תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: מוסך לסוזוקי, מצלמת חנייה

צפייה משולבת

Senior Member

מוסך לסוזוקי, מצלמת חנייה

אבא שלי היה מטפל במוסך המרכזי בפ"ת. אומר שהיו שם שני מנהלי עבודה וותיקים, והיתה תחושה של יסודיות. למשל היו מחליפים פילטר, משאירים את הפילטר הישן בתוך הרכב. אומר שמשהו זז שם וזה כבר לא ככה.

תוהה אם מישהו מכיר מוסך יסודי, כמו הניר מרעננה של רכבי הסוזוקי. רצוי מורשה כי הרכב עדיין באחריות, אבל אשמח גם ללא מורשים לעתיד. רצוי באיזור המרכז.

שאלה 2 - מצלמה שממשיכה להקליט גם כשהאוטו עומד בחניה. האם מישהו משתמש? המלצה למשהו מאלי/אמזון?

+ האם הרגשתם השפעה על המצבר? מה לגבי להשאיר power bank באוטו שמטעין את המצלמה, ולטעון אותו פעם בשבוע במקום?

Member
    יצא לי לבדוק עשרות סרטוני ריוויו של מצלמות דרך..ולעזאזל עם המבחר :\
    יותר מדי אופציות, חוות דעת באמזון קוטלות את רוב המוצרים הזולים כמובן (50-60 דולר) בעיקר מצלמות ששובקות אחרי זמן קצר וממשק נוראי שלא איפשר לאנשים אפילו להוציא את צילום התאונה שלהם..

החלטתי בסוף להזמין את זו Mai70 A500s:

https://www.aliexpress.com/item/3293...05354720%22%7D

מבחינת מחיר של כ- 100$, איכות צילום וממשק משתמש נראתה הכי מבטיחה אם כי המצלמה האחורית לא להיט וסבירה ללוחיות מספר. אם אתה רוצה גם אחורית יותר מ- 1080p תצטרך לשלם יותר.

רכשתי 2 יחידות, הגיעו רק עכשיו נותר להתקין. שים לב שאם אתה מעוניין בצילום בזמן שהרכב חונה עליך לרכוש בנוסף את ה- HW Kit. חשבתי שחייב אותו למצלמה מאחורה וסתם רכשתי שתיים ממנו למרות שלא מתכוון להרכיב איתו. לגבי ה-Power Bank נשמע כמו אופציה טובה, אנסה זאת.

ולגבי תובנות...אעדכן בהמשך.

לגבי מצלמה , ddpai , מצלמה טובה , יש כמו שנאמר מעלי, קיט בנוסף שצריך לרכוש אני לא משתמש בו. אבל מחברים נאמר לי שהיא מפסיקה להקליט כאשר המתח על המצבר יורד מסך מסוים. כך שבזמן ההקלטה תלוי במתח של המצבר בעת הכיבוי.
    אם אתה לוקח מצלמה אחרת , תוודא שהמצלמה מגיעה עם קבל ולא עם סוללות. החום במדינתנו הקטנה לא עושה טוב לסוללות, והמצלמה מתפגרתן אחרי זמן לא רב.

Sent from my Nokia
    עריכה : את המצלמה ניתן למצוא בעליאקספרס בחנות שלהם.או באמאזון (כנראה מעט יותר יקר תלוי במבצעים)
    נערך לאחרונה על ידי YaronNahum; 08-10-2021 בשעה 20:31.

Senior Member
    oznik, אילו מצבי הקלטת חניה יש במצלמה שלך? אתה יכול לבחור בין time lapse לעוד דברים, אולי buffered recording או משהו בסגנון? המידע מוזרם לפלאפון סבבה, אתה יכול להוריד סרטונים למכשיר אם צריך?

YaronNahum, המצלמות של ddpai באות עם חיבור usb c וזה מוצא חן בעיניי. אם הולכים עם powerbank אז אפשר להשתמש בכל הכבלים החדשים עם power delivery וזה נראה לי ממש נוח.

הסתכלתי על mini 5 ועל z40 של ddpai, אני תוהה מה מצבי החנייה שלהם והאם הן מצליחות לתפוס לוחיות במצב הזה. למיני 5 יש חיישן 4K, אבל הבנתי שבמצב חניה בד"כ ההקלטה בכל מקרה ברזולוציה נמוכה, אז לא יודע אם זה רלוונטי.

את עניין הקבל ayalzo הזכיר בשרשור אחר. אני מתעניין בחיבור קבוע למצבר/מטען, אבל זה נראה כמו מדד לכמה המצלמה מושקעת, אז אני מסנן כל מה שבלי supercapacitor