אני באמת לא מבין את האנרגיה הלא טובה. שאלו, תענה. לא מתחשק לך, אל תענה.
מכיר את "לא הקפדן מלמד"? הפורום הזה מייצג את הקהילה של הדוגלגליים. וזה בידנו להחליט איך אנחנו רוצים שחלון הראווה שלנו יראה: זועפים, קצרי רוח ויהירים או מקבלים במאור פנים כל אדם ועונים בסבלנות על כל שאלה. אתה פה, כמו כולנו, בגלל שאתה רוצה להיות פה. לא מכריחים. אם היית פקיד בביטוח הלאומי אז הייתי מבין שמעצבן אותך לשמוע את אותה שאלה בפעם ה200, אבל זה לא המקרה.
אולגה, ישר כוח על הסבלנות ואני מקווה שאתם תצליחו במקום שאחרים נכשלו. הטכנולוגיה זזה מאד מהר והרכיבים נעשים יותר ויותר זולים אז אין סיבה שלא תצליחו.
כמו שהבנת בוודאי מהתגובות פה - וגם מהתשובות שלי לשאלון - זה שאתם צריכים למקד לפלח הבינוני והנמוך. לא לכולם יש 4K להשכיב על קסדה, והרבה יותר רוכבים עם שארק או LS מאשר עם שוברט או אראי. להיות אופנוען זה לא תמיד ייעוד, לפעמים זה תולדה של אילוץ. להיות טייס F35 זה קצת יותר סלקטיבי.
מכל מקום, אם דעתי תישמע, תסתכלו על ה(אין) מכירות של הקסדה הייעודית של SENA מול המכירות היפות של CARDO. מערכת קלה, לא ייחודית לקסדה מסויימת, ניתנת להעברה בין קסדות, ניתנת להטמעה כמעט בכל קסדה. אף אחד לא ישאיר קסדה של אלביט בארגז כשהוא קופץ שניה לבנק לסידורים. את לא רוצה שהפריט הזה יהפוך להיות משקולת שתכביד על המשתמש כשהוא יורד מהכלי.
נכון, רכיב ויזואלי הוא הרבה יותר קשה ועדין ולכן המלצתי לכם ללמוד את הנושא של PINLOCK ולנסות להתיישב על הסטנדרט הזה, של רכיב המתווסף למשקף וניתן להוצאה ולהכנסה בקלות. בכל מקרה, אנא זכרי שבאופן כללי ובתוחלת, אופנוענים הם אנשים יותר נוחים ויותר נחמדים. רטוב להם בחורף, חם להם בקיץ והם תמיד תמיד החיה הנרדפת על הכביש (שזה אמור להכניס קצת ענווה, גם לחברים יותר ותיקים פה בפורום). בהצלחה ושבוע טוב.