אני לא טענתי שזה יגיע על חשבון האיכות, אתה טענת ככה אבל אפשר להסכים שתהיה ירידה מסוימת.אתה נוגד את עצמך.
אתה טוען שאתה מעדיף "פורום" (במובן הרחב) שלא יהיה ריק, גם אם זה על חשבון האיכות.
אז אתה טוען שיש מקום ל"פורום" מקצועי רחב (אבל הרגע אמרנו, שכדי שהוא יהיה רחב, זה חייב לבוא על חשבון ה"איכות").
ואז אתה אומר שלאף אחד אין עניין בזה (הגיוני, כי לייצר פלטפורמה סוציאלית רחבה שתהיה גם מקצועית, בתחום קטן וצר כמו רוכבי האופנוע בישראל - זה רעיון שכנראה יהיה קשה למימוש).
אני אישית מעדיף פורום רחב עם קומץ אנשים מקצועיים שיודעים לתת תוכן איכותי לקהל הרחב יותר וכך "ללמד" אותו.
במצב הנוכחי אין לך קהל רחב ללמד ואין שום רצון מצד המיעוט המקצועי "ללמד" (כי אין את מי).
הרי למה להשקיע לכתוב תוכן איכותי שלא מגיע לאף אחד חוץ מאותו מיעוט מקצועי?
אני לא העלתי רעיון של קבוצות פייסבוק, זה אתה רשמת.ני פשוט חושב שא. הרעיון שלך לא בשל, ואתה צריך לתת לו צורה מוחשית יותר, ולא ללכת על המוכר לך בדמות קבוצת פייסבוק
אני רק רשמתי שאולי נדרש פתרון אחר.
אבל אני עדיין חושב שזה הפתרון הנכון ביותר בהתחשב בשאר האופציות הקיימות כרגע.
עובדתית יש קבוצות מקצועיות בפייסבוק עם עשרות ומאות אלפי אנשים שממקבלים מידע מקצועי מאנשי מקצוע (רופאים, עורכי דין,רואי חשבון, וטרינרים וכו').
יש קבוצות לתחומים נישתיים יותר (קהילות גינון, תיקונים, טיולים ועוד אלפי דברים).
אם זה עובד בתוחמים הרבה יותר גדולים למה שזה לא יעבוד בתחום הזה?
לעניין השאלות שלך:
- מה תהיה צורת התקשורת היעילה, הנוחה והמפרה ביותר עבור אותו אחוזון קטן מרוכבי האופנועים, שנמצאים בתחום מתוך עניין ואהבה?-פייסבוק כי נכון להיות לרוב האנשים יש פרופיל פעיל ברמה כזאת או אחרת (וזאת עובדה, אני לא מנחש).
- לאילו צרכים של הקהל הזה, הפרוייקט צריך לתת מענה?-חשיפה לתוכן, מתן מענה לשאלות, בדיוק כמו שהפורום אמור לעשות.
- כיצד תעודד אנשים שיכולים בפוטנציה להועיל לפרוייקט, להיחשף אליו?-אני מניח שלהנהלה יש יכולת לחשוף את הקבוצה דרך הפלטפורומות שלה ( עמוד הפייסבוק, אינסטגרם והווטסאפ.
- מה הערך שיקבלו האנשים שתורמים רבות לפרוייקט ומקדמים אותו?-בדיוק כמו הערך שהם מקבלים פה, שיתוף והפצת ידע.
- כיצד תשמור על רמה מקצועית גבוהה, שפה תקינה ורהוטה בפרוייקט?מינוי מנהלים, אכיפת חוקים
- מה ההגדרה שלך למקצועיות, וכיצד היא תבוא לידי ביטוי בפרוייקט?מקצועיות זאת הגדרה רחבה אבל ברור שיש אנשים עם ידע נחרב יותר וכאלה פחות
- ממה הפרוייקט הולך להתקיים?קבוצה יכולה להגדיל משמעותית את החשיפה של האתר והפורום וכתוצאה מכך להגדיל את החשיפה של פרסומות באתר או שיתופי פעולה רלוונטים
לא חשבתי אחרת, אני דווקא מעריך את הדעה שלך.תבין אותי נכון - אני לא בא להתנגח איתך.

ציטוט ההודעה בתגובה