
נכתב במקור על ידי
ayalzo
ראשית,
אני לא השטן כבר מעל עשור והתחום עשה הרבה שינויים בשנים האחרונות. מעולם לא עבדתי בתבלינים אורגני (ככה קוראים לכל העשבים האלה) אלא בגידולים אחרים, או בתבלינים לא אורגני. אז אינני מוסמך לתת תשובה.
הידרו הוא תחום די צעיר אבל יתרונותיו ברורים.
העניין העיקרי הוא מי המקור של העשבים/פירות/ירקות האורגנים, והאם ניתן להאמין לו. אם הנושא היה מעסיק את מחשבותיי הרבה, אני מניח שהייתי מברר ברשת+בחיים האמיתיים על הספק שלי, וקונה ממנו
למשל,
יש טרנד (מבורך בעיני) של מהחקלאי לצרכן. אפשר לתפוס דיבור עם חקלאי כזה ולברר, ואולי אפילו לקפוץ איזה שבת לטיול בשדות שלו להתרשמות. הופך את כל עניין צריכת הירקות למשהו אינטימי ומקרב אותך לאדמה.
על הדרך גם מעביר כמה שקלים למי שצריך אותם, ולא לתאגידי ענק.
אבל, זה יקר יותר, ודורש התעסקות, ולכן, כמו בהרבה תחומים, אני עוצם קצת עיניים, וקונה בסופר מהמדף של הלא אורגני.