מרכיבים
6 חזה עוף חתוכים לקוביות
2 תפוזים
2 כפית פפריקה
קמח
פלפל שחור גרוס דק
מלח
2 לימון
10 כפות סילאן
2 כפית צ`ילי מתוק
אופן ההכנה
סוחטים עם מסחטת מיץ תפוז ולימון ולאחר מכן מערבבים עם הסילאן והצ'ילי,משרים את חזה העוף ללילה שלם.
כעבור ההשרעה,מקמחים את חזה העוף ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה,מניחים על נייר סופג.
סוחטים את התפוז והלימון ומערבבים עם הסילאן והפפריקה.
מניחים את חתיכות חזה העוף באמצעות מחבת ומעל החתיכות יוצקים את הרוטב שיצרנו.