מבחינתי, הדבר היחיד שאני רוצה לראות בקסדה זה התראות על רכב בשטח המת שלי, ועל תקלה באופנוע.
כבר התחלתי לדאוג, איפה נעלמת חבר?
אנחנו אולי 4 אנשים, אבל הניסיון שלנו זה 80 שנה ולא סתם ניסיון, ניסיון מאוד נדיר ומבוקש היום. אז כאן לא תהיה בעיה, כל הפיתוח והנדסה עלינו. וגם נביא את היצרנים הנכונים.
מכם נבקש דבר אחד - מיצוי הערך שאותו תרצו לראות ולקנות בקסדה הבאה שלכם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא מן הנמנע שיהיו ממשקים למחשב של האופנוע בייחוד עם כל החשמליים שצצים.
אישית אני חי טוב עם הסלולארי על הכידון והקארדו באוזניים.
למעט שיחות שאין ברירה לענות או חיבור לילד שאוכל לתקשר איתו אני לא צריך יותר מזה.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אגב, כמו שיש כמה מפות לניהול מנוע שהרוכב יכול לבחור ביניהן לפי סוג הרכיבה, היכולות שלו והמצברוח, וכמו שמיקרוסופט מציעה קונפיגורציות מוגדרות מראש של צורת שולחן העבודה, כך אתם יכולים להציע לרוכבים סגנונות שונים של התנהלות: חצים על הכביש, למעלה במשקף, בלי חיצים בכלל, טינקרבל שעושה עם השרביט במקום שצריך לפנות. אני לא בטוח שאתם צריכים להחליט על זה או על זה כבר עכשיו. אני לא יודע מה המשמעויות הטכנולוגיות של מה שהרגע כתבתי כי חוץ מקורס בייסיק בגיל 11 (אני ענתיקה) לא כתבתי שורת קוד בחיים.
עם כל זה אני נוטה להסכים עם מה שאמרו למעלה: יש הבדל בין HUD לבין מציאות רבודה. HUD מוסר לי נתונים קיימים ואולי מדגיש לי אובייקטים שבאמת קיימים מולי. מציאות רבודה יכולה לייצר אובייקטים שאינם קיימים, וזה באמת יכול להעמיס על הקשב הקריטי של הרוכב. הוא צריך למצוא את הזקנה או את הילד, לא פוקימון צהוב וחינני.
אני מציע גם כפתור פאניק על הכידון, שינקה מיד את כל התצוגה במקרה שבאמת, אבל באמת, צריך פוקוס נקי.
אני מניח שהוא התייחס לאותו שטח שלא רואים לא במבט לפנים ולא במבט במראה.אבל לגבי השטח המת שאתם מעלים שוב ושוב - באמת מהו השטח המת?
השטח הנ"ל נמצא הצידה וטיפה מאחורי מהאופנוע, כמו רכב שנוסע כמעט במקביל. בתור מישהי שמגיעה מתחום האופטיקה, מספיק לך לצייר כידון, מראה ואת הראש של הרוכב - ואז לצייר את המבט של הרוכב אל המראה. מייד תוכלי לראות מהו השטח בצד האופנוע שהמראה לא מכסה - והראיה הפרונטלית לא מכסה גם כן.
באופנועים עם מראות רחוקות על הפיירינג לרוב השטח המת הזה יהיה גדול יותר.
אז מה עושים? מסובבים את הראש הצידה במעברי נתיב. בכל מקרה, לא הייתי מסתמך על אלקטרוניקה שתעשה את זה במקומי.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תודה רבה אביעד!
יאללה חברים, תיכנסו והשתתפו בסקר! אולי תשנו את התמונה...
מה שבטוח שתהיה לכם הזדמנות נדירה להשפיע על איך הקסדה הבאה שלכם תהיה.
הנה הקישור לנוחיותכם:
https://forms.gle/9HHLFrftSKSPQjRf7
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא זכור לי שיש חוק בפורום שמגדיר מהו "טרולינג" ואוסר על כך.
כל עוד הבחור לא עובר על חוקי הפורום - אין שום סיבה לחסום אותו. מה שנקרא "חופש הביטוי". אגב, הלינק לחוקי הפורום לא עובד - כך שטכנית אפשר להגיד שכרגע אין חוקים
הפורום הוא חתך של האוכלוסיה הכללית - יש בו אנשים שונים, וחלקם נהנים להקניט ולעצבן את הסובבים. בדיוק כמו שאנשים כאלה קיימים במקום עבודה, בישוב או בבניין שבו אתה גר.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
לא קשור לאף אחד ספציפית חס ושלום:
https://www.youtube.com/watch?v=DGNRX_o0AGA
כן, רק שחופש הביטוי הוא חוק אזרחי. בפורום פרטי לא חייב להיות חופש ביטוי ברמה כזו שיש טרולים שגורמים לאנשים אחרים שמטרתם זה לא רק להכנס באחרים ולזלזל בהם לא להגיב בפורום.
אני מבין מה שאייל כתב- אייל זוכר טוב מאוד שפעם היה פה שיח ענייני ומכבד, אייל מבין טוב מאוד למה האנשים הענייניים והמכבדים כבר לא מגיבים פה.
אז או שאתה שואף לפורום ענייני ומכבד, מועיל משכיל ומעניין, או שאתה מחפש להיות עוד נישה באינטרנט שנותנת במה לאדיוטים להוריד את הרמה, ובכך להבריח את מי שמעוניין בשיח מועיל וטוב.
אל תשכח שיש אנשים שנכנסים לפה ולא מכירים את הנפשות הוירטואליות, ולא בא להם לגלוש בפורום עם שיח כזה. או יותר גרוע- שיקשיבו לטרולים כי הם גולשים קבועים והם "בטח מבינים משהו"
אולגה, אם את שואלת איזה מסוגי המידע האפשרים אנחנו מעדיפים שיוקרן על המשקף (?) כדאי אולי לעשות רשימת של יכולות המערכת.
אם את רוצה לדעת מה אנחנו רוצים כדי לפתח את המערכת אולי כדאי לספק אפשרות בחירה אחת ומשם להבין את הצורך העיקרי והמשני.
לדוגמא:
מידע בטיחותי
ניווט
מידע טכני על מערכות אופנוע- דלק, טמפ', הילוך וכו'
מוד מירוץ - סטארט פיניש ליין, מהירות הקפה, מהירות מקס', זוויות, תאוצה ובלימה בכוחות G
זמן כללי - שעון תאריך
אני הייתי עושה סקר דרך פרסום בפייסבוק לרוכבים דוברי אנגלית כדי להגיע לכמה שיותר אנשים.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021