משהו קטן שחשבתי שווה מילה טובה.
לאחרונה כיסוי האופנוע שלי נקרע לגמרי. עבר תקופות ומזגי אויר שונים.
הכיסוי היה כסוף פשוט של חברת לרט. הוא עשה את העבודה והיה הכי נוח לי מבין מספר לא מועט של כיסויים שניסיתי בשנים האחרונות.
לא רציתי לנסוע עד תל אביב ולהסתבך עם חניה (גשם אז הייתי עם האוטו כי לא קמיתי חלפס השנה), אז התקשרתי לחנות לשאול איפה יש להם עוד חנויות או משווקים מורשים.
בחנות נתנו לי טלפון של אדם שלטענתם הינו מאוד בכיר בחברה (לא אימתתי עימו את טענתם. לא ראיתי בזה צורך כדי לא ליצור סוג של צפי ממעמדו) ואמרו שהוא יוכל לעזור בזה.
משיחה קצרה איתו, שהמשיכה אחר כך בוואטסאפ, הוא ביקש שאשלח לו את המידה עם פרטים לאן לשלוח, והוא ידאג לבלדרות עד אלי.
למחרת העברתי לו את המידה, את כתובת המשלוח וסגרנו את התשלום במקום (חשבונית הייתה עם הכיסוי).
הוא גם דאג למחיר אטרקטיבי מאוד כל הסיפור.
למחרת המשלוח הגיע אלי לעבודה וחזרתי הביתה לגלות שטעיתי במידה. הכיסוי הישן היה כל כך שחוק, שהאותיות נמחקו מהתווית ולא ראיתי את הXX, רק את הL.
שלחתי הודעה שטעיתי במידה והאם יש אפשרות להחליף (לא היה בשימוש כלל) לXXL.
קיבלתי ממנו הודעה שהוא ישלח חדש במידה המתאימה.
למחרת הגיע שליח עם הכיסוי החדש במידה המתאימה ונתתי לו את הכיסוי הקטן. ללא חיוב נוסף או "אותיות קטנות".
כל החפירה הזאת באה לומר תודה (לאותו בכיר בהנהלה של לרט) על שירות יוצא דופן, שאישית לא רגיל אליו מעסקים בארץ, ועוד מחניות של ציוד אופנועים. ודאגה ללקוחות.