כנראה נראה הרבה דברים מעניינים מקוואסקי בקרוב, החל מאוקטובר קוואסקי נפרדת מקונצרן קוואסקי תעשיות כבדות מה שיאפשר לה לעשות יותר שת״פ עם חברות אחרות ובכללי להיות יותר חופשיים לעשות מה שהם רוצים.
קוואסאקי מציגה גרסת SE מאובזרת וקרבית ל-Z900 הפופולרי - עם בולמי איכות של אוהלינס ועם בלמים רדיאליים של ברמבו; הפרטים והתמונות - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a7%d7%95%d7...3%d7%a9%d7%94/
![]()
כנראה נראה הרבה דברים מעניינים מקוואסקי בקרוב, החל מאוקטובר קוואסקי נפרדת מקונצרן קוואסקי תעשיות כבדות מה שיאפשר לה לעשות יותר שת״פ עם חברות אחרות ובכללי להיות יותר חופשיים לעשות מה שהם רוצים.
מערכת ה-SE מעניינת אותי במיוחד, היא הופיע לראשונה בבולמים של הורסיס לפני כשנתיים שלוש בתצורה הבכירה ביותר של הדגם.
הרבה זמן שקלתי אם כדאי לרכוש אחד כזה ולשלם את המחיר הנדרש בעבור המערכת, מסתבר שאין תשובת "בית ספר" או "נכון-לא נכון"
בזמן שהמערכת הזאת השתפשפה על הורסיס ועל גב הלקוחות התגלו בה מספר תקלות חלקן לא זולות לטיפול (חלקן טופלו בתחום האחריות)
הפחד האמתי הוא מה קורה בתום האחריות כשהתיקונים האלה על חשבון הלקוח.
מערכת המתלים הרגילה של הורסיס נהדרת ומאיכות טובה, היא מצריכה כיוונים רק בעת העברת משקלים גדולים של מורכב ומטען אל מול
רכיבה יום יומית בדד וללא מטען. (מחיר לא גדול והכיוון קל של סיבוב ברז)
האופציה הנוספת זה לעלות מדרגה ולהחליף את הבולם האחורי לבולם "יותר" איכותי של חברות יוקרתיות, שוב מקבלי תוספת נחמדה של
איכות אבל ההתעסקות עם המערכת נשארת.
המערכת האלקטרונית דואגת לשמור על המצב המיטיב בכל רגע נתון ללא התערבות הרוכב, היינו את הרוכב לא מטריד כלום בנושאי משקל
כיוונים וכד' הוא מסדר לעצמו את תוכנית הרכיבה במחשב וכל השאר עושים הגמדים, זה נחמד ובאמת הייטקי כזה אבל....האם שווה את התוספת
במחיר ובאמינות?
זו כבר צריכה להיות ההחלטה אישית של כל רוכב ורוכב, מערכת מעולה עם "חבילה" נלוות.
אישית מצאתי את הכיוון האופטימלי של האופנוע שלי ואני יודע בדיוק כמה קליקים להוסיף בכל שינוי עם מורכבת+מטען. זה לוקח לי 4 שניות.
להוסיף את ההפרש במחיר בשביל תמורה קטנה מאד לא נראה לי משמעותי. אבל זה אני וההרגלים שלי ולא בטוח שיתאים לכל אחד.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הse או הgt במקרה של הטרייסר יאפשר לנו רכיבה רציפה בלי שא' ישלוף מברג כל 20 דקות עד שימצא את הכיוון האולטימטיבי.
אישית (למרות שאכן פזלתי לכיוון הgt) אני מעדיף פשטות ולומד להסתדר איתה.
כפי ששונה ציינה הכל מצויין כל עוד הכלי חדש ובאחריות.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כבר חודשיים שהאופנוע מכוון פיקס... היה שווה את ההתעסקות. עברתי את אותו תהליך גם עם הזד ואחר כך נהנהתי מהכיוון במשך 3 שנים. אגב, זו הסיבה העיקרית שאני חושב שאני מעדיף את הדגם הרגיל על פני ה-GT.
ב-GT יש שני מצבים שתוככנו מראש מהמפעל, בדגם הרגיל יש אינספור אפשרויות וכל אחד יכול למצוא את מה שמתאים לו ולסגנון הרכיבה שלו. בנוסף כל נושא האמינות של המערכות הסמי אקטיביות האלו לוט בערפל.
אגב, ברור לי שלזד 900SE יש בולמים קונבציונאלים ולא סמי אקטיבים.
אחרי היום קיבלת אות של כבוד.
יש לקשיש לאן לשאוף
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI