עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
תוצאות 61 עד 75 מ 80

אשכול: קסדה חכמה לאופנועים - תעזרו לנו לבחון את הרעיון!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    ...בפורום פרטי לא חייב להיות חופש ביטוי ברמה כזו שיש טרולים ...
    בכל פורום שהכרתי היו טרולים, חלקם גבוליים חלק משעשעים חלקם מגעילים וברוב המקרים זה הזיק.
    אני האחרון שיקרא לסתימת פיות אבל כדי ליצור תנאים שמאפשרים לקהילה לצמוח צריך תקנון ברור ויד מכוונת.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    אולגה, אם את שואלת איזה מסוגי המידע האפשרים אנחנו מעדיפים שיוקרן על המשקף (?) כדאי אולי לעשות רשימת של יכולות המערכת.
    אם את רוצה לדעת מה אנחנו רוצים כדי לפתח את המערכת אולי כדאי לספק אפשרות בחירה אחת ומשם להבין את הצורך העיקרי והמשני.
    לדוגמא:
    מידע בטיחותי
    ניווט
    מידע טכני על מערכות אופנוע- דלק, טמפ', הילוך וכו'
    מוד מירוץ - סטארט פיניש ליין, מהירות הקפה, מהירות מקס', זוויות, תאוצה ובלימה בכוחות G
    זמן כללי - שעון תאריך
    אני הייתי עושה סקר דרך פרסום בפייסבוק לרוכבים דוברי אנגלית כדי להגיע לכמה שיותר אנשים.
    תודה על ההכוון
    אני רוצה לדעת מה הרוכבים רוצים / צריכים (יותר נכון) כדי לפתח מערכת ובכלל להבין אם יש ערך למערכת כזו.
    הסקר בא לתת הרגשה ראשונית וגם לדייק את הסקר ולהריץ אותו על קהל יותר רחב, בדיוק כמו שכתבת.
    המידע שאתה מציע לבדוק - מידע טכני על האופנוע; מוד מירוץ - נוכל להוסיף את האפשרויות האלה לסקר, אם אכן זה משהו שיכול לעניין רוכבים.
    תודה על הinput , מאוד רלוונטי, אני ממש שמחה שאנחנו מתקדמים כאן. מודה על השיתוף פעולה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Olga@JOYATeam צפיה בהודעה
    אני רוצה לדעת מה הרוכבים רוצים / צריכים (יותר נכון) כדי לפתח מערכת ובכלל להבין אם יש ערך למערכת כזו.
    את משתמשת במילה ״ערך״, אבל, כמו שאפשר לראות אפילו מהתשובות כאן, אנשים לא מחפשים ״ערך״. הם מחפשים יחס עלות/תועלת.
    כלומר, אם המערכת עולה 100₪, ומראה שעון - זה אחלה דבר. ב-1000₪ אני מצפה למשהו יותר שימושי, וב-5000₪ כדאי שזה יהיה איכות של איפון.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    את משתמשת במילה ״ערך״, אבל, כמו שאפשר לראות אפילו מהתשובות כאן, אנשים לא מחפשים ״ערך״. הם מחפשים יחס עלות/תועלת.
    כלומר, אם המערכת עולה 100₪, ומראה שעון - זה אחלה דבר. ב-1000₪ אני מצפה למשהו יותר שימושי, וב-5000₪ כדאי שזה יהיה איכות של איפון.

לא חשוב המינוח,
    תקרא לזה ״תועלת״, תקרא לזה ״משהו שימושי״, אני רוצה לדעת מה זה? מה שימושי בעיניכם? מה מביא תועלת? מה הפונקציה הכי חשובה שתרצו לשלם עליה בקסדה שלכם?
    האם AR יכול לתת את זה?
    זאת השאלה שלי

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    מה הפונקציה הכי חשובה שתרצו לשלם עליה בקסדה שלכם?
    נוחות ואיכות ריפודים, אוורור בקיץ, התאמה מושלמת לראש, איכות המשקף והפינלוק (משקף נגד אדים), איכות ועמידות של מנגונוני הקסדה.
    AR ממש לא נותן את זה, סורי.
    כמו שכבר מסתמן מהשרשור, "קסדה חכמה" היא גימיק שישלמו עליו חובבי טכנולוגיה כל עוד הוא לא יהיה יקר מדי.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    נוחות ואיכות ריפודים, אוורור בקיץ, התאמה מושלמת לראש, איכות המשקף והפינלוק (משקף נגד אדים), איכות ועמידות של מנגונוני הקסדה.
    כמו שכבר מסתמן מהשרשור, "קסדה חכמה" היא גימיק שישלמו עליו חובבי טכנולוגיה כל עוד הוא לא יהיה יקר מדי.
    אני מבינה, אבל ! (זה אבל גדול שמראש חששתי ממנו) לדעתי אתם פשוט לא יודעים עד הסוף מה זה AR ונורא קשה לחוות דעה על משהו שלא ניסית . כאילו אני מבקשת מכם לדמיין משהו ואז להגיד איך זה ולתת ציון .
    פלוס רוב המערכות שהציגו את הקונספט הזה לאופנועים היו פשוט לא טובות, וזה עשה רושם רע.
    זה גם קושי שמוצב לפנינו, וצריך להתיחס אליו.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    מסכים לגמרי, ואני אחד מחובבי הטכנולוגיה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Olga@JOYATeam צפיה בהודעה
    אני רוצה לדעת מה זה? מה שימושי בעיניכם? מה מביא תועלת? מה הפונקציה הכי חשובה שתרצו לשלם עליה בקסדה שלכם?
    לא מאמין שיש דרך לגלות את זה מבלי לראות מוצר אמיתי. מעבר לזה - אני גם לא מאמין שבשלב מאוד ראשוני זה באמת משנה *מה* להציג.
    יכולת להציג *משהו* בתנאים הנדרשים ומחיר לא-של-חיל-אוויר תהיה השג מדהים. כל הפרויקטים עד היום נכשלו בשלב זה.

Banned
    מבחינתי לבטל את חוק קסדה חובה
    ואת התקינה (בדיוק כמו כשרות של הרבנות. מה רע בצוהר?)

על החתום: טרול

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    מבחינתי לבטל את חוק קסדה חובה
    ואת התקינה (בדיוק כמו כשרות של הרבנות. מה רע בצוהר?)

על החתום: טרול
    פעם הייתי בעד חוק קסדה אבל היום אני נגד כי הבנתי שזה המדרון החלקלק שמדברים עליו והנה תראו לאיפה הגענו היום, חובת כיסוי פנים, מעצר בית ובקרוב טיפול רפואי בכפיה.
    שאתה אומר את זה לאנשים אז הם אומרים לך ״אז מה גם ככה מכריחים אותך לשים חגורת בטיחות וקסדה״ לכן צריך גם לבטל את אלו, Freedom is not free העולם בריגרסיה רצינית, אני מתחיל לראות את האור NAOR קצת סבלנות.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    פעם הייתי בעד חוק קסדה אבל היום אני נגד כי הבנתי שזה המדרון החלקלק שמדברים עליו והנה תראו לאיפה הגענו היום, חובת כיסוי פנים, מעצר בית ובקרוב טיפול רפואי בכפיה.
    שאתה אומר את זה לאנשים אז הם אומרים לך ״אז מה גם ככה מכריחים אותך לשים חגורת בטיחות וקסדה״ לכן צריך גם לבטל את אלו, Freedom is not free העולם בריגרסיה רצינית, אני מתחיל לראות את האור NAOR קצת סבלנות.
    דרזדנר יקירי, אתה עשוי למצוא עניין בספר "חוק חירות ומוסר" שבוחן את התשתית הפילוסופית לפטרנליזם בחברה דמוקרטית:

https://www.ybook.co.il/book/4058/%d...95%d7%a1%d7%a8

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    אתמול התחננתי לחטוף אומניקרון - יצאתי בסערת כרמל (גישם גישם מיטפטף) והתקלחתי בברז בחצר אפילו הסתבנתי בשמפון
    לא קרה - אני חי כדי לספר על זה איזה בעסה

* גילוי נאות 12c בברומטר. בשביל ירושלמים זה סאונה

אני רוצה קסדה שתשמור לי על הראש, כל השאר לא מעניין.
    מנווט בעזרת הכוכבים והבניינים, לא מקשיב למוזיקה, ולא רוצה לדבר עם אף אחד בזמן הרכיבה.

Junior Member
    לא אקנה דבר כזה מכמה סיבות.
    1. אני מקבל את כל המידע החשוב שאני צריך מצג מהאופנוע שלי, אני לא צריך שזה יפריע ויסתיר לי את שדה הראיה.
    2. כל עוד זה לא יהיה ניתן למעבר בין קסדה לקסדה המוצר יכשל.
    3. מסכים עם מה שאמרו מעליי, מה שמעניין זה איכות הקסדה, זאת אומרת שבמידה ותעשו שת''פ המוצר יהיה יקר להחריד ואם לא תעשו שת''פ הקסדה תיהיה ככל הנראה על הפנים.
    אני חושב ש AR לאופנועים זה בעיקר גימיק כמו שאמרו כבר מעליי, לא יודע מה לגבי אחרים , על אופנוע אני מחפש בדיוק ההיפך, פחות דברים מול העיניים יותר ריכוז בכביש.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי tav94m צפיה בהודעה
    לא אקנה דבר כזה מכמה סיבות.
    1. אני מקבל את כל המידע החשוב שאני צריך מצג מהאופנוע שלי, אני לא צריך שזה יפריע ויסתיר לי את שדה הראיה.
    2. כל עוד זה לא יהיה ניתן למעבר בין קסדה לקסדה המוצר יכשל.
    3. מסכים עם מה שאמרו מעליי, מה שמעניין זה איכות הקסדה, זאת אומרת שבמידה ותעשו שת''פ המוצר יהיה יקר להחריד ואם לא תעשו שת''פ הקסדה תיהיה ככל הנראה על הפנים.
    אני חושב ש AR לאופנועים זה בעיקר גימיק כמו שאמרו כבר מעליי, לא יודע מה לגבי אחרים , על אופנוע אני מחפש בדיוק ההיפך, פחות דברים מול העיניים יותר ריכוז בכביש.
    גם אני אמרתי את זה עד שקניתי רכב עם תצוגה על השמשה, AR לא מסתיר כלום, AR טוב יקרין לך מידע על הכביש חלק מהסביבה כמו תמרורים ברחוב