מאיפה מביאים אופנועים ? גם אני רוצה להביא.
שלום לכולם וחג שמח
אשמח לייעוץ על כלים שחשבתי להביא
אז ככה זה אמור להיות אופנוע ראשון שלי לכן אני לא רוצה לקפוץ ישר למשו גדול לכן אני מרסן את עצמי כדי ללמוד תגובות וללמוד את הכלי שאם אני ירצה להביא משו גדול אז שיהיה לי כבר את הניסיון בכביש
זה לא שלא רכבתי רכבתי אבל לזמן מאוד קצר וגם רכבתי על קטנוע די הרבה זמן אבל ההיתנגהות של קטנוע ואופנוע זה שני דברים שונים
אז לכן יש לי רישיון a1
מתלבט בין הדברים הבאים
z400
נינגה 400
או mt-07
למיטב הבנתי כרגע mt 07 זה משו שאופצויה שלי אליו היא אחרונה כי אני תמיד רואה שהוא כלי מאוד גניב ומאוד קל לגנוב אותו
תקציב
בערך תקציב עד 30 אלף לא כולל מיגון וכל דבר שצריך
מטרת הרכיבה
מטרת הרכיבה היא גם להנות ממשו שעוד לא היה לי וגם לצאת אם האופנוע לטיולים וכאלה דברים
רכיבה של בן אדם שני
לא מאמין שיהיה לי את מי להרכיב אולי מידי פעם אבל לא משו שצריך ליתחשב בו
גובה
הגובה שלי הוא מאוד סטנדרטי לא גבוה אבל גם לא נמוך בערם170 משו כזה
זהו מקווה למצוא פה הכוונה בין השלושה כלים שרשמתי
תודה
1. mt-07 לא חוקי לרשיון A1, אלא אם אתה קונה את הגרסה המוגבלת.
2. 170 ס"מ זה נמוך (מקווה שאני לא מנפץ לך איזו אשלייה כרגע) אז זה בהחלט פקטור שאתה צריך להביא בחשבון בבחירת כלי ראשון.
3. נינג'ה ו-Z 400 שניהם בגובה שאמור להיות בסדר עבורך, ושניהם גם אופנועים מהנים מאד כאופנוע ראשון.
טיפ קטן לפותח השרשור, בידידות:
עברית תקינה וכתיבה מסודרת עם סימני פיסוק מביעה כבוד לאנשים שאליהם אתה פונה ומעודדת אותם לענות ולסייע לך.
לדוגמה - "משו" זאת לא מילה בעברית. "רכיבה של בן אדם שני" נקראת "הרכבה".
לשאלתך, כל אחד מהאופנועים שציינת יתאים לדרישות, ויש עוד הרבה כלים נוספים שיכולים להתאים לך. אכן ה-MT-07 הוא אופנוע מבוקש וגניב, ובתור אופנוע ראשון ניתן להסתפק במשהו צנוע יותר, כמו דגמי ה-400 של קאוואסאקי, ה-300 של ימאהה או אפילו ההונדה CB300R (קצת חלש, אבל אמין וקל לשליטה).
משום שאין לך ניסיון קודם, חשוב להבין שהמטרה העיקרית שלך בשנה הקרובה תהיה לבנות טכניקה ואסטרטגיית רכיבה, שיאפשרו לך להינות מהאופנוע בצורה בטוחה ככל הניתן.
בהצלחה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אישית,
אני חושב שתיסגר על איזה אופנוע אתה רוצה,
אתה מדבר על אופנועי סטריט אז יש לך גם את ה cfmoto שאם אני לא טועה עולה 29 אלף על הכביש כולל רישוי.
ממה שהבנתי הם די ממולצים.
ואופנוע חדש עדיין עדיף על יד שנייה.
מצד שני
אופנוע שהוא a1 יהיה יותר מוצלח מאופנוע מוגבל..
אז כמו שאמרו כל אחד יכול להתאים לך,
לגביי ה mt07 ״מגניב״ וכו,
והמגניב והכל זה משהו שלדעתי תמחק מהלקסיקון שלך,
בטח כשאתה לא מנוסה..
והנה עוד המלצה מנקודה אחרת
בגלל שאתה רוכב לא מנוסה
תתחיל עם קורס רכיבה..
להגביל את עצמך וכו׳ לא יעזור ברגע שתעבור לכלי יותר מהיר ואז תשתולל איתו..
תשמור על עצמך בנסיעה..
ציוד מגן חובה (תשאיר לך תקציב גם לזה)..
לדעת לתכנן את הרכיבה ולא סתם להגיע מנקודה א׳ לנקודה ב׳ מהר..
כי בשנייה שתהיה מופתע אתה תהיה בצרה
סע בזהירות![]()