עמוד 3 מתוך 18 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 268

אשכול: הבחירות בפתח

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    לא ניסיתי בעכו / רמלה, אבל בשכ' ביצרון יש חומוס נחמד, אפשר לקחת בקופסה של רבע קילו.

קורונה = פותחים חלון באוטובוס ורוסיות שמנות לא יכולות להתלונן. חוץ מזה כבר לא מפריע לאף אחד, זה נכנס לחלק במוח של "קורה".

משלשל בקלפי מי שלהערכתי יש אפשרות כלשהי שיעשה דבר מועיל אחד בקדנציה שלו, כל דבר פרקטי שהוא לא רעש.

דבר מועיל כל 4 שנים, אפשר להתקדם יפה (בקדנציה הזאת הספיקו כמה דברים מועילים, בגלל זה מצער).
    יא סאחבי
    תוכל להזביר לי מה לא בסדר בתמונה הזו?

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    למה להסתבך? אפשר להשתמש בטכנולוגיה גרמנית מלפני כ-80 שנה (ממש לא הייטק) ופשוט "להעלים" אותם.

או להצרף ללה פמילייה ופשוט להרביץ הרבה (לא משנה למי).
    חבל שהפכת למכחיש שואה, לא זכור לי שיהודים טבחו, דקרו, ירו וביצעו פיגועי התאבדות ברחבי ברלין, בודפשט או קייב. ולהשוות את פתרון הטרנספר העדין, לפתרון הסופי, זו טיפשות.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    חבל שהפכת למכחיש שואה, לא זכור לי שיהודים טבחו, דקרו, ירו וביצעו פיגועי התאבדות ברחבי ברלין, בודפשט או קייב. ולהשוות את פתרון הטרנספר העדין, לפתרון הסופי, זו טיפשות.
    זה היה צפוי שזה מה שהוא יגיד, היום כבר אי אפשר לקיים דיון בלי שמישהוא יגיד שאתה פאשיסט, רק חסר ש א הזקן יגיד שישראל זאת מדינת אפרטאייד אבל לך תדע זה עוד יכול להגיע בהמשך

Banned
    לא צריך להרחיק עד אלף בשביל שיאמר שישראל היא מדינה פאשיסטית. אני אומר את זה.

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97...6%D7%99%D7%AA)

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97...97%D7%93%D7%A9

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    לא צריך להרחיק עד אלף בשביל שיאמר שישראל היא מדינה פאשיסטית. אני אומר את זה.

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97...6%D7%99%D7%AA)

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97...97%D7%93%D7%A9
    הקישורים שלך מובילים לדף ריק כמו ההיסטוריה הפלסטינית.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    הקישורים שלך מובילים לדף ריק כמו ההיסטוריה הפלסטינית.
    זה כי אתה גולש מגרממיה ללא VPN. שמה רגישים לחוק גודווין

קישרתי לחוק ההסמכה ולחוק הסמכויות מצא את ההבדלים
    (לי הלינקים עובדים)

Banned

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    זה היה צפוי שזה מה שהוא יגיד, היום כבר אי אפשר לקיים דיון בלי שמישהוא יגיד שאתה פאשיסט, רק חסר ש א הזקן יגיד שישראל זאת מדינת אפרטאייד אבל לך תדע זה עוד יכול להגיע בהמשך
    זה מה שקורה כשמישהו שלא יודע לקרוא כותב תגובות.

זה מה שקורה כשמישהו שלא יודע לקרוא כותב תגובות.
    קראתי טוב מאד, אתה כתבת שאפשר להשתמש בטכנולוגיה גרמנית להעלים אנשים שזה רמיזה מאד ברורה אבל אם אתה מחפש לרדת מהעץ אז סבבה, לא הבנתי את מה שכתבת.

Senior Member
    קראתי טוב מאד, אתה כתבת שאפשר להשתמש בטכנולוגיה גרמנית להעלים אנשים שזה רמיזה מאד ברורה אבל אם אתה מחפש לרדת מהעץ אז סבבה, לא הבנתי את מה שכתבת.
    דרז, התגובה שלי הייתה לסטרייקר שטען שטרנספר הוא פתרון, ואח"כ גם קרא לזה "פתרון הומאני". כמובן שהייתי ציני לחלוטין. לקרוא למישהו שחלק ממשפחתו הושמד בשואה, חלק אחר "רק" בילה במחנות ריכוז או היה צריך לעזוב את ארצו כפליט "מכחיש שואה" זה משהו בין טמטום לחוצפה ומראה בבירור על חוסר הבנה של מה שכתבתי. טרנספר הוא לא פתרון לבעיה בדיוק כמו שהשמדת עם אינה פתרון. לא בגלל שזה לא צודק (או כן צודק – לא מעניין אותי) אלא שמי שמכיר את הלכי הרוח באירופה וארה"ב יודע שפשוט לא נוכל לעשות זאת – כמה זמן, לדעתך, תוכל מדינת ישראל לעמוד בסנקציות מהסוג שפוטין חווה?

השאלה האמיתית והיסודית היא איך רואים את המדינה עוד 10-30 שנה. אם רוצים שהיא תישאר מדינה יהודית אי אפשר לגדל בתוכה מיעוט גדול שיהפוך לרוב לא יהודי ששונא אותך. אם רוצים מדינה דמוקרטית זה אומר שהרוב קובע – תוך עשור-שניים רוב מוסלמי. המסקנה היא שאם רוצים שישראל תהיה מדינה יהודית ודמוקרטית חייבים להפטר מהמיעוט הלא יהודי.

איך עושים את זה? ריאלית לא ניתן לבצע טרנספר (או שיטות גרועות יותר). אז הדרך היחידה היא להפטר מהשטחים המאוכלסים ע"י מי שאתה רוצה להפטר ממנו, וממש לא מעניין אם זה יהיה במסגרת מדינה חדשה, מדינה קיימת (ירדן) או בכל פורמט אחר. העיקר שהאוכלוסייה לא תהיה בשליטתך.

לא ברור לי כמה אתה (ואחרים) מודעים לעובדה שמבחינת החוק הישראלי הגדה המערבית הוא שטח כבוש. האוכלוסייה (שאינה בעלת תעודות זהות כחולות) שגרה שם היא, למעשה, אוכלוסייה נטולת אזרחות. זה מביא לכל מיני אבסורדים. לדוגמה, כשהצבא תופס רכב מלא שב"חים הוא רשאי לטפל בהם, אבל לא יכול לעשות כלום לנהג (שהוא הפושע הראשי והמרוויח הגדול) שבידו תעודת זהות כחולה.

הבעיות הללו ילכו ויגדלו כי האוכלוסייה בגדה מתרבה בקצב מהיר יותר מהאוכלוסייה היהודית ובקצב הרבה יותר מהיר מהאוכלוסייה היהודית הלא חרדית (כבר היום מעל ל-50% מתלמידי כיתה א הם חרדים או ערבים). אז כמה זמן תוכל עוד להתקיים מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית אם לא ייעשה משהו בקרוב?

אתה יכול לטמון את הראש בחול ולחכות לעזרה מאלוהים (שכפי הנראה יעזור בדיוק כמו שעזר בשואה) או להחליט ש"אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו" ולעשות מעשה.

להפך לבטל על הסף טרנספר זה לטמון את הראש בחול, למרות שהעברת אוכלוסיות למקום אחר זה דבר לוגיסטי ומורכב וכמעט בלתי אפשרי צריך לשקול גם את זה כפיתרון.
    בסיני לא עשו טרנספר? ברצועת עזה לא עשו טרנספר? עשו

החזרת שטחים לא תפתור את בעיית הרוב היהודי כי זה אומר מדינה ערבית איסלמיסטית לצד ישראל שתהפוך למדינה מעורבת של ערבים ויהודים לכן שערביי ישראל אומרים שהם פלסטינים כל פיתרון צריך לכלול אותם גם בהיתנתקות מהשטחים.

מדינת ישראל נכשלה עם ערביי ישראל, עכשיו זאת בעיה יותר גדולה מהבעיה של השטחים.

Senior Member
    לא, כי לחיות עם מיעוט ענק (נכון ל-2021, 3,120,000 בגדה המערבית + כ-2,000,000 אזרחים ישראלים) שלא ממש אוהבים אותך זה נפלא. ועוד לא הרבה שנים הם יהיו הרוב. הפתרון הוא כמובן מדינה פלשתינית חזקה כלכלית וחלשה צבאית, כך שממש לא יהיה להם כדאי להכנס למלחמות........
    הצהרת בלפור....
    ....מה שמעניין הוא רק דבר אחד: איך פותרים את הבעיה שיש היום, בלי קשר לצדק, דת, הסטוריה או כל דבר אחר. הפתרון צריך להיות מקובל גם מבחינה מוסרית וגם פתרון שהקהילה הבין לאומית תקבל אותו (אנחנו לא יכולים להשתין על העולם כמו פוטין - אולי גם הוא לא). להתחפר במצב הנוכחי שמצד אחד היהודים צריכים לעזוב כי מוחמד אמר ומהצד השני שהערבים צריכים ללכת כי אלוהים אמר לא מביא שום דבר מלבד צרות וסבל.

א. המספרים של הערבים ביהודה ושומרון שאימצו בישראל (מז' ירושלים, מתים, הגירה) מוטים בצורה מגוחכת. אטינגר יסביר לך בפירוט עד כמה- אם תרצה, גוגל ויוטיוב.
    .
    ב. אין בשום תסריט מדינת פלסטין חזקה כלכלית ללא תלות מוחלטת בישראל. המעסיקים הגדולים של ערביי הגדה הם יהודים והרשעות הפלסטינית- שמשלמת למי שרוצח אותם.
    .
    ג. עזה חלשה צבאית ומזמברת לנו את החיים מאז הטרנספר ליהודים שמכונה כאן ההתנתקות. (עזה עצמה לא נקודה לדיון הזה).
    .
    ד. אנחנו ב-2022 ואף אחד מהנאורים לא חושב שנכון לשאול את ערביי הגדה אם הם רוצים, חמאס, פת"ח או שלטון יהודי.
    .
    ה. זה חשוב כי אבו מאזן מתפגר אוטוטו ואין יורש מוסכם. יורש במובן החמולה שתשתלט על התרומות המערביות הערביות והכוח שיבטיח את המשך השחיתות.
    .
    ו. הצהרת בלפור היא מסמך שנולד מתוך שיקול הומאני. הערבים בפלסטין המקורית יקבלו חצי ממדינת ירדן והיהודים חצי מירדן ואת העבר המערבי. זה אמנם לא קרה אבל למסמך, לרקע והשיקולים יש תוקף משפטי עד עצם היום הזה. בשורה התחתונה- לערבים אין בסיס לדרישת מדינת לאום נוספת בשטח שניתן ליהודים. מדינת ירדן הוקמה בדיוק לצורך זה. דוח אדמונד לוי ברור להבנה ותקף משפטית יותר ממסקנות והחלטות הוועדות של האנטישמים.
    .
    ז. האילוזיה הפרוגרסיבית תמיד מנותקת מהמציאות. אין פתרון שלא יתבסס או יושפע מתפיסות צדק, דת, אידיאולוגיה וכו'. זה בדיוק העניין שאתה ואחרים מפספסים. השמאל מהנדס לנו את התודעה במשך עשורים שמלחמה זה לא טוב (דא) ויש פרטנר (דא) ורק ויתור על שטחים ורק התחשבות ברגשות המאמינים (המוסלמים בלבד דא) והערבים מצידם, ככל שהשמאל וותרני מכיל ופייסני- מחמירים את הטרור וההסתה ומרחיקים את הבסיס הדתי אידיאולוגי מוסרי שיאפשר לחיות יחד. זה כולל כמובן את ערביי ישראל שרובם רואה בעצמם פלסטינים.
    .
    רעיון המדינה הפלסטינית אנטישמי במקורו. הרעיון שאתה מתעלם ממנו (ליהודים אסור) יצר את הטרור ואחרי כמעט מאה שנות טרור עוד לפני הקמת המדינה ואקיבוש הביא לכך שרוב ערבי אזרחי ישראל אימצו אותו מוסרית ואידיאולוגית. במילים אחרות, אימצו אותו מסיבות אנטישמיות כי בשורה התחתונה תושבי ואדי ערה תומכים ומסייעים אבל לא מוכנים לחיות בפלסטין- גם אם תוקם. קטע אידיאולוגי אנטישמי כזה. תשכיל לגבי ד'ימי, ג'יזייה, תלאי ביגוד לזיהוי יהודים בחוקי עומאר להרחבת אופקים.

המסקנה שמדינה פלסטינית תשפר משהו עבור ציבור יהודי או ערבי לא רק שאיננה "הגיונית" היא גם לא הומאנית- אם מסתכלים על ספירת גופות, איכות חיים והעתיד ולא משנה של איזה צד. הרעיון הוא מתכון להנצחת הטרור לעוד עשורים עד שישראל או מדינת פלסטין יחוסלו -לתמיד.

הפתרון
    הדבר שישפר את איכות החיים, זכויות האזרח ותפחית את מס' הנפגעים היא חיסול הרשות הפלסטינית ורעיון המדינה הפלסטינית והקמת ממשל מקומי לכל חמולה בכל עיר וכפר תחת שלטון ישראלי. הם ישלמו מיסים ויקבלו שירותי בריאות, אנרגיה תחבורה כולל חינוך שפוי שאינו אנטישמי- וזה הדבר הכי חשוב לעתיד המשותף כאן.
    הפלסטינים חרוצים מאוד ואני לא דואג. לא יהיה טרור ברמות שהכרנו מקום המדינה.
    נקודה חשובה- המימון החיצוני לגופים שמפיצים טרור מצד-המערבי והערבי האיראני והטורקי ייפסק. אבל זה לא רק טרור אלא גם אידיאולוגיה שטנית ושקרים. בדיוק כמו מה שעמותות השמאל עושות כתרומה לגובה הלהבות. בלי מימון ויד קשה אין טרור. ראה סרי לנקה והנמרים הטמיליים.

בהתחלה כולם יהיו תושבים לכל דבר (בדומה לגרין קארד) ואזרחי ירדן אם יבחרו ואחרי 50 שנה לאחר שהדור הדפוק ייעלם מהבמה נעשה חושבים מחדש. בדיוק מה שבן גוריון עשה כשהסכים לחלוקה. הנחת היסוד שלי היא הומאנית לחלוטין: רוב ערביי יהודה ושומרון רוצים כמו כולנו לחיות ברווחה אבל הרשעות הפלסטינית והחמאס ושאר ארגונים אנטישמים לא מאפשרים זאת.

כאן יזדעקו הנאורים- אבל זכות ההגדרה העצמית, והצבעה, אפרטהייד.. ובכן, שטויות במיץ קשקשבל.
    לערביי יהודה ושומרון תהייה אבהתחלה אפשרות להצביע לבחירות לירדן (בלפור, זוכר?) ולהגדיר את עצמם כחצי מנשה או חצי פלסטין. עניין שלהם. אחר כך, נראה.
    אפרטהייד לא היה ולא יהיה כאן. יש כאן ח"כים שמייצגים את האחים המוסלמים להזכירך...תנועה שהוצאה מחוץ לחוק במדינות מוסלמיות סביבנו.

רעיון המדינה הפלסטינית מלבד הרוע והסבל שגרם עד כה הוא הנצחת הסכסוך וסכנה (אמרנו לכם # 346456) של סחף גדול יותר מערביי ישראל לאנטישמיות הלאומית המזויינת סביב הרעיון הפלסטיני. הסיכוי שמכל הרעיון הזה כל הערבים ממערב לירדן ימצאו את עצמם במשאיות לשאריות של ירדן גבוה עשרות מונים מהסיכוי שמדינה פלסטינית תשגשג לצידנו בשלום.
    נערך לאחרונה על ידי קידוזו; 16-04-2022 בשעה 13:49.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    הזקן- ברור לי כמה אתה (ואחרים) אינם מודעים לעובדה שמבחינת החוק הישראלי הגדה המערבית איננה שטח כבוש.
    המסמך המשפטי התקף ביותר הוא דוח המאחזים של אדמונד לוי ובו קביעה ברורה שנשענת על העובדות:

1. ביהודה ושומרון לא בוצעו חילופי אוכלוסין או טרנספר.
    2. השטח לא היה בבעלות חוקית של מדינה אחרת (הכיבוש הירדני).

מסמך ברור שמסקנותיו מבוססות על עובדות ולא על פרשנות. זאת האמת המשפטית שעמותות אנטישמיות מנסות למסמס ואידיוטים שימושיים נוהגים להתעלם ממנה. עכשיו תגיד לי בית הדין הבינלאומי...-כן, יש לו חוקים. המסמך מתייחס לחוקים הבינלאומיים.

SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    הכל מתחיל בטרמינולוגיה
    שטח משוחרר לעומת שטח כבוש וכן הלאה.

כאחד שקצת יודע את נושא האוכלוסיה אני יכול להעיד שהזוג מילים ערבי ישראלי זו פיקציה שאנו בתוך כמה עשורים נשלם עליה.

יש מושג שנקרא פלסטיניזציה ואני אקח מקרה קיצון של אדם בדואי שהתחתן עם 6 נשים 3 מהן הביא מהשטחים

יש לו 77 ילדים ( איך הוא זוכר את שמם) חלקם תאמים זהים ואחרים נולדו במקביל מ2 נשים שונות

( אני לא ארחיב על דיני הגירושים של האיסלאם תעשו שיעורי בית)

נכדים ברוך השם יש לו הרבה.

כעת
    הפלסטינית הראשונה נשארה בארץ עם אזרחות וכגרושה הצליחה להביא לעולם עוד ילד.
    האבא מחברון.
    הוא כעת פה מטעמים הומניטריים

בפורמט הזה יש עוד כמה אצל הסבא רבה הגאה ומשפחתו המורחבת.

אבו גוש חבר קרוב שלי נשוי לירדנית פלסטינית הוא חי חיים שלווים וכן דוגמה ל"ערבים טובים" וברור לי 'החינוך בבית הוא אחר

אבל כן אנו טומנים את הראש בחול ומחכים שאחמד זיבי יהיה חבר בוועדת הביטחון של הכנסת.

דו קיום זה חלום/הימור נחמד שיום אחד יעלה לנו ולהם בהמון דם!!!

עם כל הכאב שבדבר צריך לעשות הפרדה ולזכור שהמדינה נוסדה כבית לאומי ליהודים ולא מדינת כל אזרחיה.

לזה יש את אירובה ( שאני מהמר שמתי שהוא יחילו את הפתרון הסופי שוב כי ההגירה שם לא באמת תורמת) או אמריקה או אוסטרליה.

סיכום הדברים יעמדו במבחן המציאות ומהמעט שאני רואה זה יתפוצץ (תרתי משמע) לנו בפנים

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member

גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים

אבל לוקי רעיון שתי מדינות לשני עמים הוא שקר מגוחך.
    חיבור גם אתה יכול לעשות.
    ליהודים יש מדינה אחת דו-לאומית.

1. ישראל

לערבים בשטחי ארץ ישראל והסכם בלפור יש כבר כמה

1. ישראל (דו לאומית)
    2. עזה
    3. ירדן

ועכשיו מה השוס? ניתן להם מדינה מס' 4 (פלסטין) כדי להיפרד ושיעזבו אותנו בשקט.

שיווק רעיון ההיפרדות בשם "שתי מדינות לשני עמים" שמוכרים לנו במשך 40 שנה הוא שקר חשבונאי שכל ילד בגן יכול להצביע עליו. אבל לא רק חשבונאי אלא גם סמנטי...
    -כי גם לפי שקר "שתי מדינות לשני עמים" שמכר לך השמאל -ערבים ימשיכו לחיות איתנו כאן בישראל.
    אין כאן היפרדות אלא רק מסירת שטחים לטרור.
    ערבים ימשיכו לחיות איתנו ותמשיך להכיל את השפעות תרבותם האלימה הקולנית והגסה.
    והנה הקטע:
    אין אף שמאלני שמציע להעביר את ערביי ישראל ליהודה ושומרון כדי שתהייה היפרדות אמיתית. מדובר בטרנספר ואת זה יהודים לא עושים כי היינו פליטים.
    מצד שני, כל שמאלני שתומך בהקמת מדינה פלסטינית תומך בטרנספר ליהודים מיהודה ושומרון מבלי למצמץ. יהודים יכולים לטרנספר יהודים כי היינו פליטים. הרי הפלסטינים הצהירו שלא יקבלו יהודים במדינתם וכל איש רוח שמאלני מודע היטב להצהרה ומהותה.
    -לדעתי לאנשים שתומכים בטרנספר על בסיס אתני אפשר לקרוא גזענים או לפחות אנשים בעלי תפיסות גזעניות.
    חשוב להסביר להדיוט הממוצע מי כאן צודק מוסרי והומאני.

באותיות קידוש לבנה ובלוק בראש
    האנשים שמקדמים את רעיון שתי מדינות מתנגדים לטרנספר לערבים ומצדיקים טרנספר ליהודים לא מבינים את מהות עמדתם האמיתית (גזענות). לדעתי למרות שמדובר באנשים "טובים" רובם פועלים מתוך שנאה עזה לכל מה שקשור היסטורית או מסורתית ליהדות. אוטואנטישמיות היא לא מילה גסה ולא שד מבהיל ובטח שלא תופעה חדשה לא בעת העתיקה ולא בעידן המודרני. רק צריך לזכור שמבחינת ערכים ומוסר המשמעות קובעת.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021