באמירות הללו.
אתה טועה ומטעה.
אם תחפש ותסתכל טוב תראה שבשנותיו הראשונות של רוסי כרוכב בכיר- הוא רכב עם צמיגים שטוחים, של רכב. רק כשנהיה כבר שם דבר הופעל עליו לחץ מהיצרנים והוא עבר לצמיגים של אופנוע.
האמת שהיה גם מירוץ אחד שהוא התחרה עם ג'אנטים משולשים, אבל החבר'ה בצוות שלו לא אהבו את זה אז הוא חזר לרעיון המטומטם של ג'אנטים עגולים.
לך תבין....
לכל אחד דעה משלו וזכות כל אחד להשמיע אותה. מה שמבדיל בין האנשים, זה הגישה והסגנון. זה שכולם מטומטמים, אידיוטים, שקרנים וכדומה, מעיד בעיקר על מי שמשתמש באמירות הללו.
Erez Ronen
מאז המצאת הגלגל, עשרות אלפי רוכבי אופניים חשבו שצריך להניח את הישבן על המושב ולתת לשרירים לעשות את העבודה, עד שקם אחד והוכיח שאפשר גם אחרת. הדרך לצמיחה, זה לצאת מהקופסא והאנושות מתפתחת העקבות אנשים שלא קבלו מה שקבעו אלפי מהנדסים במשך 200 שנה.
https://www.youtube.com/watch?v=2QBc...l=ViralVideoUK
Erez Ronen
אני מאד מרוצה מהבריג'סטון T32 שהגיעו עם הטרייסר כך שאני חושב לקנות סט נוסף. אני רואה שיש שני דגמים - רגיל ו-GT. אני מניח שה-GT זה צמיג מחוזק.
אני רוצה לקנות בדיוק את אותם צמיגים שהגיעו במקור -
1. איך מוודאים שמה שהגיע עם האופנוע זה הרגיל?
2. האם ב-GT רשום GT על דופן הצמיג?
Screenshot_20211016-144111_Chrome.jpg
נערך לאחרונה על ידי AsafA; 16-10-2021 בשעה 15:54.
אני רוצה להאמין, שככול שיותר רוכבים יעברו לצמיג אחורי בעל פרופיל שטוח, ימצאו המהנדסים את הדרך להתאים צמיג שטוח, לחישוק אופנוע ולא, מכירותיהם יצטמצמו לאופנועי מסלול בלבד.
צמיג רכב זה לא הצמיג האולטימטיבי לאופנוע, אבל מצד שני, אין שום הגיון לשלם פי שלוש עבור צמיג אופנוע שצריך להחליפו בפחות מרבע מהמרחק שצמיג רכב יכול לעבור. ברגע שיצרני הצמיגים יבינו שישנה אלטרנטיבה ושיותר ויותר רוכבים מעדיפים אותה למרות חסרונותיה, תימצא הדרך ליצר צמיגי אופנוע איכותיים יותר והרבה הרבה יותר זולים.
Erez Ronen
אין כל הגיון בזה. אופנועים זה שוק קטן מאוד. מאוד מאוד יחסית לשוק הרכב. אף מהנדס שפוי לא ישנה אפילו מילימטר בצמיג רכב כדי להתאים אותו לאופנוע.
צמיגי אופנוע יקרים יותר כי זה שוק קטן עם דרישות מיוחדות.
זה בלי שום קשר לזה שכל רוכב שפוי יחשוב קודם כל על הבטיחות שלו ולא על ״טובת הכלל״ הדמיונית
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה באמת לא מבין? צמיג רכב על אופנוע זה מסוכן, פעם היה שטוח היום כבר לא וזה לא בגלל החיסון לקורונה וה 5G אלה בגלל הנדסה, מהנדסים מצאו שהדרישות מצמיג של רכב שונות מצמיג אופנוע לכן כל אחד מהצמיגים האלו מתוכנן מאפס לכלי שעליו הוא יהיה מורכב, אפילו העליל שלך ראיין אומר שאין אחיזה ושאין אחיזה באופנוע זה אומר מסוכן.
אגב לאופנועים כמו הארלי יש צמיגים קעורים פחות שמחזיקים הרבה יותר מצמיג ספורטיבי, חפש מצלר מרתון.
זה לא עולה פי 3 לרבע מרחק ולא קרוב לזה.
תקנה צמיגים ספורטיביים לרכב ותראה כמה עולה לך רביעייה.
רוצה שיחזיק לך קרוב לרכב, שים צמיגי תיור קשים שלא אוחזים ברמה גבוהה כמו הצמיגים של הביוקר, סע בצורה רגועה כמו שרכב נוסע והופה...
פתאום תוכל להגיע בקלות ל30-40K עם הצמיגים וגם יעלו לך לא רחוק מצמיגים של רכב.
בדיוק יצא לי להחליף צמיד לטרייסר ולCX 5, המחיר היה כמעט זהה, 150 יורו לצמיג.
ברגע שצמיג צריך לתת ביצועים מעל למומוצא הוא יקר, הפירלי ששמתי ברכב צריכים לעמוד בעומס של מעל 2 טון ואחיזה כמעט זהה ביבש רטוב ושלג (רב עונתיים) והמצלר ששמתי באופנוע צריכים לתת אחיזה בהטיה גם ביבש וגם ברטוב ולתת אחיזה בהאצות שמשאירות את רוב רכבי הספורט מאחור.
אנשים לא מבינים כמה הנדסה וטכנולוגיה יש בצמיג אופנוע
אני נוטה להאמין שאף אחד מאתנו, (גם לא Dresdner, גם לא mudale222 וגם לא האחרים), מרכיבים על הכלי שלהם את הצמיג האולטימטיבי, הכי טוב שיש, הכי אמין, הכי דביק, הכי הכי הכי, וזה מן הסתם משיקולים כלכליים גרידא ומשכך, כל טענה למה לא להרכיב צמיג רכב על אופנוע, היא לא רלוונטית. תמיד יבוא זה שעל האופנוע שלו מורכב הצמיג הכי הכי ויטען שאתם סתם קשקשנים שמסכנים את חייכם, כי לא הרכבתם את ה- state of the art של הצמיגים. לכן, כל אחד יעשה את מה שהוא מבין לנכון, במגבלות החוק כמובן, מבלי שהאחרים יבקרו אותו, מכיוון שגם אתם לא.
Erez Ronen
לאחרונה החלפתי לרכב שלי, c200 coupe ישנה, 4 צמיגים של GOOD YEAR בעלות של 1800 ש"ח כולל מע"מ והרכבה. שלשום הרכבתי פירלי ל-CBR1000F שלי בעלות של 2200 ש"ח לזוג כולל מע"מ והרכבה. אין לי ספק שאצטרך להחליף את צמיגי האופנוע הרבה יותר מהר מאשר את צמיגי הרכב, אם לא ברבע מהזמן לפחות בשליש.
Erez Ronen
כמו שכבר כתבו לך צמיג אופנוע שווה ערך לצמיג ספורטיבי של רכב או צמיג עם דרישות מסוימות מעל לסטננדרט שם המחירים זהים.
ואם אתה מחפש משהוא שיחזיק יותר זמן על האופנוע שלך כבר הצאת לך לרכוש מצלר מרתון אבל אתה מפנתז על צמיג רכב כאילו זה איזה Hack בטיקטוק
גם בהנחה שאני ואף אחד כאן לא מבין כלום מכוני התקנים והבטיחות יודעים בודאות יותר ממך, הרכבת צמיג רכב על אופנוע אסורה