אז אחרי אינספור סירטונים לא מדוייקים, רשלניים עם המלצות מסוכנות מצאתי וידאו אחד חשוב שמזהיר מפני מוצרים מסוכנים לאופנועים
אז אחרי אינספור סירטונים לא מדוייקים, רשלניים עם המלצות מסוכנות מצאתי וידאו אחד חשוב שמזהיר מפני מוצרים מסוכנים לאופנועים
ולמי שלא שמע או ידע, עמית "החתול" דיאמנט ז"ל נהרג בתאונת דרכים שרוב הפגיעה הייתה מכלי עבודה שנשא בתיק הגב, הוא נשאר בחיים מהתאונה אבל עם גב שבור ואחר כך נפטר בבית החולים מזיהום.
כמו שכל דבר שרץ מפה לאוזן הפרטים משתנים, בכל מקרה זאת דוגמא למה אסור לסחוב על הגוף שרוכבים על אופנוע כולל מפתחות בכיס של המכנס, פעם החלקתי ברכיבה מנהלתית עם ג׳ינס, אחרי שקמתי ובדקתי שהכל בסדר בדקתי שהארנק והמפתחות לא נפלו, שהוצאתי את המפתחות ראיתי שלמפתח אחד יש רק ראש השאר היה נעוץ בתוך הירך, לא נורא אבל מדגים איך דברים שיש עלינו בזמן רכיבה יכולים להיות מסוכנים.
בכל מקרה הסיפור של עמית ז״ל בהחלט שינה את ההתיחסות שלי לציוד מגן ונשיאת דברים על הגוף בזמן רכיבה.
לפני קצת יותר מעשור, במשרד שליד המשרד שעבדתי בו היתה מנהלת חשבונות צעירה שיום אחד הגיעה לה מחליפה. כשביררתי למה ענו לי שהיא נסעה עם חברים לטיול והיתה ברכב שנפגע מאחור (חזית אחור סטנדרטי), כל החברים שלה יצאו בשלום אבל היא היתה עם סיכת ראש גדולה כזו קפיצית עם שיניים, בעורף. מהתאונה העסק נתקע לה לתוך גזע המוח והיא נהרגה במקום. הבובות שעליהן מריצים את הבדיקות של הרכב לא שמות סיכת ראש, לא ואריאטור בתיק גב ולא מפתחות במכנסים
בעוונותי אני חושב שהרכבתי את רוב הדברים המסוכנים על הכלים שלי במהלך השנים.
מצד שני.. זה בכל מקרה היה זניח ביחס לנהיגת שודים שהייתי רוכב אז.
הדבר הכי מסוכן באופנוע זה הרוכב!
יש רוכב שיודע שהוא מסוכן, יש רוכב שהוא לא יודע שהוא מסוכן, ויש רוכב שיודע שהוא מסוכן אבל לא אכפת לו!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הסיפור עם הsplit leather, זה משהו שאני מפיץ לרוכבים סביבי כבר שנים. כפפות שבהן כף היד עשויה מהחומר הזה פשוט מתפרקות גם בלי להשתפשף על הכביש. ברכיבה אינטנסיבית יומיומית (עירונית) ממש נוצרים חורים אחרי כמה חודשים באיזור הקלאץ' והברקס, ואח"כ בשאר כף היד.
רק full grain!