אילו פנסים קנית?
אהלן
רכשתי מהדוד עלי זוג פנסי ערפל ולהם שני מצבים, מצב לבן ומצב צהוב וגם ניתן להדליק את שניהם בו זמנית (את שני הלדים) כלומר לכל פנס 3 חוטי חשמל
רכשתי גם מתג כפול, עם שני מתגים, 0 ו1 לכל אחד מהמתגים. כאשר רכשתי ההשערה שלי הייתה מתג אחד לאור צהוב ומתג אחד לאור לבן לשני הפנסים בו זמנית. חזרתי מהתקנה שם נאמר לי שזה לא אפשרי עם מתג כזה וצריך מתג כפול 3 מצבים 0,1,2. המוסך הכין תשתית לעניין, צמה, פיוז, חיבור מהסוויץ, לא מצבר, כמו שצריך, ככה שנשאר לי להבין כמה דברים קטנים. לא הבנתי כל כך למה אי אפשר לשרשר את הפנסים לכל מתג בנפרד ככה שמתג אחד ידליק את הצהוב בשניהם, מתג שני ידליק את הלבן בשניהם ואם ארצה אדליק את שני האורות בן זמנית בשני הפנסים. אשמח לעצות קטנות בנושא, בסופו של דבר הרצון שלי זה באמת שליטה נפרדת בכל צבע בפנסים, שאוכל להדליק לבן, צהוב, או לבן וצהוב בו זמנית.
נ.ב הפנסים ממש חזקים והאלומות ממש טובות, הלבן רחוק ומפוקס, הצהוב קרוב ורחב יותר.
בתודה מראש
נערך לאחרונה על ידי Yigal; 01-06-2022 בשעה 15:17. סיבה: הכל התחרבש
אילו פנסים קנית?
image_2022-06-03_134619722.jpg9676[/ATTACH]
אולי זה יעזור?
נערך לאחרונה על ידי cb750; 03-06-2022 בשעה 13:59.
אין דבר כזה לא יכול - יש לא רוצה.
בשביל שליטה בשניהם בו זמנית צריך לחווט את ה+ וה- של כל צבע במקביל.
אני מנחש שהמוסך פשוט עשה כבר הכנה למשהו אחר (כל פנס בנפרד) ואין לו כח להתעסק סתם בלי לקבל עוד כסף.
פעם הבאה אגב, ממליץ לקנות כבר עם צמות ומפסקים מוכנים שרק מחברים, לא חסר ערכות כאלה. ככה היית חוסך כאב ראש של מוסכים וכספים מיותרים.
נייס. אני קניתי כאלה לפני כמה זמן -
https://www.aliexpress.com/item/1005001556386053.html
גם אשמח לדעת איזה צמה לקנות בשביל לשלוט בכל העניינים.
נייס. אני קניתי כאלה לפני כמה זמן -
https://www.aliexpress.com/item/1005001556386053.html
גם אשמח לדעת איזו צמה מומלצת בשביל לשלוט בכל העניינים.
אתה לא צריך צמ"ה בשביל זה.
אם הבנתי נכון, הוכן לך חיבור מה + (דרך פיוז) למפסק, מהמפסק יציאה של + ו – שמחובר ל – של המצבר (או לגוף). אם אתה רוצה שהלבן והצהוב יעבדו ביחד, תמיד, כל מה שאתה צריך לעשות הוא לחבר את 4 החוטים (האדומים והצהובים בשרטוט שלך) ביחד (כמו באגזוז 4 ל-1) ואת זה לחבר ל + שיוצא מהמפסק. כדאי להשתמש בהלחמה ושרינק לחיבור הזה. את שני ה – (שחורים בשרטוט שלך) חבר ל – שמגיע מהמצבר או הגוף. המצב on יעבדו כל האורות והמצב off לא יעבוד דבר.
Light:
red wire for "+"
blackwhite wire for "-"
yellow wire for Halo
Switch:
Red for "+" polarity Black,White wire for "-" polarity,
black wire for "-" polarity
(-)מצבר----->רגל 1 פנס צבע 1
(-)מצבר----->רגל 1 פנס צבע 2
((+) תלוי סוויץ') מהחיבור שהכין המוסך----->מתג צבע 1-------->רגל 2 פנס צבע 1
((+) תלוי סוויץ') מהחיבור שהכין המוסך----->מתג צבע 2-------->רגל 2 פנס צבע 2
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 04-06-2022 בשעה 14:21.