ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
אז אמרת. אתה מתאר אירוע בפרזנט פרוגרסיב מכליל כשאין לך שום נתון לגבי המתחרים.
החוויה שעברת מבאסת אבל יכול להיות שמדובר בליקוי הרכבה של הדילר, כשל בייצור ואלף אחת סיבות שלא מעידות על הנחת היסוד שלך. חבר עם טנרה (שיא האמינות, כן?) מחליף סט בלמים שהותקן במורשה אחרי 3,000 ק"מ. תתפלא, הוא לא חושב שכל דגמי ימאהה או כל הטנרה סובלים מבעיה. אין לאף אחד נתונים ואני לא מכיר אישית אף אחד עם סיפורי זוועה. הדבר הכי נורא שראיתי היה ה 790 של ברט וגם הוא מודה שהוא התעלל באופנוע. הדבר החמור במקרה שלו היה התנהלות החברה ולא הכשל וגם שם אנחנו יודעים שלא מדובר בסיפור יוצא דופן.
התמזל מזלי ואני במשך 25 זכיתי לרכב על הרבה אופנועים ולתקן הרבה אופנועים, שאתה מפרק אופנוע אתה כבר מרגיש כמה מחשבה הושקעה בו ואם הוא בנוי כדי להחזיק מעמד, בנוסף לזה אני גם רוכב עם הרבה אנשים עם אופנועים מכל הסוגים, מה שטוב אצל גרמנים זה שהם לא מתייחסים לאופנוע כמניה שהם צריכים לשמור על שוויה, רובם יגידו את הטוב וגם את הרע, שהם מוכרים אופנוע ויש שריטה רצינית זאת תיהיה התמונה הראשונה בלוח אז אני מקבל המון מידע בכל טיול שאני עושה וגם רואה מקרוב איך באמצע טיול דוקאטי סופרספורט חדש מתחיל לנזול מהבולמים הקידמיים ואז הרוכב מספר לי שזאת כבר פעם שניה ושכבר ניסו לתקן לו את זה תחת אחריות.
או זה שמכרתי לו את הבמוו XR שהפלסטיקים מלבינים מהשמש (אופנוע חדש בשמש גרמנית חלשה) והפנס הקידמי שכבר הוחלף מקבלים קונדרסציה כל בוקר.

טובים ככל שיהיו אני עם זה סיימתי, שקט נפשי זה גם סוג של הנאה ברכיבה.
מאמין שיש כמה דגמים אירופאים אמינים וכמה דגמים יפנים שלא אבל זאת המגמה ולא יעזור כמה תגיד לעצמך שהם כבר לא כמו שהיה פעם כמו שרנו ניסתה לעשות עם ה״לא רואה מוסך״