התרגשות גדולה נרשמה ברחבי העולם, כנסו לפורום התוסס והחשמלי בפולגז כדי להמשיך את הדיון![]()
זירו חושפת דגם חדש, SR, המבוסס על פלטפורמה קיימת, משיקה אפליקציה לשדרוגי מערכת, ובעיקר מכריזה על שיפור בצוואר הבקבוק של אופנועים חשמליים - הסוללה, שמשתפרת בכ-20%; הפרטים כולם בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%96%d7%99%d7...9%d7%93%d7%a8/
![]()
התרגשות גדולה נרשמה ברחבי העולם, כנסו לפורום התוסס והחשמלי בפולגז כדי להמשיך את הדיון![]()
אנחנו מתכחשים לדבר ונמנעים מלדבר עליו
למעשה עוצמים עיניים חזק כדי לא לראות את זה
כשהבן הקטן שלי שואל על חשמלי אני לא יודע לספק תשובות.
אבל זוועת העולם הזאת שם מנצנצת באורות לד כחלחלים ומתפשטת לאט ובשקט כמו נגיף קורונה מוחלש שיהרג על ידי קטסטרופה אלקטרומגנטית שאיתה תסחוף את העולם שאנו מכירים וחוץ מעמים שחיים באוהלים רובנו לא נשרוד
השנה היא 2030 קוראים לי מקס.........
mad_max_1_2_3_by_antonpaintings_d84vwbh-fullview.jpg
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
גם וולו הודו שחשמלי יותר מזהם מבנזין.
רק שלחשמלי יש יחצן תותח.
העתיד או לא העתיד זה לא משנה, יש אפס התענינות כרגע באופנוע חשמלי ככלי פנאי לפחות לא בטכנולוגיית הבוסר שהוא נמצא בא עכשיו.
הפחד הגדול הוא שיכריחו אותנו לקנות את זה ע״י חיסול אופנוע הבנזין
העניין הוא שחלק מרכזי ב-״אופנוע בנזין״ זה בנזין עצמו. לא מנוע או צמיגים.
כל עוד קיים דבר שנקרא ״בנזין״ - יהיו אופנועי בנזין. *אבל*! אם מסיבה כלשהיא רכבים יעברו לחשמל, וייצור בנזין לרכבים ייפסק - אופנועים יעלמו באותו רגע. אף אחד לא יזקק נפט במיוחד בשביל אופנועים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ראשית,
פולס אלקטרו מגנטי יחסל גם את כל האופנועים הקיימים היום.
שנית,
אין שום פסול באופנוע חשמל. ולמעשה גם מה שפורסם כאן, בהחלט עבר מספיק כדי להצדיק את עצמו. לפחות בארץ. בזמן שאתם שותים קפה בבר בהר ומשווים מי יותר זקן, האופנוע יכול להטען בחוץ.
זה לא עובד בצורה כזאת. אי אפשר לייצר קצת בנזין זה מאוד יקר. מצד שני - רכבי יוקרה לא חייבים להיות על בנזין (מה יוקרה בזה?). זה דומה לפחם - היום אם אני רוצה מנוע קיטור כל פחם - אין לי איפה לקנות (ישראל). אז - או שיהיה לכולם או שייעלם.
רגולציה על מנועים קיימת עשרות שנים. לב.מ.וו. 1200 דרגת זיהום 1(!!). כמו טסלה.
דיקטטורה מוזרה קצת. אבל היום אף אחד לא צועק שאי אפשר לנסוע ברחוב ברכב של פורמולה. אבל CBR1000RR זה בסדר? כנ״ל כל ה-דו״פים של שטח שמסריחים לקילומטרים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני שומע רעש ברקע, אבללא מצליח להבין מה זה.
עוד מישהו שומע?
טכנולוגית החשמל לא מתאימה לרכבים מהמון סיבות, נכון להיום המנוע היחידי שיעיל ובאופן מפתיע גם הכי פחות מזהם הוא מנוע הבנזין למה?
כי שהתחילו בפיתוח המנוע החשמלי בצורה מסחרית לפני כמה עשורים קיוו שהתפתחות הסוללות יהיו כמו בטלפונים הסלולריים הקטע שזה לא
קרה, מנוע המימן פולט אדי מים מה שבהכרך יגרום לשינוי אקלים שינויי לחות עצומים עם השפעות אחרות.
דווקא מנוע הבנזין שנאנס הוגבל ונחנק זכה באופן מפתיע להיות המוביל בצמצום פליטת מזהמים, והיעיל מבין כולם.
הצפיפות הכבישים בעיות החנייה והמקום הפיזי שתופסות המכוניות מחייב היום לחשוב אחרת לגמרי, לא עוד 4 מכוניות למשפחה, אלה אמצעיי
הסעת המונים אחרת לגמרי, יכול להיות אפילו כאלה שאנחנו לא מסוגלים היום לדמיין.
כמה שטחיים עירוניים ובין עירוניים "מבוזבזים" על כבישים צמתים חניות ומחלפים? הפתרון הפשוט הוא לכסות אותם ולבנות עליהם (דוגמת קרוי האיילון).
ואז בעצם רוב התנועה תהיה במנהרות מתחת לשכבה החיצונית הפתרון צריך לבוא משם.
המנוע החשמלי הגיע נכון להיום לגבול העליון שלו, פריצת דרך טכנולוגית שתתיישב גם עם המציאות לא נמצאת באופק, התחבורה בעוד 40 שנה
כבר לא תהיה דומה בכלום למה שקורה היום, אז אולי הגיע הזמן לוותר.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
בנזין? יעיל?
באמת צריך להתחיל לפשפש ולמצוא מחדש את כל הנתונים על הנצילות הנמוכה שלו? אתה רוכב על פאקינג תנור. שבין היתר גם מוציא תנועה סיבובית.
אין לך ולרוב האוכלוסיה כסף לפורמולה 1 ולא בגלל מיסויי ככה שזאת לא דוגמא נכונה.
גם מנוע קיטור זאת לא דוגמא טובה כי זה לא מנוע שימושי.
מנוע בעירה פנימית מניעה את העולם, בלי בעירה פנימית אין כלכלה אין אוכל.
באירופה כבר מדברים על הגבלת חופשות האזרחים באמצעות מטוסים, סגירת מרכזי ערים ועוד, כן זאת תיהיה דיקטטורה ירוקה