אופנוע מעולה, חסכוני ואמין מאוד! יחסית זול לתחזוקה.
נחשב ליותר "פרווה" בקטגוריה מבחינת ביצועי מנוע והתנהגות דינאמית.
לרוב תמצא עליו רוכבים שקולים שלא באים להתגרזן.
יש פה כמה שרשורים עם חוודים עליו.
תכתוב מה צפוי להיות השימוש שלך האופנוע.
הי לכולם. יש לכם המלצות/חוו"ד על הונדה nc750x (ידני) חדש 2021? תודה מראש.
אופנוע מעולה, חסכוני ואמין מאוד! יחסית זול לתחזוקה.
נחשב ליותר "פרווה" בקטגוריה מבחינת ביצועי מנוע והתנהגות דינאמית.
לרוב תמצא עליו רוכבים שקולים שלא באים להתגרזן.
יש פה כמה שרשורים עם חוודים עליו.
תכתוב מה צפוי להיות השימוש שלך האופנוע.
מנסיוני על ה-750 וה-700 שהיה לפניו, מדובר באופנועים מאוד ידידותיים למשתמש.
ברגע אחד מרגישים עליהם בבית, אין הפתעות לטובה או לרעה.
המנוע נותן בדיוק מה שצריך והאופנוע מרגיש איכותי ונעים לשימוש.
הייתי הולך עליו בתור אופנוע ראשון (אבל לא רק) וגם בתור כלי תחבורה יומיומי נוח.
רכבתי עליו רק בטיולים לכן אני לא מודע לעלויות אחזקה, אבל גמעתי אלפי קילומטרים בלי שום בעיה, תקלה או הפתעה.
אחלה אופנוע.
קלדה
לא כתבת מה הצרכים שלך, ומה הנסיון הקודם.
הnc בהחלט אופנוע חסכוני שיודע לעשות הכל אבל...
ידידותי למשתמש- יש אופנועים קלים לתפעול ממנו. כאלו שמהשניה הראשונה אתה מרגיש בשליטה מלאה. כאן הכל קצת קשה (תפעול מנופים, משקל על הכידון, ידית גז וכו ..), גם מבחינת משקל יש קלים ממנו בקטגוריה.
בנוסף, יחסית לנפח, האופנוע עצל. עצל מאוד.
אם אתה מחפש קומיוטר זול לאחזקה, פרקטי ואמין, שיודע לעשות הכל, אחלה. אם יש לך קצת נסיון על אופנועים, ואתה מחפש גם להינות מהאופנוע, אתה עלול למצוא את עצמך מפרסם למכירה אחרי מס' חודשים.
לי אישית, הוא מתאים כמו כפפה ליד, אבל ידעתי מראש מה אני צריך, ומה אני קונה.
קלדה, לא חיפשת לפני רגע מולטיסטראדה 950 או אפריקה 1100? מה הקשר בינם לבין ה-NC, שהוא בסך הכל אופנוע ביניים פשוט שנועד לקחת אותך מא' לב' במינימום עלויות דלק ואחזקה?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
רק מציין שהאופנוע קיבל עדכון אגרסיבי יחסית בתחילת השנה והביקורות טוענות שהוא מרגיש שונה מאוד (לטובה) מהדגמים שהיו לפניו.
מתכוון לעשות עליו נסיעת מבחן בקרוב.
היה לי את ה 700 וה 750 , עשיתי על שניהם כמה עשרות אלפי קמ בתור כלי רכב עיקרי על קו צפון מרכז.
אופנוע רגוע מאוד. יציב מאוד. רכבתי איתם גם בגשמים ורוחות חזקות.
שומר עליך בתודעה לא לעשות שטויות. נוח לרכיבה ארוכה.
לי אישית היה חסר בעיקר כמה ליטר במיכל דלק ,בגלל מרחק הנסיעה הגדול .
יצא לי לעשות סיבובון קצר על ורסיס 650. זה פשוט ג'וימקס עם הילוכים - אפס הנאה, כלי שכל תפקידו הוא לשנע את הרוכב מנקודה לנקודה.
נינג'ה 300 ו-SV650 שהיו איתנו בחבורה הם כלים מהנים פי כמה.
בדיוק אותה חוייה כמו הורסיס קיבלתי גם כשרכבתי על CFMOTO 650MT - כך שזה לא עניין של אופצוע ספציפי, אלא של מכלול שיקולים הנדסיים שגורמים לכלים האלה להיות יעילים אבל חסרי כל חן או שמחת חיים. אני מנחש שה-NC הוא בערך אותו הסיפור, כי הוא נועד לתת מענה לאותם צרכים ופונה לאותו פלח שוק.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
שנתיים וקצת על הNC750X
זה אופנוע נהדר ככלי תחבורה בסיסי חסר יומרות ספורטיביות צפוי וסלחני.
אמין מאוד ( רכשתי אותו חדש מהחברה אז לא הספקתי לחוות דברים שלילים - למעט מצבר שהקטבים השתחררו).
נוח לטיולים מכל סוג למעט כביש המהיר (6 ) הוא מאכזב וממש לא בנוי לזה (בחוויה האישית שלי).
אני בהחלט ממליץ עליו בהנחה שאתה לא ממהר לשום מקום.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לא רוצה לחטוף את ה-Thread אבל אני בהתלבטות דומה על גרסת ה-DCT של ה-NC750X ותוהה אם עדיף לקפוץ ישר ל-Africa Twin (גם עם DCT) ולא להתבאס פוטנציאלית, לפי מה שנכתב פה. לא מחפש להשתולל (אוהב לחשוב שאני נהג רגוע וערני), אבל אם צריך לדפוק 120 ל-150 בטיל וה-750X יגיב כמו ווספה זה קצת מוציא את הפואנטה מהשדרוג...
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024
ה NC יכול לבלות שעות על 150 קמ"ש בלי בעיה (מלבד צריכת דלק מבעיתה) אבל מעל 140 התאוצה נחלשת. התאוצות במהירות ביניים היו מבחינתי החוליה החלשה- לא המהירות הסופית. אפשר לרכב בקצב יפה עם ה NC בכבישים מפותלים ולהינות. ברמות הרכיבה שלנו ממילא הרוב תלוי ברוכב ולסובב את המצערת עד הסוף בכביש ישר אותי לא מעניין וזה כל אחד יכול.
הכלי שימושי ומאוד נוח להתנהלות יומית. ב 2020 או 2021 שינו (שוב) את המושב והנמיכו אותו וגם מגן הרוח החדש שדורש שדרוג. רק מזכיר שדגמים עם 50-75 כ"ס היו נחשבים לפני 30 שנה לכלים חזקים ורמת הרכיבה לא השתנתה בהרבה. ה NC והויסטרום "המעאפנים" מספקים רמת כוח די קרובה ל gsx550es וממנו מאוד התרגשתי ונהניתי.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021