לא יכול לפתוח את הסירטון אבל בכל מקרה להניעה במקום במשך 8 חודשים זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות לאופנוע שלא רוכבים עליו, פרטיקה מוזרה שאין לי מושג למה עדיין שהמידע כלכך נגיש עושים אותה.
תוסף דלק לניקוי ניסית?
שלום לכולם,
לפני כמה ימים קניתי sym jet 14 125 שישמש כדו גלגלי שני לעיר.
הקטנוע 2018 במצב מעולה עם קלומטרז נמוך מאדם מבוגר, אבל העניין הוא שבשנה האחרונה הקטנוע עמד בערך 8 חודשים בחניה מקורה,
הבעלים החליף לפני שנה את המצבר והקפיד להניע אותו לכן הוא הניע בנגיעה.
כשהנעתי אותו שמעתי את הרעש מהמנוע שהיה נשמע לי קצת כמו misfire בקטנה והייתי משוכנע שזה בגלל שהדלק ישן או משהו ובגלל שבכל מקרה התכוונתי לעשות לו טיפול לפני הרכיבה הראשונה עליו הנחתי שזה לא משהו שדלק חדש ופלאג לא יפתרו.
הבאתי אותו הביתה בעגלה, הוחלף שמן מנוע, פילטר אוויר, שמן גיר, פלאג והחלפתי את הדלק במיכל.
הקטנוע נוסע מצויין ונשמע רגיל במהלך רכיבה, אך בעצירה כשהוא בסרק עדיין יש את הרעש, בסרטון זה נשמע כמו רעש נקישתי כזה אבל לי זה נשמע כמו misfire או משהו בסגנון.
מה זה יכול להיות?
https://youtu.be/HEo4N-cEYJs
בסרטון הזה תפסתי את זה במצב גרוע לרוב זה פחות מורגש, לפעמים אין בכלל לפעמים זה ככה...
לא יכול לפתוח את הסירטון אבל בכל מקרה להניעה במקום במשך 8 חודשים זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות לאופנוע שלא רוכבים עליו, פרטיקה מוזרה שאין לי מושג למה עדיין שהמידע כלכך נגיש עושים אותה.
תוסף דלק לניקוי ניסית?
תסיר את המכסה של המאוורר אולי זה רק משהו שמשתפשף על משהו.
אבל,
מכיוון שכאן פולגז ולא פייסבוק, וכאןנהוג לכתוב מידיעה ונסיון, אני אוסיף הערה, שלי אישית לא קרה שתוסף פתר לי בעיה קיימת.
זה בוודאות לא, היום עשיתי עליו סיבוב וזה מגיע מהמנוע כמו misfire כזה בעמידה.
השאלה איך אני בודק ממה זה נובע?
מזרק מלוכלך? בעיית הצתה?
יש מצב כיוון שסטומים יכול לפתור את זה?
והאם אפשר לרכב ככה בנתיים כי הזמן נסיעה הוא מרגיש תקין
לא יכול לעשות נזק לשים תוסף לרכב שמיועד להיות מדולל באיזה 40 ליטר דלק בקטנוע עם 5 ליטר?
צודק זה מיס פייר.
תגיע לכובע פלאג ותראה שהוא יושב כמו שצריך על הפלאג.
וואלה החלפתי פלאג לפני יומיים והבעיה הייתה גם עם הפלאג הישן וגם עם זה.
מה זה כובע הפלאג הקוייל כאילו? אני די בטוח שהוא יושב טוב...
אה והזכרת לי יש לי שאלה, תמיד כשאני מחליף פלאג לאחד הרכבים הפלאגים תמיד מגיעים עם הראש של הפלאג.
כשהחלפתי את הפלאגים פעם ראשונה לcb500x שלי, הפלאגים הגיעו רק עם הברגה למעלה והוצאתי את הראש של הישנים והברגתי על החדשים אם אני לא טועה.
הפלאג ששמתי עכשיו הגיעה עם הברגה למעלה בלי כלום, אבל גם בזה שהוצאתי מהקטנוע הוא היה ככה (לפי מה שאני יודע לא הוחלף לו פלאג אף פעם). חייב להיות ראש לפלאג איפה שהקויל יושב על הפלאג?
לא יכול להתחייב לך על כל המוצרים, אבל בגדול- לא.יש חלק מהם שניתן גם להוסיף באינפוזיה עם דילול מינימלי (ברכבי דיזל למשל).