אם ככה יראה העולם החשמלי שלנו,
אני לוקח את כל הדעות שלי בחזרה וסוגר אותם בקופסה לתמיד
טריומף משחררת פרטים ותמונות על החשמלי החדש: כמעט 180 כ"ס, מכלולי איכות, אלקטרוניקת קצה ועיצוב בהשראת הסטריט טריפל; הפרטים, התמונות והווידאו - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7...e%d7%9c%d7%99/
![]()
אם ככה יראה העולם החשמלי שלנו,
אני לוקח את כל הדעות שלי בחזרה וסוגר אותם בקופסה לתמיד
mt-07
אף אחד, כבר למעלה ממאה שנה, עוד לא פיצח את הנוסחה של סוללה שנותנות תמורה טובה יותר ממיכל דלק, תמורה כזאת שאף
אחד לא יחשוב פעמיים לפני שהוא שולח את כלי הרכב שלו מונע הבנזין לגריטה.
למה?
התשובה שלי היא כי זאת פשוט טכנולוגיה שהגיעה נכון להיום, לקצה היכולת שלה. נכון שמשהו סימן אותה כעתיד, אולי היא באמת כזו
אבל היום היא לא נותנת תמורה טובה לרוב המשתמשים ואולי היא גם לא תיתן לעולם!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אתה כנראה לא מודע למה שקורה בעולם המכוניות.
הדבר היחיד שמונע מהן השתלטות טוטאלית על השוקהיא אמצעי טעינה למי שלא גר בבית פרטי.
זה, ודעות קדומות. מבחינת טווח נסיעה מכונית כמו האיוניק 5 מתאימה לרוב המוחלט של האנשים הפרטיים במדינה.
ההשטלתות של הרכב החשמלי תקרה רק בגלל המחוקק.
הדלק יעלה, הביטוח יעלה, עלות רכב בנזין חדש תעלה, בעצם שאני חושב על זה זה כבר התחיל.
אם תשים בצד את הבולשיט הירוק והאיומים של הפיחלוץ האירופי ראש בראש רכב חשמלי מפסיד לרכב בנזין וזאת הסיבה שרכב חשמלי קיים 100 שנה ואף אחד לא רצה אותו.
את הבולשיט הירוק נשים בצד. שפכנו עליו אלפי מילים ובגדול נכון-רכב חשמלי לא יותר ירוק. יש לו יתרונות מבחינת איכות סביבה במרכזי ערים.
מבחינת שאר הדברים, אתה טועה ומטעה.
מי שגר במדינה קטנה כמו ישראל, ויש לו מקום להטעין, בוחר ברכב חשמלי.
אני שגר בבית פרטי, ומייצר חשמל מהגג, אין לי שום סיבה הגיונית לקנות רכב בנזין היום. (נוסע כל יום 40-50 ק"מ לכיוון, וכמו כל מי שעובד בצנטרום של הפיילה, חלק נכבד מזה בפקקים כבדים).
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 10-02-2022 בשעה 20:13.
אני רואה את אלו בעבודה אצלי שכל היום רצים סביב תחנות הטעינה ופשוט עצוב לראות שמה שאני לוקח מובן מאליו אצלהם זה מאמאץ יום יומי והם לא סותמים את הפה עם ״פחד הטווח״ שלהם.
גם הרכבים החשמליים שלהם בעלי התנהגות כביש נחותה ובמיוחד הבולמים הקשים של הטסלה 3 ושהם יוצאים לחופש אלוהים כמה תיכנון צריך בשביל זה.
אני בכלל עושה 20 ק״מ לעבודה וחזרה ועדיין לא רואה סיבה לשים 55000 יורו על רכב שידרוש ממני פשרות ולא בטוח כרגע מה יהיה השוק שלו בעוד 5 שנים.
רכב חשמלי זה מלכודת דבש, כרגע מנסים לפתות אותנו לקנות ושיגיעו למסה קריטית ימסו את כולם גם על החשמל שהם מיצרים על הגג וגם על כל קילומטר, תיהיה בטוח שהמיסים מהבנזין יעברו לחשמל.
טווח של 190 ק"מ לא מספיק אפילו לטיול בינוני ולכן לא משנה שיש בארווה 180 כ"ס.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
מישהו יכול לסמן על המפה את חירייה כמרכז ומשם למתוח עיגול במרחק 190 ק"מ אני מבטיח לכולם טרמפ חזרה אח"כ.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!