עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 41

אשכול: תפקוד הפורום

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    במילים אחרות אם הבנתי נכון

כשאתה מעלה דרך הטלפון אל תשמש בטאפטוק (אם אתה משתמש) וצא לברוזר (גוגל/גודל כרום) ומשם תעלה את התמונות.

גם לי תמונות שעלו באמצעות הטאפטוק כנראה נמחקו.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    בבקשה, הנה מקרים נוספים שלא נענו אף פעם ע"י אף אחד מההנהלה.
    אני לא רושם את הדברים כביקורת, ברור לי שיש עיסוקים אחרים והפורום הוא לא בראש סדר העדיפויות אבל אם כבר יש פורום ואנשים כן מציפים בעיות המינימום זה להגיב, לנסות להבין מה הבעיה ואם בכלל יש פתרון (כמובן שאין ציפייה שמישהו ייענה עכשיו על שרשור משנת 2021 אבל למה מלכתחילה אין בכלל תגובה)?

http://fullgaz.co.il/forums/showthre...90%D7%AA%D7%A8

http://fullgaz.co.il/forums/showthre...AA%D7%9E%D7%A9

http://fullgaz.co.il/forums/showthre...C-%D7%96%D7%94

http://fullgaz.co.il/forums/showthre...90%D7%AA%D7%A8

http://fullgaz.co.il/forums/showthre...99%D7%A0%D7%9D

http://fullgaz.co.il/forums/showthre...D7%95%D7%AA-10

http://fullgaz.co.il/forums/showthre...A7%D7%93%D7%AA

Member
    אנסה לכוון את הדיון לחלק הענייני והחשוב שעלה כאן.
    איך לשמור על איכות התוכן והקהל יחד עם נגישות לקהל לקוחות רחב?

בקצרה, לא פייסבוק. פייסבוק מת מזמן, תשאלו את הילדים שלכם. וכך גם שאר הפלטפורמות למדיע מהיר.

אבל, יש כמה פלטפורמות שמיועדות לשימרת תוכן וניהול קבוצות עניין. ממש כמו הפורום, לדוגמא רדיט:
    Reddit*(/ˈrɛdɪt/, stylized as*reddit) is an American*social news*aggregation, web content*rating, and*discussion*website.

יש הרבה כאלה, המתכנתים שבינינו מכירים את stackoverflow, medium

בשורה התחתונה, יש דרך לשמור על ערכי הפורום בעידן המודרני.
    מישהו מרים כפפה?

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
    Grasshopper AT 2016
    Vstrom 650 2011
    CB250R 2011

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    במילים אחרות אם הבנתי נכון

כשאתה מעלה דרך הטלפון אל תשמש בטאפטוק (אם אתה משתמש) וצא לברוזר (גוגל/גודל כרום) ומשם תעלה את התמונות.

גם לי תמונות שעלו באמצעות הטאפטוק כנראה נמחקו.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
    אני מעלה תמונות דרך הטאפאטוק, זה עובד אבל השושנים מעלה את התמונות לאתר אחר ואז שם קישור לתמונה בפורום וזה כבר נתון לחסדי האתר שמאכלס את התמונות

ציטוט נכתב במקור על ידי weref צפיה בהודעה
    אנסה לכוון את הדיון לחלק הענייני והחשוב שעלה כאן.
    איך לשמור על איכות התוכן והקהל יחד עם נגישות לקהל לקוחות רחב?

בקצרה, לא פייסבוק. פייסבוק מת מזמן, תשאלו את הילדים שלכם. וכך גם שאר הפלטפורמות למדיע מהיר.

אבל, יש כמה פלטפורמות שמיועדות לשימרת תוכן וניהול קבוצות עניין. ממש כמו הפורום, לדוגמא רדיט:
    Reddit*(/ֻˆrֹ›dֹ×t/, stylized as*reddit) is an American*social news*aggregation, web content*rating, and*discussion*website.

בשורה התחתונה, יש דרך לשמור על ערכי הפורום בעידן המודרני.
    מישהו מרים כפפה?

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
    כן פייסבוק מתה בלי דופק חסרת בית מסכנה רק מדגדגת את 3 מיליארד משתמשים אבל היי REDIT שכבר קיימת 17 שנים עם 450 מיליון משתמשים זה המחליף
    REDIT קשה לעיקול להרבה אנשים ויש הרבה מדינות שאם תגיד REDDIT לא ידעו על מה אתה מדבר כי יש שם רוב אמריקאי, כמו פייסבוק זה מנוהל בשיטת הפח זבל, בליל מידע לא מאורגן

ציטוט נכתב במקור על ידי weref צפיה בהודעה

אבל, יש כמה פלטפורמות שמיועדות לשימרת תוכן וניהול קבוצות עניין. ממש כמו הפורום, לדוגמא רדיט http://reddit.com
    1+

הרשתות החברתיות עיין ערך פייסבוק, אינסטה, פינטרסט, טיקטוק, סנאפ צ'ט וכו', אינן יכולות להחליף את פורמט הפורום מעצם איפיון השירות שלהן.

פורמט הפורומים ממש לא קץ מן העולם, הוא חי ובועט.
    כפי שציין weref דוגמאיות יש לרוב.
    רדיט זו הפלטפורמה הגדולה ביותר של פורומים שמנוהלים ע"י הקהילה, אבל יש עוד המון.

אגב, ב-https://www.reddit.com/r/Israel/ הפורום הישראלי ברדיט, חברים מעל ל-170K איש.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mitsu צפיה בהודעה
    משעשע.
    מי שתקוע בעבר חי בעבר.
    פייסבוק הוא לא פלטפורמה מושלמת, רחוק מכך.
    הצרה היא שהדור החדש לא נמצא באותו ראש כמו הדור "הישן" שנולד לפורומים וחי בהם בתחילת שנות ה- 2000.
    את הדור החדש מעניין לקבל אמל"ק בלא יותר מ- 7 שניות (אחרת - משעמם להם), עם מוזיקה מטופשת (אבל יש לי הפרעת גשם וניקוז!!!), ושיא העומק שאליו הם מגיעים ב"חקר" של נושא מסויים הוא לגלול שני סיבובי גלגלת בפיד התוצאות של יוטיוב.
    זה לא הפורום "הזה" שמת, זה התחיל לפני 8 שנים עם פורום האופנועים, פורום קטנועים ופורום שטח של תפוז שלאט לאט הלכו ודעכו ככל שהציבור הצביע ברגליו והלך לפלטפורומות האחרות. וזה לא ששם היה יותר טוב. פשוט שם היה הבאזז.
    כ"זקן" אין ספק שלפורומים יש משקל משמעותי אצלי. אבל החכמים צריכים לזהות מגמה, לא לתקוע את הראש בחול.
    שיהיה בהצלחה.
    תיקון קטן שלושת הפורומים בפרדס הרקוב אשר הזכרת הלכו קיבינמאט בגלל ההנהלה
    אתה אולי ביחד עם כמה מנהלים כמו פרארי או בועז בר הייתם הבסדרים אשר ניסו להציל את הספינה הטובעת,
    אולם אין לך מושג(?) איזו טינופת וצחנה הסתובבה בפורומים אחרים.
    פאק אפילו תקנון הפורטל נוסח בלשון נקבה

לגבי פורום אופנועי שטח בתפוז. מעולם לא הבנתי אותו. פסיכים לגמרי. עד היום אני מקנא שלא הבנתי את הז'רגון.
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 23-04-2022 בשעה 23:17. סיבה: ד"ש לקוקי על סוזוקי

ציטוט נכתב במקור על ידי פיינשמקר צפיה בהודעה
    1+

הרשתות החברתיות עיין ערך פייסבוק, אינסטה, פינטרסט, טיקטוק, סנאפ צ'ט וכו', אינן יכולות להחליף את פורמט הפורום מעצם איפיון השירות שלהן.

פורמט הפורומים ממש לא קץ מן העולם, הוא חי ובועט.
    כפי שציין weref דוגמאיות יש לרוב.
    רדיט זו הפלטפורמה הגדולה ביותר של פורומים שמנוהלים ע"י הקהילה, אבל יש עוד המון.

אגב, ב-https://www.reddit.com/r/Israel/ הפורום הישראלי ברדיט, חברים מעל ל-170K איש.
    פורומים כלליים מידי שמתפזרים לכל כיוון, כנס לקבוצת האופנועים שם עם מיליון משתמשים רובם אמריקאים ותראה שיש הרבה תוכן אבל מפוזר ולא רלונטי לרוב

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אין כמו לרשום בפורומים אירופאים שאני מארץ הקודש ולזרוק סמלים ציוניים לרשת ולראות את התגובות של המהגרים על סוגיהם.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    בגדול אני מסכים.יש מקומות מתים, רבים בקושי חיים... למה כל זה? אם אפשר לשנות משהו כדי שיהיה נוח ואטרקטיבי יותר, האם זה אפשרי?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    אני זקן מדי, כנראה, כי בא לי לענות ששרשורים כמו זה ראיתי כל תקופה מסוימת בערך מ-2010 ככה. יותר מזה, אני חושב שכתבתי אחד כזה בעצמי, עוד לפני שנהיתי מנהל, של הפורום הקודם, לפני "המעבר הגדול". פעם כתבתי על זה תשובות ארוכות מאוד...
    היום אסכם קצר מאוד, כי אישה, ילדים, עבודה, כיף, וזה... אין זמן.

הפורום נמדד בכמות הטראפיק שלו. גם השקטים נחשבים - אלה שלא כתבו שורה אחת, אלה שלא נרשמו אפילו. את המדד האם הפורום חי או מת, צריך לקבל משם, לא מחוות דעת סובייקטיבית של משתמש נתון. תשאל את אביעד מה המצב, אם יענה לך - תדע.

נכון, חלק מפעילות הפורום עבר לרשתות החברתיות - זה החלק החברתי, הוא מראש היה שייך לשם, זה היה רק עניין של זמן. אבל הפורום חי, גם אם מעט ולאט יחסית. ובעיקר כי הוא מהווה מאגר מידע ענק, ואף אחד לא צריך את מנוע החיפוש של הפורום - מגיעים ישירות מגוגל... והשינוי הזה קרה ממש מזמן, לא אתמול ולא שלשום.

מה שכן - כנראה שבאמת "פורום תמיכה" הוא די יתום...

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    יש לא מעט צדק בדברים שנכתבו. מערכת הפורומים של פול גז אכן פעילה הרבה פחות מימיהם הגדולים של הפורומים. הרגלי הגלישה השתנו, והרשתות החברתיות נגסו בחלק הארי מהפורומים באופן כללי, וכמובן שגם פורום פול גז נפגע, והטראפיק בו נמוך משמעותית מבעבר. את זה כל אחד יכול לראות.

בנוסף, אני מסכים לחלוטין שמערכת הפורומים של פול גז היא מיושנת, והיא אינה עומדת ברוח הזמן והקידמה. כבר כשהקמנו את המערכת מחדש ב-2015 היא לא הייתה החדישה ביותר, וממרחק של 7 שנים היא נראית כעת היסטורית. בהקשר הזה אציין שכדי לשדרג את מערכת הפורומים צריך לשדרג את הבסיס והפלטפורמה שעליהם האתר כולו יושב. יש לנו תכניות עתידיות לזה, ואני בטוח שיום אחד נגיע גם לזה.

יחד עם זאת, נתוני הגלישה מראים באופן חד-משמעי שהפורום עובד ושיש בו תנועה ערה. גולשים חדשים נרשמים בכל יום, נכנסים לפה עשרות אלפי גולשים בחודש, וגם אם רובם לא פעיל ולא כותב - מנוע החיפוש עובד, ואנשים קוראים שרשורים עדכניים וישנים מהארכיון. המספרים לא פחות ממדהימים.

בנוסף, כפי שכבר נכתב פה, למערכת פורומים יש יתרון אדיר על-פני רשתות חברתיות - וזה העומק ואפשרויות החיפוש. ברשתות חברתיות פוסטים נעלמים אחרי זמן קצר. פה בפורום הם נשארים לנצח.

בהחלט נצטרך לבצע רפורמה במערכת הפורומים, אולי למזג פורומים שפעילים פחות ולהשאיר פחות פורומים פעילים, ובהחלט לעדכן גרסה כך שהפורום יהיה מודרני יותר ויציע יותר פיצ'רים ברוח הזמן. גם לזה נגיע. אולם גם ב-2022 יש מקום לפורום אופנועים בישראל, ואני רואה את זה בכל יום בנתונים.

Senior Member הסמל האישי של Jonathan
    בנוסף, כפי שכבר נכתב פה, למערכת פורומים יש יתרון אדיר על-פני רשתות חברתיות - וזה העומק ואפשרויות החיפוש. ברשתות חברתיות פוסטים נעלמים אחרי זמן קצר. פה בפורום הם נשארים לנצח.

בהחלט נצטרך לבצע רפורמה במערכת הפורומים, אולי למזג פורומים שפעילים פחות ולהשאיר פחות פורומים פעילים, ובהחלט לעדכן גרסה כך שהפורום יהיה מודרני יותר ויציע יותר פיצ'רים ברוח הזמן. גם לזה נגיע. אולם גם ב-2022 יש מקום לפורום אופנועים בישראל, ואני רואה את זה בכל יום בנתונים.
    אביעד,
    לאחד פורומים לא פעילים יעזור מאד, פורום שטח לדוגמא די מת, האיחוד מאפשר חשיפה של הפוסטים שכבר עולים בו לקהל יותר רחב.
    עוד יתרון של פורום אופנועים זאת ההפרדה מהאדם - לא בטוח שכל משתמש רוצה לספק חיבוריות של תמונות שלו מי ילדיו מי החברים שלו ומי החברים של אשתו בכל פעם שהוא שם פוסט או מגיב.

הנה תיקח אותי - כאן בפג"ז כל אחד שרואה את האווטר שלי בטוח שאני רוסי במירוץ 8 השעות של סוזוקה.
    אם חס וחלילה הייתם מחוברים ל FAKE BOOK שלי הייתם יודעים שאני לא רוסי ושאני בכלל רוכב על בטא....
    If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
    It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
    When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn

ROGUE RC51

Senior Member
    תמיד אעדיף פורומים. "אכלתי" פורומים מהז'אנר הזה (לא תפוז המאעפן) במשך שנים ועבורי אין להם תחליף ולא עבור ידע טכני. מדובר בקהל שעדיין מסוגל להתבטא ולקרוא והתוכן מושפע מהמדיה. לכן שאר הפלטפורמות עוסקות במיקרו פוסטים ברמה כזאת או אחרת. לדעתי הפורום הוא פספוס כי חלק גדול מחוויית המשתמש של פייסבוק (תמונות, סרטונים לייקים) אפשר לקבל על פלטפורמת פורומים מעודכנת. אני יודע מניסיון שלא היו בארץ הרבה מתכנתים שמכירים ועוד פחות כאלה שממש ששולטים במערכת. עדיין, להתקין מערכת בקנפוג ברירת מחדל עם פיצר'ים ותמיכה בעברית זה לא מאות שעות מתכנת וכנראה שיותר קרוב לעשר. אם צריך לעשות מגבית, מימון המונים עמונים ערמונים...לכו על זה. חבל להתמהמה כי כמות האנשים שכותבים הולכת ופוחתת וכשהזרזיף ייפסק לחלוטין יכול להיות שלא יהיה טעם להחיות אותו מחדש. לא חראם?
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jonathan צפיה בהודעה
    אביעד,
    לאחד פורומים לא פעילים יעזור מאד, פורום שטח לדוגמא די מת, האיחוד מאפשר חשיפה של הפוסטים שכבר עולים בו לקהל יותר רחב.
    עוד יתרון של פורום אופנועים זאת ההפרדה מהאדם - לא בטוח שכל משתמש רוצה לספק חיבוריות של תמונות שלו מי ילדיו מי החברים שלו ומי החברים של אשתו בכל פעם שהוא שם פוסט או מגיב.

הנה תיקח אותי - כאן בפג"ז כל אחד שרואה את האווטר שלי בטוח שאני רוסי במירוץ 8 השעות של סוזוקה.
    אם חס וחלילה הייתם מחוברים ל FAKE BOOK שלי הייתם יודעים שאני לא רוסי ושאני בכלל רוכב על בטא....
    אף אחד לא מושלם
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!