ציטוט נכתב במקור על ידי Olga@JOYATeam צפיה בהודעה
אם אתה רוכב - אתה קהל היעד...
הבעיה שיש במה שאתה אומר כאן סתירה (יש כמה סתירות שחוזרות על עצמן בדיון הזה, וזה כנראה טבעי):
מצד אחד הרבה אמרו שכמה שפחות מידע מול העיניים - יותר טוב, כי זה מסיט את הקשב למידע ולא לרכיבה. מצד שני רוב הרוכבים רואים ערך גבוה בהצגת מידע לרוכב. אז מעט מידע שעוזר זה טוב. ומה המידע שעוזר? מראה אחורית או ניווט או גם וגם (כך אתם קבעתם...).
אז נתיחס לניווט - סימון על הכביש? לא טוב כי זה מוריד מחוויית הרכיבה, רוכב מול מכונה. או שלא? יש דווקא שיגידו שסימני ניווט על הכביש יגרמו לך להשאיר את המבט על הכביש. לפי התשובות לסקר קשה להבין איפה אתם מעדיפים את בסימני ניווט שלכם.
אני מבינה שקשה לדמיין איך זה יהיה ולהגיד מה יותר נוח על משהו שעוד לא חווית.

Sent from my iPhone using Tapatalk
התכוונתי שאני קהל יעד גרוע לגימיקים טכנולוגיים - יש לי מספיק מחשבים/מסכים בעבודה, ואני לא אוהב לראות אותם באופנועים/רכב.
דווקא ניווט שמוקרן על הכביש יכול להסתדר להרבה רוכבים - הן בזכות חווית השימוש (השונה מאוד מכל מה שנעשה עד כה), והן משום שלאנשים שגדלו על משחקי מחשב (ואני מניח שזה אחוז נכבד מהאוכלוסייה) זה ירגיש טבעי מהר מאוד.
אדייק: זה העתיד של מערכות הניווט, פשוט כי זה קל יותר - לראות על גבי הכביש עצמו לאן לפנות ומאיזה נתיב, במקום להסיט את המבט למסך. תבדקו אותי בעוד 4-5 שנים.

אני, באופן אישי, מנסה להשתמש בוייז כמה שפחות. מבחינתי ניווט שמבוסס על קריאת מפה לפני היציאה מהבית זה אימון למוח, אם לא עושים אותו - מתנוונים.
אל דאגה, 99% מהאוכלוסיה לא שותפים למוזרויות שלי.