עלו שמועות לא מבוססות על דימום בהאצה בדגמים הנ"ל בתצורת dct. בחברה לא יודעים לתת פתרון (חלק ממלמלים משהו לגבי "עדכון תכנה" וחלק מודים שעדיין אין ידע בנושא).
מישהו יכול לשפוך אור על הסוגיה? משהו מעבר לשמועות בפייסבוק?
תודה.
(פרסמתי הודעה דומה, אך היא כנראה נמחקה).
אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)
מתנצל שאני נדחף, אין לי שום היכרות עם הבעיה/ טענות האלו.
אבל תוכל להסביר מה קורה? מה זה 'דימום בהאצה'?
עומד ברמזור בראש הטור כמו שאר הדו"גים, האור מתחלף לירוק, אני נותן מכת גז כדי לזנק מהמקום כמו קנגרו, המנוע כבה(נכבה?) ואני חוטף צפירות מהפחיות שעקפתי בזגזוגים בחוסר סבלנות רק לפני מספר דקות.
קרה לי פחות מ5 פעמים עד עכשיו כי הבנתי מהר שצריך לצאת מהמקום לאט.
אם למישהו יש הפניה לעוד מקורות המתארים את הבעיה, אבל חשוב מכך, את תגובת החברה (לא חייב להיות בארץ) אשמח.
חבר לפני הזמנה של פורזה שתפורה לצרכיו כמו כפפה ליד.
אם זה משהו שהולך להפתר סבבה, אםזאת מחלה שתצריך אותו להכניס את הקטנוע לחברה כל חודשיים, זה דיל ברייקר.
(היה לי מקרה עם bmw c600 sport, שעד יומו האחרון עשה בעיות של דימום בעזיבת גז. כל פעם נכנס לחברה, יצא תקין ואחרי תקופה שב לסורו. אם זה יהיה ככה בהונדות, זה הסוף של הדגמים האלו, וחבל).
זה לא כל כך לאט, פשוט נזהר בשניה הראשונה ואח"כ אפשר להרביץ.
לא יודע אם קשור, אבל הייתה לי תקופה של מקרה זהה בדרוזי, ניקו קרבורטור, בדקו שסתומים, כיוונו אויר דלק, כלום לא עזר.
במקרה שמתי לב אחרי שהתחלתי למלא דלק בתחנה מסוימת, שזה הפסיק. אולי זה מקרי, אבל אולי זה קשור לאיכות הדלק.
מאז, אני ממלא דלק באופנועים שהיו לי רק שם.
פה זה כנראה משהו אחר. וקשור כנראה לdct (לא שמעתי על בעיות בדגמים ידניים). בטח המחשב משחרר קלאץ' מהר מדי לפני שהסלד מספיק לעלות.
יצא ריקול לxadv.
ייתכן וקשור?
אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)
את רשימת הריקולים של הונדה אפשר לראות בקישור (בגרמנית אבל אפשר להסתדר).
היה באפריקה טווין חלקיקים מהיצור בתוך מיכל הדלק שגרמו לדימום מנוע אולי זה המצב כאן ועוד לא יצא ריקול, הפיתרון היה לנקות את המיכל במוסך
https://www.adac.de/infotestrat/moto...er=bmw&modelle
בxadv (הזהה מכנית לפורזה) הריקול הוא החלפת צמת חשמל כלשהי. לכך התכוונתי, פשוט שכחתי לשים קישור. הנה הוא:
https://m.facebook.com/photo.php?fbi...1976&source=57
אוקי.
אז קצת מוזר שהריקול מפורסם בעברית, עי יבואן שמייבא אופנועים ל...ישראל. מניח שפשוט המספרי הvin הבעייתיים לא הגיעו אליכם.
אגב, לישראל מותר לייבא בשנים האחרונות כלי רכב בתקינה אמריקאית (ע"ע dr650, ולהבדיל, חלק מדגמי ג'יפ רנגלר, ועוד ..).
הגיע הריקול. "תקלה אפשרית בצמת החוטים של האופנוע עלולה לגרום לדימום המנוע"
משך טיפול שעתיים. אני גם ממש מאמין לזה.