אני משתמש ב- Bravecto 1000mg כבר שנים ומרוצה. קונה ב- petbucket.com כדי לחסוך את המחיר הגבוה של הארץ.
אני משתמש ב- Bravecto 1000mg כבר שנים ומרוצה. קונה ב- petbucket.com כדי לחסוך את המחיר הגבוה של הארץ.
החשש מההשפעה על הכלב. חשבתי שיש לו גירוד פסיכולוגי כי לא ראיתי שיש לו פרעושים וכו', אבל הוטרינרית נתנה לי את הכדור הזה ובחרתי להקשיב לה. כמה ימים אחרי זה והוא עדיין מתגרד / נושך את עצמו, אז הוא סתם בלע 1000מ"ג של רעל חרקים..
לא ידעתי על נקסטגארד, אולי זה עדיף (פחות חומר בדם בכל זמן נתון).
https://www.petbucket.com/p/9436678/...--2-chews.html
78$, בארץ עולה 260~, זה לא כזה הפרש. או שאתה קונה סוג אחר?
אין לכדור הזה שום השפעה שלילית.מתגרד / נושך את עצמו, אז הוא סתם בלע 1000מ"ג של רעל חרקים..
יש כלבים שמטופלים בו בשוטף במהלך השנה ואין איתו שום בעיה.
כמובן כדי לבדוק את הגירוד(אולי זה בכלל אלרגיה למשהו).
אני מקווה, עדיין נראה שנתתי לו ללא צורך. לא ראיתי סימנים לאלרגיה אבל אשאל את הווטרינר פעם הבאה. בינתיים מאיר עליו בפנס קטן כשהוא מתחיל לגרד/לנשוך והוא מפסיק.
תודה, לא שמתי לב. נרשמתי עם קשקוש כלשהו לראות מה מחיר השילוח, נראה שחינם, באמת מחיר סבבה.
אם אתה מעוניין בחוות דעת של וטרינר יש בפייסבוק קבוצה שנקראת "וטרינרים עונים", יכול להתייעץ שם לגבי זה, לפחות לקבל כיוון ראשוני.אני מקווה, עדיין נראה שנתתי לו ללא צורך. לא ראיתי סימנים לאלרגיה אבל אשאל את הווטרינר פעם הבאה. בינתיים מאיר עליו בפנס קטן כשהוא מתחיל לגרד/לנשוך והוא מפסיק.