אהלן חברים אשמח לשמוע דעות.
אני גר כיום לבד, רווק, צעיר בתחילת קריירה, מרוויח בסדר אבל לא הייטקיסט.
סגרתי את ה''חובות'' שהיו לי , מעולם לא לקחתי הלוואה.
שדרגתי רישיון לפני חודש וחצי לA1, ואני כמו מכור כל יום מסתכל ומתחרמן על אופנועים ביד 2 ופייסבוק, כבר 3 פעמים הלכתי לאיזור דרום תל אביב איפה שמוכרים והולך שם כאילו אני בחלונות האדומים שוטף את העיניים אבל ממשיך ללכת עם הזין ביד.
אז יש לי כולה 5 אלף שקל חסכון כרגע. מצליח לחסוך איזה 1000 - 1500 שקל בחודש, כרגע כבר שנים מתנייד עם ג'י דינק 125.
בתאכלס אם הייתי יכול להיות רובוט אז אני מבין שכל עוד אני לא חייב אז למה לקנות, אבל כמו שרשמתי, אני מרגיש שזה פשוט יעזור לי להרגיש יותר חי להשתדרג כבר לאיזה דוש ולעשות גם קצת טיולים בשבילים ויערות ידידותיים בטבע, להצטרף לאיזה קבוצת טיולים באיזור.
עניין נוסף זה שאני גר בדירה בבניין, אומנם בהוד השרון בשכונה מאוד מטופחת ומפוקחת אבל אין לי חצר או חנייה סגורה, והמחשבה על להשאיר אופנוע בחוץ גם עם איתוראן ושרשרת וביטוח מקיף, זה רק עניין של זמן עד שמישהו ישים עליו עין וירים. רק לפני יומיים חבר שגר ברמת אביב הרימו לו טימקס בשנייה ופירקו לו את האיתוראן.
ואללה לא יודע מה לעשות אני מרגיש כמו איזה בתול חרמן פיצוצים, עובר ליד אופנועים ונדלק. אם אני לוקח הלוואה של 20,000 אני מתחדש אבל ידוע לי שזה לא נגמר בזה, אחרי זה עוד יש תחזוקה, אני מכוון לCRF250L או RALLY אשמח לשמוע דעות.