ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
המולטי שלי מרגיש דווקא כמו לשבת על גדר... מזכיר אופנוע שטח עם כידון מונמך, ואני כל כך אוהב את זה.
במולטי 950 התנוחה כבר יותר "בתוך" האופנוע, אבל לא ברמה שמזכירה את הורסיס 650, שבו ממש הרגשתי שהאופנוע סוגר עליי.



מסכים איתך, וגם אני חובב מאזדות. אבל מה הקשר שלה לורסיס? הורסיס הוא אם כבר מיצובישי אטראז' (לא בטוח שיש לכם את הזפורוז'ץ הזה באירופה). תאילנדי, זול, אמינות סבירה, חסכוני להפליא, עושה עבודה - אבל כיף זה ממנו והלאה.
הקשר למזדה 3 שכל פעם בזמנו שהייתי מגיע לישראל הייתי מקבל מזדה 3 בהשכרה וכל פעם שהייתי אומר לחברים שלי בישראל שאני מאד מרוצה מאיך שהרכב מתנהג על הכביש (בפופורציה לקטגוריה) היו צוחקים עלי ואומרים לי שזה רכב נחות וגרוע.
גם על הורסיס שמעתי הרבה שהוא אפור ומשעמם אבל הצלחתי לרכב עליו בלי קדומות ולהנות הרבה יותר מלמשל הוי סטרום 1000 שהיה לי.

להרבה רוכבים יש את המעגל הזה שעולים בסמ״ק עם השנים ועם יותר משכורת קונים אופנעים יותר יקרים עד שמגיעים לאיזה טופ מסויים ואז מגיעים למסכנה שהסמ״ק וכח סוס זה פרמטר מישני ויש דברים יותר חשובים ובדרך כלל קונים אופנוע עם פחות כח סוס אבל שמדבר יותר לרוכב.
אני עשיתי את המעגל ובגלל זה כנראה הגעתי למסכנה שהורסיס 650 בקטגוריה שלא מהנה לרכיבה