נאור, עקצתי אחת על חשבונך. קבל את התנצלותי + מתכון לפשטידת עוף בתנור -
- מזמינים סיר אמייל 24 ס"מ מאיביי (מהישנים, כשהאמייל היה עשוי מפלדה)
- שמים שמן זית, משהו כמו 3 מ"מ, 3 ביצים, 300~ גרם חזה עוף (שימלא את התחתית), גבעה קטנה של שיבולת שועל דקה, ובצל חתוך אחד (סתם כי היה במקרה במקרר). מערבבים הכל.
- שמים את התנור על 180, מחכים 10~ דקות או כמה שיש לך סבלנות. לא נראה לי שבאמת צריך שהוא יגיע ל-180, זה נשמע מאותם דברים כמו לוודא שלחץ הצמיגים הוא עפ"י הוראות יצרן - כולם יגידו לך שצריך, אף אחד לא יכול להסביר למה.
- מעבירים את התנור לטורבו (מסתבר שזה הסימן של המאוורר הגדול), מכסים את הסיר ושמים בתנור ל ~15-20 דקות. לא השכלתי למדוד במדויק, אבל הגרסא הרשמית היא שאני בשלן old school ולא איזה לפלף שלוקח טיימר על כל דבר. אם זה נראה טעים כשאתה מוריד את המכסה, אפשר להוציא.
- האמת לא ידעתי/ציפיתי שתצא פשטידה, אבל כמו שאומרים באוקראינה - העובדות בשטח מדברות בעד עצמן.
- טועמים מיד אפילו שזה חם ונותן כווייה, בוכים קצת וממשיכים לטעום עוד. אופציונלית - נותנים גם לכלב שהתעורר ובא לראות.
- מעבירים לכלי זכוכית כדי שאפשר יהיה לנקות את הסיר כשהוא עדיין חם, ועוברים לטאצ' הסודי - (מכת זעתר + ערבוב) * 2, במחיר איבוד הפשטידתיות.
- הולכים לישון עם יותר מדי אוכל בקיבה.
- מתעוררים בתחושה רעה והולכים לסגור את החלון כי מישהו מעשן.
- לא מצליחים להירדם כי עכשיו מחניק עם החלון הסגור.
- תוהים אם להתחיל להשאיר וויפרים בכניסה לבניינים השכנים, ונזכרים שמעשנים חושבים שוויפר זה מזיק. מעניין למי היה אינטרס להפיץ בשורה כזאת, זה בטוח לא עניין של כסף.
- מברכים שוב את איילזו כי חטפתי את השרשור.
מר קז, אתה מתגאה במתכון רבע שעה? נראה אותך מכין פסטת קורקבנים. קורקבנים!
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
נאור
קידו, יכול לשתף את המתכון בעוף-טופיק לרווחת* עם ישראל שמתלונן על מחירים? בזמנו קורקבנים היו עולים 6 ש"ח לקילו בשוק בהדר לזכרוני, הייתי מבשל בסיר וזה היה די נורא.
* ((כמובן עד שה-IT ילחץ בטעות Delete All -> Yes -> Yes -> Yes))