טוב מצטער מראש על השאלה המפגרת, אבל אני עם רכב רק מ-2020 וכל מה שאני מוצא ורואה זה "שירותי" שטיפה.
המטרה זה לבוא עם הקטנוע, דלי, סמרטוט וחומר ניקוי ייעודי טוב (לא הקצף האוניברסלי), ושכל מה שיביאו לי זה צינור (עם מים) וקצת שטח. יש חיה כזו? הייתה לי הזנה לצינור בדירה הקודמת אבל נאלצתי לאחרונה לוותר על הפריווילגיה (והדירה).
אגב אני יודע שיש מקומות כמו בייקר ספא שעושים עבודה סבבה (ניסיתי פעם), אבל לקחו 150 ש"ח לניקוי בסיסי וזה מוגזם.
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024
אנסה, סופר תודה.
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Saucony Triumph 2024
אם כל מה שאתה צריך זה רק צינור מים, אני קניתי כזה:
https://www.aliexpress.com/item/50Ba...27424c4dAmbNdn
אקדח מים שיודע לשאוב מדלי.
כמה הערות לגבי הדגם הספציפי הזה:
האקדח מצליח לשאוב בערך דלי וחצי עד שנגמרת הסוללה.
לחץ המים לא גבוה. (לא מתאים לשטיפה של אופנוע שטח אחרי סשן בבוץ...)
לשימוש של הרטבה של האופנוע, פיזור סבון ושטיפה של הסבון, זה אחלה דבר.
מניח שאפשר למצוא אקדחים חזקים יותר גם מבחינת סוללה וגם מבחינת לחץ המים, במחירים גבוהים יותר.
האמת רעיון, לא ידעתי דברים כאלו קיימים (מטעמי סוללה, כמו שציינת).
Saucony Triumph 2024
נראה מעניין. אבדוק את זה. תודה.
קניתי מרסס גינה של ליטר. 30 שקל. שוטף איתו אופנוע שטח עם 2 ליטר מים. יש מרססים גדולים יותר
אחרת האשה לא מסכימה.
רוצה לסכם את השאלה לחיפושים לעתיד למה שעשיתי בסוף.
החלטתי שהכי מתאים לי ניידות אז קניתי Worx Hydroshot (את הזה שמוכרים בארץ, יש רק דגם אחד משום מה, ה-320 PSI). עלה 700 ש"ח עם סוללה. הוא עובד בדיוק כמו שמדמיינים, מטפטפים טיפה מים ומדליקים בשביל הרצה ראשונית, אח"כ קצה צינור בדלי, קצה צינור בכלי, לסחוט את ההדק ולרסס.
מבחינת סוללה, עשיתי לפני ניסוי באמבטיה (כן, נו) ושאבתי בערך 30 ליטר לפני שנמאס לי. ממה שקראתי סוללת ה-2Ah מספיקה ל-20-25 ד' של שאיבה ואצלי לשתות את הציידנית לקח פחות מ-15 ד'.
מבחינת השטיפה בת'כלס, היציאה של ה-25 מעלות היא בעוצמה של צינור גינה בערך (השפריצר הסטנדרטי מהום סנטר), ה-15° כבר מסוגל לקלף חרקים מהצבע וה-0° יכול לדעתי לעשות נזק לכלי (רעש כזה של מכה במתכת). מבחינת תפעול, הצנרת וציוד הניקוי נכנס בתיק גב, והחלק הכי מבאס זה לסחוב את המים בהלוך (לקחתי 20 ל' להיות בטוח...). לשטוף את הוספה לקח לי בערך 11-12 ליטר אז להבא אפשר פחות.
אניוייז, סה"כ הצלחה מסחררת אם דלי וסמרטוט לא עושים לכם את זה ויש כמה ג'ובות לשרוף.
ותודה רבה על הרעיון.
Saucony Triumph 2024