קצת באיחור מוגזם אבל פתאום נזכרתי בזה.. פשוט זה היה אירוע חריג שלא חזר על עצמו מאז.. לפני שנה וחצי קמתי כרגיל בבוקר הנעתי את האופנוע שהמנוע קר ופתאום המנוע התחיל לגמגם בזמן ההנעה(יעני שיש את השנייה שהוא עושה רעש ומניע כמו אצל כולם אז אצלי הוא פשוט המשיך לעשות את הרעש של לפני ההנעה ולא הניע) ניסיתי איזה 6 נסיונות נוספים וכל פעם אחרי כמה שניות שזה לא הצליח הפסקתי כי אמרו לי פעם שאסור לנסות יותר מדי זמן למרות שאני עדיין לא יודע למה. בכל מקרה אפילו שהמצבר שלי היה טעון ולא היו לי בעבר בעיות איתו או משהו ניסיתי להניע בדחיפה ועדיין כלום המנוע לא מחזיק את עצמו ולא מצליח לפעול לבד. אחרי כמה דקות ניסיתי להניע רגיל שוב והמנוע עשה קול של מאמץ רציני והיה על טורים נמוכים ופתאום הופ המנוע חזר לחיים ומאז זה לא קרה לי שוב.. עכשיו יש לי כמה דברים שחשבתי עליהם..בגלל שזה היה חד פעמי ואפילו לא הלכתי בגלל זה למוסך אז אחד הדברים שחשבתי עליהם זה שמישהו התעסק לי באופנוע(שם לי דברים בתוך המיכל של השמן מנוע או שיחק עם החוטי חשמל או לא יודע מה) מה יכולה להיות הסיבה לזה? האופנוע זה rc 200 והוא עמד על 25 קילומטר בערך שזה קרה וברור שהאופנוע טופל בזמן במוסך מורשה והכול