ניסיתי להתקשר ל-4 מקומות שונים של מצברים,
לאחד אין במלאי, השני אמר שהוא מברר ולא חוזר, שלישי בכלל לא עונים ורביעי מדברים דרך תפו"א ואי-אפשר להבין מילה ממה שהם אומרים והם מתעצבנים ומנתקים
יש למישהו מקום באזור ת"א שעושה משלוחים והתקנה עד הבית?
ניסיתי להתקשר ל-4 מקומות שונים של מצברים,
לאחד אין במלאי, השני אמר שהוא מברר ולא חוזר, שלישי בכלל לא עונים ורביעי מדברים דרך תפו"א ואי-אפשר להבין מילה ממה שהם אומרים והם מתעצבנים ומנתקים
יש למישהו מקום באזור ת"א שעושה משלוחים והתקנה עד הבית?
ניסית אצל הזה מול הזיתון ?
https://he-il.facebook.com/pages/cat...3190608280614/
משלוחים לא בטוח שעושה אבל
סיריוסלי ???
מנסיוני האישי הדל, שנפ הם לא חברה מובילה בלשון המעטה. במצברים שאינם אטומים (מכוניות) הם פשוט מיץ של זבל. במצברי אופנוע הם סתם לא טובים. השאלה היא האם אדם מעדיף לשלם פי שתיים על מצבר יואסה, או להסתפק במצבר שעלול להחזיק פחות.
אבל מה הקשר לשנפ???
לזיתון יש פוסטר של קנדה על הקיר, אז הוא מוכר רק קנדה ??????
NAOR הגישה שלך לא כל כך נעימה (גם אם לא התכוונת). מציע לכולם לנסות להציע באמת מה כדאי לעשות ולהיזהר לא להישמע לועג או תוקפני.
פעם אחרונה שקניתי מצבר זה היה בפזרון בקרליבך 15 תל אביב, אני לא יודע איך זה היום אבל הייתי מרוצה מאוד. את כל בדיקות עושים במקום כל עסק שמכבד את עצמו.
שנפ באזור התאכזבתי כל כך הרבה פעמים, גם מהשירות וגם מהמוצרים. המחיר בחברה באזור גבוה מאוד ולא מוצדק. המצבר הראשון שלהם פרק אחרי חצי שנה חזרתי כדי לממש אחריות והתנערו, לאחר מכן עברתי למצבר ג'ל ששילמתי עליו קרוב ל 800 שח, הוא פרק בדיוק שנה וחודש (חודש לאחר שהסתיים האחריות).
השימוש היה סביר כמובן כל יום 20 דקות נסיעה הלוך וחזור. היה לי נסיון לא מוצלח איתם גם בכלים אחרים.
לשיקולך
לשנפ יש תוחלת חיים קצרה בדרך כלל.
קנה מצבר של BS, תוחלת חיים בערך כפולה.
עולים קצת יותר.
https://city-matsberim.co.il/wp-cont...7%AA%D7%AA.jpg
סתם שאלה: חשבת על מצבר ליתיום? יחזיק יותר מכל מצבר עופרת שתוכל למצוא.
אני חשבתי, אבל אחרי מספר בירורים (נסיונות בירור) היו כמה שאלות שנותרו פתוחות.
א. מצברי ליתיום לא אוהבים חום. בחלק מהאופנועים הם ממוקמים קרוב מדי למנוע או הרדיאטור.
ב. לא הצלחתי להגיע לתשובה ברורה האם יש הגנה מפני פריקת יתר, או טעינת יתר. לא זוכר אם זה היה הטעינה או הפריקה, את הבירור עשיתי לפני שנה++ לגבי המצברים שנמכרים כאן בארץ. כאן אנחנו נכנסים ל"דארק סייד" של סוללות הליתיום, ובסוף החלטתי לרדת מזה (אין לי צורך אמיתי. המשקל משחק פחות תפקיד אצלי, ואני נוסע כמעט כל יום נסיעה לא קצרה).