מבחינת אמינות עדיף ה - X
אומר זה שרוכב על BMW
היי חברים,
מצב הכבישים בארץ הביא אותי להחלטה המתבקשת לעבור לדו גלגלי. קיבלתי עכשיו את הרישיון A1 (בן 35 ללא ניסיון ברכיבה כלל עד כה).
אני לפני רכישת קטנוע גדול יחסית, צורך עיקרי - נסיעה יומית למשרד. כ 11 ק"מ לצד משולב עירוני ובינעירוני.
חשבתי בהתחלה על ה X-max כאופציה עדיפה מבחינתי. במהלך הבירורים נתקלתי ב במוו C400 GT שנראה לי כמו חבילה מושלמת עבורי.
נניח ועניין המחיר והסחירות שלו כיד 2 לא רלוונטי עבורי. מה שכן חשוב עבורי זה בטיחות, נוחות ואבזור.
על מה הייתם ממליצים?
תודה מראש
מבחינת אמינות עדיף ה - X
אומר זה שרוכב על BMW
מציע לבדוק בנוסף עלויות טיפול.
לרוב BMW יהיה משמעותית יקר יותר בטיפולים שוטפים.
היי רן עשרים ושבע![]()
חשבת אולי לנסות אופנוע ?
היי. תודה למגיבים.
לגבי אמינות וטיפולים, אני מעריך שהקילומטראז החודשי יהיה נמוך מאוד כך שההפרשים לא יהיו גבוהים מידי. ברור לי גם שזו לא האופציה החסכונית.
לגבי אופנוע. הלב רוצה, המוח אומר שאני לא צריך את זה..
@alf - אפשר לשאול על איזה דגם?
אני מציע לך לשקול את הפיאג'ו בוורלי 350.
אמנם הוא קצת פחות חזק משני הכלים לעיל, אבל הוא קטנוע שונה, מיוחד ומוצלח מאוד בפני עצמו.
בזכות הגלגלים הגדולים יש לו התנהגות כביש מצויינת, תא מטען נאה בגודלו, הוא מאובזר לא רק ב-ABS אלא גם בבקרת החלקה (למי שזה מעניין אותו). לטעמי הוא גם יפיפה, במיוחד בצביעה דו-גוונית (קטנוע לבן/שחור עם מושב וחיפויים פנימיים בצבע חום). מחירי הטיפולים שלו כנראה גם יהיו זולים יותר מהצמד לעיל.
הוא זול בכ-5000 ש"ח מה-XMAX ובכ-10K מהב.מ.וו (לפני הנחות/מבצעים).
מציע לך לעבור על הכתבה שפורסמה בפולגז, ואולי לנסות אותו במסגרת רכיבת מבחן.
https://fullgaz.co.il/%D7%A8%D7%9B%D...%9C%D7%99-350/
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
היי.
פחות התחברתי לדגם הזה. דיי ננעלתי על אחד מהשניים עם דגש על ה C400..
סוף סוף הוא הגיע. הזמנתי בצבע שנקרא לבן אלפיין שלדעתי הלא אובייקטיבית מחמיא מאוד לכלי. (העדפתי את האפור אבל היה גדול עליי המתנה של חודשיים נוספים).
מה שאני יכול לציין על הכלי עד כה. נוחות מדהימה, קל מאוד למצוא תנוחה טובה גם לרכיבות ארוכות. המצערת האלקטרונית מגיבה בזריזות וללא השהיות. ההתנהלות שלי בעיקר עירונית והכלי ומתנהל מצויין בתנועה צפופה. אפליקציית הניווט וחיבור הטלפון עובדים טוב. עדיין בשלב ההרצה אז ההאצות בהתאם אבל מהקצת שניסיתי 34 הסוסים שמחים להגיב.
החיסרון היחיד מבחינתי הוא נפח המטען שלא מספק אותי (יש את הפלקס קייס שמגדיל את הנפח אבל לא ניתן להשתמש בו בזמן רכיבה).
לסיכום אני מאוד מרוצה. אם יש למישהו שאלות אשמח לענות