למה אתה רוצה לנקות את המזרק?
עד כמה מסובך לנקות מזרק של דלק של קימקו דאון טאון? ראיתי יש ספריי כזה לניקוי מזרקים אבל צריך לפרק אותו קודם. אתה כזה זה מסובך? יש לי ניסיון בסיסי אני מטפל לבד בקטנוע אבל דברים כאלו יותר רציניים לא ניסיתי. ראיתי הוא מחובר אם קליפס כזה לצינור של הדלק ובורג. להוציא את הבורג והקליפס לא בעיה השאלה איך אני מחזיר את הקליפה זה נראה קליפס חד פעמי שברגע שמחקרים אותו צריך לקנות חדש. יש למישהו מושג?
תמונה:
https://ibb.co/z4rbB8p
זה לא קריטי לנקות את המזרק וביצועים ירודים יכולים להיות בגלל הרבה סיבות.
אפשר לבצע ניקוי עם תוספים, ואפשר לחבר את המזרק למקור מתח ולשפריץ לתוכו - לא יודע כמה זה יעיל שתי השיטות האלו.
החבק הוא חד פעמי אפשר להחליף אותו באחר שמתהדק.
מסנן דלק רצוי להחליף אבל בשביל להחליף מסנן דלק צריך להוציא את המשאבה מהמיכל. המסנן מחובר אל פתח היניקה שלה ולא תמיד היצרן מספק את המסנן בנפרד.
כשנגמר הדלק פוגעים במשאבה.
מזרקים מנקים עם תוסף כשלב ראשון ובעמדת ניקוי יעודית בלחץ למזרקים כשלב שני אם התוסף לא עבד.
שמזרק לא עובד טוב זה מאד מורגש במיוחד אם מדובר במנוע עם צילנדר אחד.
ניסיתי מלא תוספים לא הרגשתי שינוי כל שהוא... הקטנוע נוסע אבל יש לו בעיה בההצאה. אני מעדיף להחליף פילטר דלק אבל זה יותר בעיה אז רציתי לנסות לנקות את המזרק בנפרד ובלי תוסף כי התוסף לא ממש עזר נראה לי
נראה שאתה יורה באפלה, אם אין לך את היכולת לעשות דיאגנוסטיקה כמו שצריך אז אין מנוס ממוסך טוב שיודע את העבודה, דווקא המזרק לפי דעתי לא אמור להיות בראש הטבלה.
המוסכים פה לא יודעים כלום חוץ מטיפולים ו"ראש מנוע" הייתי בכל הרבה מוסכים כולם אומרים כאלו שטויות ... זאת הרמה פה בארץ בגלל זה אני מטפל לבד