תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: נוסטלגיה: הוסקוורנה WR360 - שוב אי-דיוקים גסים בכתבה?

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של KKatkov

נוסטלגיה: הוסקוורנה WR360 - שוב אי-דיוקים גסים בכתבה?

אני מנסה להבין - אני היחיד שקורא מדי פעם במדור "פינת הנוסטלגיה", או שאני היחיד ששם לב לטעויות ואי-דיוקים עובדתיים?
    מצטט מהכתבה:
    ההוסקוורנה WR360 היה אחד מדגמי השתי פעימות החזקים והמקצועיים בארץ ובעולם בתקופה ההיא. הוא יוצר בין השנים 1998 ל-2002
    באופן מפליא, הכתבה במוטו שאותה מזכיר הכותב, נכתבה במאי 1994. כנראה שהייתה להם במוטו מכונת זמן, שידעה להעביר אותם 4 שנים קדימה כדי לבחון אופנוע מעניין:

חדי העין שיקראו את הפסקה המודגשת, יבינו גם מהיכן מגיע הכינוי "משור-שרשרת" שמוטו הדביקו לאופנוע.
    לא רק זה:
    מי שלקח אותו לאזורי יער צפופים וסלעים גבוהים גילה שהוא נוטה להתחמם, לשרוף פלאגים, ובגדול פחות מוצלח בגלל המנוע החזק והאגרסיבי, וכן בשל אופי העברת הכוח הברוטלי. מי שיצא לשבילים הפתוחים, לחולות פלמחים, לדיונות של אשדוד ולמדבר יהודה – גילה חתיכת כלי מרגש ומוצלח. זו גם הסיבה לכותרת 'רוצח משור השרשרת' שה-WR360 קיבל במבחן הדרכים במגזין 'מוטו' של אותם הימים
    אלא העובדה שהסקווארנה היו ונשארו ידועים בהיותם יצרנים של משורי-שרשרת, גם אחרי שחטיבת האופנועים שלהם עברה לידיים זרות ואיבדה קשר למותג המקורי:
    https://www.husqvarna.com/us/chainsaws/
    קריאה של הכתבה, שאליה הכותב מתייחס, הייתה חוסכת את הניחוש (השגוי למחצה).

האם אי-דיוקים וטעויות עבודתיות הן חלק מהנורמה במדור הזה? או שמדובר בזלזול אישי של הכותב, שמאמין שאין שום משמעות לבדיקת העובדות במאמר שהוא מפרסם?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    האמת,
    אני הכרתי את המסורים לפני שידעתי שיש להם אופנועים. גיליתי לגבי האופנועים רק באזור 2003-2004.

Senior Member
    משורים, מה אין שם עורכים (?!).
    אבל וואלה, תקין.
    -השכלתי.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    השמועות אומרות על אמינות של פוליטיקאי לפני בחירות, אמת הדבר?
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    אכן טעויות הרות גורל.
    אני בטוח שגולשי הפורום חשים כעת הקלה גדולה מאוד כי בזכות מציאת הטעויות המסוכנות הללו העולם שוב ניצל והשמש תזרח גם מחר (והייתה זורחת בכל מקרה).
    אני מבין מה אתה מנסה להשיג עם הגישה הזו (ואולי אני טועה וזה פשוט האופי), אבל אני בטוח שיש דרכים יותר דיפלומטיות לפתור טעויות בכתבה, מאשר להלבין את הכותב ברבים גם אם אי הדיוקים הללו בעיניך זה סוף העולם.

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    הפוסט הזה ממש לא לעניין.
    גם אם נעשתה טעות - ואכן נעשתה טעות בשנות הדגם, וזהו, כל השאר מדויק - אין צורך להלבין את פניו של הכותב בפומבי ובצורה כזו בוטה.

אנחנו משתדלים תמיד לדייק בטקסטים שלנו, וזה אחד הדברים שאנחנו יותר מקפידים כבר כמעט 20 שנה - להגיש מידע מדויק בגובה העיניים. לפעמים עושים טעויות מסיבה זו או אחרת - קורה לכל מי שעושה. במקרה כזה של טעות, ובמיוחד כשמדובר בטעות איזוטרית של השנים שבהן הדגם יוצר - היה יותר ראוי אם היית פונה אלינו בדרכים מקובלות כמו הודעה פרטית, מייל, וואטסאפ, הודעה פרטית בפייסבוק, טלפון וכו', והיינו מתקנים את הטעות ואפילו מעריכים מאוד ואומרים תודה רבה. במקום זה בחרת להשתלח באופן פומבי בפורום ולהלבין את פני הכותב - שעושה עבודה מצוינת באתר באופן כללי, ובפרט במדור המצוין הזה שרץ רצוף כבר כמה שנים.

מהביקורת אנחנו נלמד ונשתפר, אבל הסגנון הבוטה והמשתלח ממש לא במקום.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    הפוסט הזה ממש לא לעניין.
    גם אם נעשתה טעות - ואכן נעשתה טעות בשנות הדגם, וזהו, כל השאר מדויק - אין צורך להלבין את פניו של הכותב בפומבי ובצורה כזו בוטה.

אנחנו משתדלים תמיד לדייק בטקסטים שלנו, וזה אחד הדברים שאנחנו יותר מקפידים כבר כמעט 20 שנה - להגיש מידע מדויק בגובה העיניים. לפעמים עושים טעויות מסיבה זו או אחרת - קורה לכל מי שעושה. במקרה כזה של טעות, ובמיוחד כשמדובר בטעות איזוטרית של השנים שבהן הדגם יוצר - היה יותר ראוי אם היית פונה אלינו בדרכים מקובלות כמו הודעה פרטית, מייל, וואטסאפ, הודעה פרטית בפייסבוק, טלפון וכו', והיינו מתקנים את הטעות ואפילו מעריכים מאוד ואומרים תודה רבה. במקום זה בחרת להשתלח באופן פומבי בפורום ולהלבין את פני הכותב - שעושה עבודה מצוינת באתר באופן כללי, ובפרט במדור המצוין הזה שרץ רצוף כבר כמה שנים.

מהביקורת אנחנו נלמד ונשתפר, אבל הסגנון הבוטה והמשתלח ממש לא במקום.
    אני נאלץ להסכים שהגזמתי.
    אני מתנצל על הדרך והפורמט שבהם בחרתי להעביר ביקורת את הדברים.
    לשיקולכם, מוזמנים לערוך או להסיר את ההודעה המקורית. לי אין אפשרות לעשות את זה.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual