תוצאות 1 עד 15 מ 268

אשכול: הבחירות בפתח

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    אני מסביר לאט שוב:

יש ה-ר-ב-ה בעיות לטיפול וצריך לטפל עכשיו.

לטפל בבעיה הערבית ובמשילות כאילו אין עומס מיותר על קופת המדינה ושלמונים, ולטפל בשלמונים ובעומס כאילו אין בעיה ערבית.

ההבדל בין הוצאה לבין השקעה היא שהשקעה מחזירה את עצמה ונותנת בסוף עוד רווח בעוד הוצאה מגדילה את החוב.

לכן לתת לסטודנטים יצרניים לימודים זולים למשפחות חד הוריות שכר לגמור את החודש, ללמד אותם כלכלה נכונה וסדרי עדיפויות, זו
    השקעה שתצמצם את מעגל העוני, להשקיע כסף ציבורי באמונתו של אדם יחיד זו הוצאה מיותרת.

ערבים ונאמנות למדינה - אי אפשר להכריח מישהו להיות נאמן אבל אפשר לאכוף חוק על מי שעובר אותו, תנאים סוציאליים שאתה מקבל
    מהמדינה אפשר לקחת אם אתה עושה משהו שפוגע במדינה. פגעת בביטחון המדינה סע חביבי לעזה לבנון סוריה ובהצלחה.

אכיפה נכונה במסגרת "בעל הבית השתגע" תחזיר את הפרופורציות למי ששכח, אח"כ מו"מ מעמדה של כוח, הרבה כוח!
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    אני מסביר לאט שוב:

יש ה-ר-ב-ה בעיות לטיפול וצריך לטפל עכשיו.

לטפל בבעיה הערבית ובמשילות כאילו אין עומס מיותר על קופת המדינה ושלמונים, ולטפל בשלמונים ובעומס כאילו אין בעיה ערבית.

ההבדל בין הוצאה לבין השקעה היא שהשקעה מחזירה את עצמה ונותנת בסוף עוד רווח בעוד הוצאה מגדילה את החוב.

לכן לתת לסטודנטים יצרניים לימודים זולים למשפחות חד הוריות שכר לגמור את החודש, ללמד אותם כלכלה נכונה וסדרי עדיפויות, זו
    השקעה שתצמצם את מעגל העוני, להשקיע כסף ציבורי באמונתו של אדם יחיד זו הוצאה מיותרת.

ערבים ונאמנות למדינה - אי אפשר להכריח מישהו להיות נאמן אבל אפשר לאכוף חוק על מי שעובר אותו, תנאים סוציאליים שאתה מקבל
    מהמדינה אפשר לקחת אם אתה עושה משהו שפוגע במדינה. פגעת בביטחון המדינה סע חביבי לעזה לבנון סוריה ובהצלחה.

אכיפה נכונה במסגרת "בעל הבית השתגע" תחזיר את הפרופורציות למי ששכח, אח"כ מו"מ מעמדה של כוח, הרבה כוח!
    את מי אתה מנסה למרוח ???
    מבחינתך (ומבחינת עוד לא מעט ... אני כבר לא יודע באיזה כינוי גנאי לכנות אתכם) החרדים גרועים מהערבים
    עכשיו תודה בזה ותתנצל !

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    את מי אתה מנסה למרוח ???
    מבחינתך (ומבחינת עוד לא מעט ... אני כבר לא יודע באיזה כינוי גנאי לכנות אתכם) החרדים גרועים מהערבים
    עכשיו תודה בזה ותתנצל !
    איפה שמעת (שמעת באוזן או במילה הכתובה) שאמרתי את זה? פרשנות, הבנת הנקרא, חוזי עתידות, וכדור בדולח, לא נחשבים!

להתנצל ???

אתה בחור חכם אני יודע, כמה שתתאמץ להרוס את זה לא תצליח, כי אני מכיר אותך.

נניח שאני מאמין גדול באלוהי הגלגל והדו"ג של לוקי הממחון.

עכשיו אני מאלץ מדינה שלמה ללכת בעקבות האמונה הזאת איתי, לממן לי חינם קורסים לרכיבה, לממן את הזמן שאני ממית בכביש הקודש
    בשכר מהמדינה, אני מאלץ את כולם לרכוב על דו"ג בשבת וחג, אני גם מתנתק לגמרי מחוקי המדינה כי לי דין תנועה עולה על דין המדינה,
    הכופרת שהעיזה לקום מעצמה לפני בוא מרקו סימונצ'לי המשיח

אני גם מאלץ את המדינה לממן לי משגיחי תנועה בכל צומת בין אם הם אכן שם או לא, שיבדקו אם כל רוכבי הדו"ג מאותתים בפניות.

בימי חול אני אוסר על הפעלת רמזורים, איסור רכיבה מעורב של זכר ונקבה, ומחייב רכיבה על פי החוק העות'מאני הקדוש.

כל זה מקופת המדינה שמתחלקת בין המון נהגי משאיות, רכבים, הולכי רגל, מירי רגב וסתם אופניים.

על פי חוק!
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!