ציטוט נכתב במקור על ידי Oznik צפיה בהודעה
זה שיעלו את המיסים לא ישפיע על השוק. גם אם היו מעלים ב-50% את המחירים - אולי, אבל אולי היה בלאגן ששוכח אט אט מצד הרוכבים.
אנחנו טובים בלהתלונן ולא להתגבש כקבוצה ולהלחם, וזה עניין תרבותי שלא ניתן לגשר עליו.

אז עד העלאה הבאה...שלא תגידו שלא ידעתם שזה יקרה.
השלבים הבאים הם העלאות בפרמיית הביטוח, מיסוי חלקי חילוף, ומה דעתכם על מיסוי על אביזרי בטיחות? נשמע הזוי?

ממש לא, נשמע שזה הכיוון, תכינו את הוזלין כי אם אין אף נציג בממשלה או אף קבוצה משמעותית שתלחם בגזרות - את אף אחד לא מעניין אופנוענים.
ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
תודה לכל הפרשנים, לוחמי המקלדת, והממורמרים (חמוצים אם תרצו).

השאלה מה עושים ולא מה נעשה, הפראייר הישראלי יבלע את הצפרדע וימשיך כאילו אין מחר.

רוכבי הדו"ג ימשיכו להיות הפרה החולבת של המדינה ומגזר סתמי חסר משמעות.

מועדוני האופנועים ימשיכו לטייל ולתת לחברים קופונים של הנחת "אחים", והרשתות יסערו.

אם הרבי היה מטיל חרם על ענף מסוים הענף היה סופג פגיעה ואיכשהו המגזר הזה היה מקבל הנחה
מסורתית, אבל אצלנו הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

מי פראייר של אימא?

מסכים לגמרי, במחאת ביטוח האחרונה (או אחת מהאחרונות אם אני לא טועה) היינו כמעט כל יום על הכבישים, היה פרסום ואנשים ידעו ובכל זאת בקושי הגיעו וגם זה לא עזר יותר מידיי.
באיזה שהוא שלב אנשים פשוט הפסיקו להגיע להפגנות האלו ובזה זה נגמר, כל אלו שאמרו שיגיע ובכו על המחירים בסוף נשארו בנוחות שלהם והמשיכו לבכות מהמקלדת.

אם אני חושב שמשהו ישתנה בעתיד? לא.
האם אני חושב שיהיה יותר גרוע? לחלוטין.
מה לעשות? לחכות עוד קצת ולעזור את המדינה כמו שרבים כמו עושים בשנים האחרונות... זה התחיל הרבה לפני האופנועים וזה לא יפסק.

השאלה האמיתית היא איזו שפה ללמוד.