אני שירתתי כחפש בלבנון וגם ברר'עאזה ואני בז לציונים
תתקדם היום אין ימין שמאל הכל אותו קקי מקדמת דנא
מוזמן להגיב פה
אגב אם יורשה לי, לפי הסמליל שלך ומה שאת/ה כותב אתה סתם אלטר אגו של ניק אחר פה (aka טרול)
תהיה גבר. תכתוב דברים בניק המקורי שלך.
ניסית, אולי לחשוב שאין כאן אבסורד כי הם בעצם ממשיכים את אותן אהבת ישראל שהייתה להם בזמן ששירתו? אני לא רוצה להיכנס להגדרות של ציוני, אבל בטוח שהם אוהבי ישראל – היו ועדיין. הם רק, בניגוד לך, רואים שהדרך שבה אנו הולכים מביאה לאבדון – בפירוט – מדינה דו לאומית או מדינת אפרטהייד. והם (כמוני) מעוניינים לשמור על הצביון היהודי (האמיתי, לא של היהדות המזויפת הכוללת השתטחות על קברי צדיקים והליכה אחרי כתות) והדמוקרטי של המדינה. אתה יכול לחלוק עליהם (ועלי) אבל זה לא עושה אותך ציוני/אוהב ישראל יותר מהם. הם אגב, חיים כאן בדיוק כמוני (ולי, אגב, היו הצעות לעשות את מה שאני עושה כאן גם בארה"ב וגם בגרמניה, ברווחה כלכלית ובתקציב מקצועי גדולים בהרבה, אבל בחרתי לחיות כאן) בניגוד לאחרים....
שיתוף פעולה עם אירגונים שהוקמו מראש כדי לחסל את מדינת ישראל זה לא אהבת הארץ, פולין למשל סובלת מהכפשות בתקשורת מסיבה אחת בלבד, הם בעטו את סורוס וזרועות התמנון שלו החוצה, אלו אותם אירגונים שהצמד חמד משתייכים.
אני מכבד כל דעה כל עוד היא לא מבוססת על שקר בדיוק כמו השקר שאתה מפיץ על הסיכוי למדינת אפרטייד, זאת הפחדה קלאסית גלבסית של מחנה הקרן לישראל/חברים של סורוס.
דרזנר,
אתה מאכזב אותי.
מעקב פשוט אחרי שינויי האוכלוסייה בישראל מראה לך שבעוד 20-30 שנה רוב האוכלוסייה היהודית תהיה דתית/חרדית, וכ-50% ערבים. כבר היום כ-50% מתלמידי כיתה א הם חרדים וערבים. אלא אם יהיה משתנה ששובר את המגמות (כמו הקטנת הילודה במגזר החרדי והערבי, עלייה מאסיבית של מאות אלפי יהודים, מגיפה שתקטין מגזר אחד יותר מאחרים וכו') זה מה שיהיה. אין כאן שום שקר – זה מתמטיקה, מגמות ועובדות.
במצב כזה, יש שתי אפשרויות (יש יותר, אבל, נגיד, אפשרויות ריאליות): האחת – מדינה דו-לאומית במקום מדינה יהודית. השנייה – מדינה שבה לחלקים גדולים מהאוכלוסייה אין זכויות אזרח. זה נקרא מדינת אפרטהייד.
איפה השקרים?
אפשר, כמובן להתעלם כמו שמתעלמים מהרבה בעיות כאן (דוגמאות? כמות מכשירי MRI הקטנה לנפש למעט במקסיקו, כבישים פקוקים עם רמת תאונות מחרידה ובלי תחב"צ ראוי ועוד ועוד). או שאפשר לנסות לטפל בבעיה לפני שזה יגיע להרס מדינת ישראל היהודית והדמוקרטית.
אשמח אם תיתן עובדות (אמת, לא פייק) שיפריכו את העובדות שהבאתי.
אבקש הערת ביניים להבדלה - בין העם העברי והציונות
אין אפרטייד ולא יהיה אפרטייד, אתה כנראה לא מבין את משמעות המילה, אפילו בכלא הביטחוני שזה סוג של אפרטייד, הסוהרים שולטים באסירים, אין אפרטייד, הכלואים עושים כמעט הכל באין מפריע כולל לימודים אקדמאים, באפרטייד בדראפ היה אסור לשחור להחזיק מברג כדי לא לפתח את היכולות שלו.
אותי מצחיק, איך כל פעם שמאן דהוא חושב אחרת מפלוני אלמוני, הוא ישר אנטי-ציוני/ימני/שמאלני/פשיסט.
וכמה מבין כל אותם מצמידי תארים עוסקים ביומיום שלהם בדברים שתורמים למדינה.
אתם בטוחים שאנחנו עדיין עוסקים בנגישות אופנועים לשטח?
יאללה חלס... אני שרתתי ובלבנון אני בללה ב-בבלה, אני יותר גבר כי אני יותר אנטי ציוני - חבורת תינוקות.
יא זקנים הגיע הזמן שתתבגרו, לאנשים שונים דעות פוליטיות שונות ואתם לא הולכים לשנות לאף אחד את הדיעה הפוליטית דרך איזה פוסט טפשי בפורום אופנועים.
תתקדמו.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
הוא התחיל
נכון א.הזקן התחיל, רם בן ברק הוא לא ציוני ולא נעליים. בכלל, מה זה ציוני ?
המעשים שלו כיום, מבטלים את כל מה שעשה אם בכלל עשה הגיבור הגדול בעבר, בז לו בכל נים בגופי, ולא מעניין אותי כמה תאמר: אתה לא יודע מה הוא עשה למען המדינה. גם אתה לא יודע ואתה סתם מחרטט סיסמאות וקלישאות.
מה שהוא עושה היום, אני יודע ובלשון המעטה, הוא מוכר את כולנו ואין לי מושג מהיכן נובעת ההתנהלות שלו, לדעתי זה משהו נפשי, שנאה עצמית מוזרה ולא שפויה או מוסברת.
ומשום כך, גם הפעולה שלו לצמצם רכיבה בשטח, לא עושה עליי רושם כפעולה שנועדה לטוב, אלא סתם כדי לספק מקורבים שלו, או פופוליזם טהור.
אני חושב שהבעיה היא הרבה יותר גדולה. אני אמנם חוזר לפורום אחרי שש שנות גלות (מצפוני לא נתן לי כשהייתי רק על קטנוע) אבל אני מרגיש שמשהו השתנה.
אולי אני השתניתי. אבל פעם היתה הרגשה של אחווה, שיתוף והתחברות במקום שהוא טרנסנדנטלי, מעל הזוטות של הכאן והעכשיו. חשבתי שזה הרעיון של אופנוענות. לשים את הכל במראות הצד, מאחורה, ולצאת אל הדרך הפתוחה שלפנינו. יש בינינו הרבה מהמשותף, עדיין. אבל אני עוקב פה ורואה איך מנסים לחדד דווקא את השונה. אני חושב שזו לא אשמת הפוליטיקאים, גם לא אשמת החינוך (יש בכלל חינוך?). זו אשמת האלגוריתם.
הרשתות החברתיות ולמעשה כל אפיקי הצריכה של האינטרנט מציעים לנו דברים שאנחנו רוצים. חיפשת מגפי רכיבה? לנצח אתה תראה מודעות של ציוד רכיבה. חשבת שהממשלה היא זיפת? לנצח אתה תראה בפיד אנשים שחושבים כמוך. האלגוריתם הקדוש מגדיר לנו את המציאות סביבנו. וזה קצת כמו לרכוב בשטח עם ABS ומערכת ייצוב אוטומטית. זה בשבילנו אבל זה מוציא את כל הכיף - ואולי אפילו שם אותנו בסכנה.
כשם שאין פרצופין דומין זה לזה כך אין דעתן דומה זה לזה. חושבים שזו המצאה מודרנית? לא. זה ציטוט מהתלמוד הירושלמי. הגיוון הוא לא אילוץ, הוא חלק מהתכנית הגדולה.
קראתי פעם תיאוריה על נמלת האש, שמסבירה למה היא כל כך יעילה במלחמה מול מינים אחרים. בהבדל מנמלים אחרות שנוצרות ברביה מינית (שכוללת תמיד החלפת מקטעים בDNA וממילא שונות גנטית) - נמלת האש משבטת. כלומר כל הפרטים בקן הם העתק גנטי של מקור אחד. אפס שונות. ממילא הם יותר יעילים במלחמה עם מינים אחרים, כי יש להם דיעה אחת.
תשמחו שיש פה כמה דיעות. זה אומר שאנחנו לא משובטים.
נכון, יש דיעות שאני מצטער לשמוע. בתור חרדי אני ממש לא מתענג על הדברים שכותבים פה על החרדים. לא זכור לי שאני זרקתי אבנים על אף אחד, גם לא בשבת, אבל כנראה שבשורת השונות המבורכת לא הגיעה לתודעה הציבורית ביחס לחרדים. מכל מקום, אני מוכן לקבל את הדברים בהיות שאני מבין שיש שונות, ויש בחירה, וכל אדם מתמודד עם סט משתנים אישי שלו ועם הבחירות שלו.
אז בואו נחליט שהפורום הזה הוא מה שהוא היה אמור להיות במקור. האזור הבטוח שבו אדם יכול להיות מה שהוא כשהוא לא איש ימין/שמאל/משתמט/לוחם/עשיר/עני/דתי/חילוני/ אשכנזי/ספרדי. שום תיוג. אפילו לא תיוג שמקורו בטיב האופנוע. התיוג היחיד פה הוא: אתה מרגיש ששני הגלגלים זה המשך של הרגליים שלך? אספלט נקי או שטח ביום אביב בהיר עושים לך טוב? אתה מוכן שירד עליך גשם בחורף ושמש בקיץ? אז אתה משלנו ופה המקום שלך.
זה מה שאני מציע. סליחה שהיה ארוך.