עמוד 14 מתוך 16 ראשוןראשון ... 41213141516 אחרוןאחרון
תוצאות 196 עד 210 מ 229

אשכול: מחירי צמיגים

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    משהו לא טוב קורה בארץ. ראיתי את ה40 שניות הראשונות של הסרטון שצירפת.
    עצרתי בשנייה ה40 כשהוא דיבר על אנשי לטאות דיפ סטייט ואילומיניטי.
    כל אחד חושב היום שבגלל שבגלל שהוא יודע להשתמש בגוגל אז הוא יודע יותר טוב מכולם.
    כן, אלפי מהנדסים עובדים על צמיגים לאופנועים במשך 200 שנה והסוד הגדול שאף אחד לא יודע זה שפשוט אפשר לשים צמיגים של רכבים שלא מיועדים לאופנועים, ולרכב אל השקיעה. אין גבולות לטמטום האנושי.

אתה טועה ומטעה.
    אם תחפש ותסתכל טוב תראה שבשנותיו הראשונות של רוסי כרוכב בכיר- הוא רכב עם צמיגים שטוחים, של רכב. רק כשנהיה כבר שם דבר הופעל עליו לחץ מהיצרנים והוא עבר לצמיגים של אופנוע.
    האמת שהיה גם מירוץ אחד שהוא התחרה עם ג'אנטים משולשים, אבל החבר'ה בצוות שלו לא אהבו את זה אז הוא חזר לרעיון המטומטם של ג'אנטים עגולים.
    לך תבין....

Member הסמל האישי של erez59
    לכל אחד דעה משלו וזכות כל אחד להשמיע אותה. מה שמבדיל בין האנשים, זה הגישה והסגנון. זה שכולם מטומטמים, אידיוטים, שקרנים וכדומה, מעיד בעיקר על מי שמשתמש באמירות הללו.
    Erez Ronen

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    אתה טועה ומטעה.
    אם תחפש ותסתכל טוב תראה שבשנותיו הראשונות של רוסי כרוכב בכיר- הוא רכב עם צמיגים שטוחים, של רכב. רק כשנהיה כבר שם דבר הופעל עליו לחץ מהיצרנים והוא עבר לצמיגים של אופנוע.
    האמת שהיה גם מירוץ אחד שהוא התחרה עם ג'אנטים משולשים, אבל החבר'ה בצוות שלו לא אהבו את זה אז הוא חזר לרעיון המטומטם של ג'אנטים עגולים.
    לך תבין....
    נו באמת! דיברנו על זה...
    אם תמשיך ככה הוא יקלוט בסוף שאני איש לטאה!

כן, אלפי מהנדסים עובדים על צמיגים לאופנועים במשך 200 שנה והסוד הגדול שאף אחד לא יודע זה שפשוט אפשר לשים צמיגים של רכבים שלא מיועדים לאופנועים, ולרכב אל השקיעה. אין גבולות לטמטום האנושי.
    מאז המצאת הגלגל, עשרות אלפי רוכבי אופניים חשבו שצריך להניח את הישבן על המושב ולתת לשרירים לעשות את העבודה, עד שקם אחד והוכיח שאפשר גם אחרת. הדרך לצמיחה, זה לצאת מהקופסא והאנושות מתפתחת העקבות אנשים שלא קבלו מה שקבעו אלפי מהנדסים במשך 200 שנה.

https://www.youtube.com/watch?v=2QBc...l=ViralVideoUK
    Erez Ronen

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    אני מאד מרוצה מהבריג'סטון T32 שהגיעו עם הטרייסר כך שאני חושב לקנות סט נוסף. אני רואה שיש שני דגמים - רגיל ו-GT. אני מניח שה-GT זה צמיג מחוזק.

אני רוצה לקנות בדיוק את אותם צמיגים שהגיעו במקור -
    1. איך מוודאים שמה שהגיע עם האופנוע זה הרגיל?
    2. האם ב-GT רשום GT על דופן הצמיג?

Screenshot_20211016-144111_Chrome.jpg
    נערך לאחרונה על ידי AsafA; 16-10-2021 בשעה 15:54.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי erez59 צפיה בהודעה
    מאז המצאת הגלגל, עשרות אלפי רוכבי אופניים חשבו שצריך להניח את הישבן על המושב ולתת לשרירים לעשות את העבודה, עד שקם אחד והוכיח שאפשר גם אחרת. הדרך לצמיחה, זה לצאת מהקופסא והאנושות מתפתחת העקבות אנשים שלא קבלו מה שקבעו אלפי מהנדסים במשך 200 שנה.

https://www.youtube.com/watch?v=2QBc...l=ViralVideoUK
    במקרה של צמיגים זה קרה כבר, הצמיגים לפני 100 שנה היו בעלי פרופיל שטוח ונעשו באותה טכנולוגיה כמו רכבים אבל אז כנראה מישהוא חכם אמר ״אבל רגע אופנוע מתנהג שונה מרכב וגם שוקל פחות״ ואז נולד הצמיג הקמור, אני לא רואה את האנושות הולכת אחורה בנושא הזה

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    במקרה של צמיגים זה קרה כבר, הצמיגים לפני 100 שנה היו בעלי פרופיל שטוח ונעשו באותה טכנולוגיה כמו רכבים אבל אז כנראה מישהוא חכם אמר ״אבל רגע אופנוע מתנהג שונה מרכב וגם שוקל פחות״ ואז נולד הצמיג הקמור, אני לא רואה את האנושות הולכת אחורה בנושא הזה
    אני רוצה להאמין, שככול שיותר רוכבים יעברו לצמיג אחורי בעל פרופיל שטוח, ימצאו המהנדסים את הדרך להתאים צמיג שטוח, לחישוק אופנוע ולא, מכירותיהם יצטמצמו לאופנועי מסלול בלבד.
    צמיג רכב זה לא הצמיג האולטימטיבי לאופנוע, אבל מצד שני, אין שום הגיון לשלם פי שלוש עבור צמיג אופנוע שצריך להחליפו בפחות מרבע מהמרחק שצמיג רכב יכול לעבור. ברגע שיצרני הצמיגים יבינו שישנה אלטרנטיבה ושיותר ויותר רוכבים מעדיפים אותה למרות חסרונותיה, תימצא הדרך ליצר צמיגי אופנוע איכותיים יותר והרבה הרבה יותר זולים.
    Erez Ronen

Senior Member
    אין כל הגיון בזה. אופנועים זה שוק קטן מאוד. מאוד מאוד יחסית לשוק הרכב. אף מהנדס שפוי לא ישנה אפילו מילימטר בצמיג רכב כדי להתאים אותו לאופנוע.

צמיגי אופנוע יקרים יותר כי זה שוק קטן עם דרישות מיוחדות.
    זה בלי שום קשר לזה שכל רוכב שפוי יחשוב קודם כל על הבטיחות שלו ולא על ״טובת הכלל״ הדמיונית

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    אני מאד מרוצה מהבריג'סטון T32 שהגיעו עם הטרייסר כך שאני חושב לקנות סט נוסף. אני רואה שיש שני דגמים - רגיל ו-GT. אני מניח שה-GT זה צמיג מחוזק.

אני רוצה לקנות בדיוק את אותם צמיגים שהגיעו במקור -
    1. איך מוודאים שמה שהגיע עם האופנוע זה הרגיל?
    2. האם ב-GT רשום GT על דופן הצמיג?

Screenshot_20211016-144111_Chrome.jpg
    דרזנר...

אני רוצה להאמין, שככול שיותר רוכבים יעברו לצמיג אחורי בעל פרופיל שטוח, ימצאו המהנדסים את הדרך להתאים צמיג שטוח, לחישוק אופנוע ולא, מכירותיהם יצטמצמו לאופנועי מסלול בלבד.
    צמיג רכב זה לא הצמיג האולטימטיבי לאופנוע, אבל מצד שני, אין שום הגיון לשלם פי שלוש עבור צמיג אופנוע שצריך להחליפו בפחות מרבע מהמרחק שצמיג רכב יכול לעבור. ברגע שיצרני הצמיגים יבינו שישנה אלטרנטיבה ושיותר ויותר רוכבים מעדיפים אותה למרות חסרונותיה, תימצא הדרך ליצר צמיגי אופנוע איכותיים יותר והרבה הרבה יותר זולים.
    אתה באמת לא מבין? צמיג רכב על אופנוע זה מסוכן, פעם היה שטוח היום כבר לא וזה לא בגלל החיסון לקורונה וה 5G אלה בגלל הנדסה, מהנדסים מצאו שהדרישות מצמיג של רכב שונות מצמיג אופנוע לכן כל אחד מהצמיגים האלו מתוכנן מאפס לכלי שעליו הוא יהיה מורכב, אפילו העליל שלך ראיין אומר שאין אחיזה ושאין אחיזה באופנוע זה אומר מסוכן.

אגב לאופנועים כמו הארלי יש צמיגים קעורים פחות שמחזיקים הרבה יותר מצמיג ספורטיבי, חפש מצלר מרתון.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    זה לא עולה פי 3 לרבע מרחק ולא קרוב לזה.
    תקנה צמיגים ספורטיביים לרכב ותראה כמה עולה לך רביעייה.
    רוצה שיחזיק לך קרוב לרכב, שים צמיגי תיור קשים שלא אוחזים ברמה גבוהה כמו הצמיגים של הביוקר, סע בצורה רגועה כמו שרכב נוסע והופה...
    פתאום תוכל להגיע בקלות ל30-40K עם הצמיגים וגם יעלו לך לא רחוק מצמיגים של רכב.

זה לא עולה פי 3 לרבע מרחק ולא קרוב לזה.
    תקנה צמיגים ספורטיביים לרכב ותראה כמה עולה לך רביעייה.
    רוצה שיחזיק לך קרוב לרכב, שים צמיגי תיור קשים שלא אוחזים ברמה גבוהה כמו הצמיגים של הביוקר, סע בצורה רגועה כמו שרכב נוסע והופה...
    פתאום תוכל להגיע בקלות ל30-40K עם הצמיגים וגם יעלו לך לא רחוק מצמיגים של רכב.
    בדיוק יצא לי להחליף צמיד לטרייסר ולCX 5, המחיר היה כמעט זהה, 150 יורו לצמיג.
    ברגע שצמיג צריך לתת ביצועים מעל למומוצא הוא יקר, הפירלי ששמתי ברכב צריכים לעמוד בעומס של מעל 2 טון ואחיזה כמעט זהה ביבש רטוב ושלג (רב עונתיים) והמצלר ששמתי באופנוע צריכים לתת אחיזה בהטיה גם ביבש וגם ברטוב ולתת אחיזה בהאצות שמשאירות את רוב רכבי הספורט מאחור.

אנשים לא מבינים כמה הנדסה וטכנולוגיה יש בצמיג אופנוע

אני נוטה להאמין שאף אחד מאתנו, (גם לא Dresdner, גם לא mudale222 וגם לא האחרים), מרכיבים על הכלי שלהם את הצמיג האולטימטיבי, הכי טוב שיש, הכי אמין, הכי דביק, הכי הכי הכי, וזה מן הסתם משיקולים כלכליים גרידא ומשכך, כל טענה למה לא להרכיב צמיג רכב על אופנוע, היא לא רלוונטית. תמיד יבוא זה שעל האופנוע שלו מורכב הצמיג הכי הכי ויטען שאתם סתם קשקשנים שמסכנים את חייכם, כי לא הרכבתם את ה- state of the art של הצמיגים. לכן, כל אחד יעשה את מה שהוא מבין לנכון, במגבלות החוק כמובן, מבלי שהאחרים יבקרו אותו, מכיוון שגם אתם לא.
    Erez Ronen

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    בדיוק יצא לי להחליף צמיד לטרייסר ולCX 5, המחיר היה כמעט זהה, 150 יורו לצמיג.
    ברגע שצמיג צריך לתת ביצועים מעל למומוצא הוא יקר, הפירלי ששמתי ברכב צריכים לעמוד בעומס של מעל 2 טון ואחיזה כמעט זהה ביבש רטוב ושלג (רב עונתיים) והמצלר ששמתי באופנוע צריכים לתת אחיזה בהטיה גם ביבש וגם ברטוב ולתת אחיזה בהאצות שמשאירות את רוב רכבי הספורט מאחור.

אנשים לא מבינים כמה הנדסה וטכנולוגיה יש בצמיג אופנוע
    לאחרונה החלפתי לרכב שלי, c200 coupe ישנה, 4 צמיגים של GOOD YEAR בעלות של 1800 ש"ח כולל מע"מ והרכבה. שלשום הרכבתי פירלי ל-CBR1000F שלי בעלות של 2200 ש"ח לזוג כולל מע"מ והרכבה. אין לי ספק שאצטרך להחליף את צמיגי האופנוע הרבה יותר מהר מאשר את צמיגי הרכב, אם לא ברבע מהזמן לפחות בשליש.
    Erez Ronen

מחירי צמיגים

לאחרונה החלפתי לרכב שלי, c200 coupe ישנה, 4 צמיגים של GOOD YEAR בעלות של 1800 ש"ח כולל מע"מ והרכבה. שלשום הרכבתי פירלי ל-CBR1000F שלי בעלות של 2200 ש"ח לזוג כולל מע"מ והרכבה. אין לי ספק שאצטרך להחליף את צמיגי האופנוע הרבה יותר מהר מאשר את צמיגי הרכב, אם לא ברבע מהזמן לפחות בשליש.
    כמו שכבר כתבו לך צמיג אופנוע שווה ערך לצמיג ספורטיבי של רכב או צמיג עם דרישות מסוימות מעל לסטננדרט שם המחירים זהים.
    ואם אתה מחפש משהוא שיחזיק יותר זמן על האופנוע שלך כבר הצאת לך לרכוש מצלר מרתון אבל אתה מפנתז על צמיג רכב כאילו זה איזה Hack בטיקטוק

גם בהנחה שאני ואף אחד כאן לא מבין כלום מכוני התקנים והבטיחות יודעים בודאות יותר ממך, הרכבת צמיג רכב על אופנוע אסורה