תוצאות 1 עד 15 מ 15

אשכול: אין לי מושג אם לקחת אופנוע או קטנוע, אין לי מושג אם ללמוד אוטומט או ידני.

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    אני לא כ''כ רוצה לנסוע על ידני
    מה נסגר? זה השני בשבוע...
    חובבי מוטוריקה - אאוט, מוגבלי קואורדינציה - אין?

כמו שאמרו מעלי, נסיעה מראש העין לת"א זה משהו שכל קטנוע 250 מתמודד איתו. מחוץ לשעות העומס, מומלץ להגביל את עצמך ל-110 קמ"ש ולא לסחוט 130, כדי לשמור על המנוע.
    קטנוע 250 משומש במצב טוב ניתן למצוא החל מ-10K להערכתי. לחילופין, אפשר לקנות קטנוע חדש או כמעט חדש מסוכנות בסכום גבוה יותר, ולפרוס אותו לתשלומים.
    אל תשכח שעל סכום הקניה, תצטרך להוסיף ביטוח חובה ומד ג' (בערכה גסה - 5K אם מדובר בכלי עד 250 סמ"ק, 6.5K אם מדובר בכלי 251 סמ"ק ומעלה). ניתן להוזיל את הביטוח בכ-1500 אם לוקחים ביטוח חובה עם השתתפות עצמית, אך הדבר לא מומלץ.
    על זה, תוסיף רכישת מיגון (קסדה, מעיל, כפפות, מגני ברכיים) - העלות היא החל מ-1500 שקלים ועד אינסוף.

כמובן שלתקציב ולדרישות הנ"ל מתאימים גם אופנועים (עם גלגלים גדולים, ידית קלאץ' ומיכל דלק בין הרגליים), אבל לא נראה לי שאתה מעוניין. העלויות די זהות בין קטנוע ואופנוע 250, או בין קטנוע ואופנוע 300.
    בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 07-06-2022 בשעה 08:34.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    מה נסגר? זה השני בשבוע...
    חובבי מוטוריקה - אאוט, מוגבלי קואורדינציה - אין?

כמו שאמרו מעלי, נסיעה מראש העין לת"א זה משהו שכל קטנוע 250 מתמודד איתו. מחוץ לשעות העומס, מומלץ להגביל את עצמך ל-110 קמ"ש ולא לסחוט 130, כדי לשמור על המנוע.
    קטנוע 250 משומש במצב טוב ניתן למצוא החל מ-10K להערכתי. לחילופין, אפשר לקנות קטנוע חדש או כמעט חדש מסוכנות בסכום גבוה יותר, ולפרוס אותו לתשלומים.
    אל תשכח שעל סכום הקניה, תצטרך להוסיף ביטוח חובה ומד ג' (בערכה גסה - 5K אם מדובר בכלי עד 250 סמ"ק, 6.5K אם מדובר בכלי 251 סמ"ק ומעלה). ניתן להוזיל את הביטוח בכ-1500 אם לוקחים ביטוח חובה עם השתתפות עצמית, אך הדבר לא מומלץ.
    על זה, תוסיף רכישת מיגון (קסדה, מעיל, כפפות, מגני ברכיים) - העלות היא החל מ-1500 שקלים ועד אינסוף.

כמובן שלתקציב ולדרישות הנ"ל מתאימים גם אופנועים (עם גלגלים גדולים, ידית קלאץ' ומיכל דלק בין הרגליים), אבל לא נראה לי שאתה מעוניין. העלויות די זהות בין קטנוע ואופנוע 250, או בין קטנוע ואופנוע 300.
    בהצלחה.
    קודם כל מודה לך על התשובה. אני אתמול בלילה חשבתי על זה המון והגעתי למסקנה שגם ללמוד ידני אין לי בעייה ואת האמת הסתכלתי ביד 2 ויש הרבה מאוד אופנועים שנעים בין 6-10K ונראים יחסית בסדר.

בעיקרון בוחרים אופנוע נגד קטנוע אם מסתכלים על הצרכים של אותו האדם? אני רואה את עצמי משתמש בו יותר ככלי תחבורה מאשר איזה תחביב, אין לי שום צורך "להרגיש את הכביש" ועם כמה שזה מגניב לרכב על אופנוע אני מעדיף משהו שיוכל מהר יותר לעבור פקקים ושיהיה אפשר לעשות איתו קניות בלי לקנות כל מיני אביזרים מוזרים לתקוע על האופנוע... אבל מצד שני אופנועים למיטב ידיעתי הרבה יותר זולים בקטע של צריכת דלק וטיפולים.

יתר מזה, אין לי מושג בכלל איך לא להיעקץ כשקונים קטנוע או אופנוע, אני בקושי מבין איך הכל עובד וגם אם ידעתי לא בטוח שהייתי יודע לזהות בעיות ומקריאות שעשיתי באינטרנט בקושי יש מוסכים שאפשר לסמוך עליהם ושלא ידפקו אותך בקטע של מחיר\טיפול.

אני מניח שכבר נהפוך את האשכול לזה לייעוץ קניית כלי רכב

1. חובה לכתוב תקציב (לא כולל ביטוח ומיגון) 15K
    2. ניסיון הרוכב ורשיון נהיגה A1
    3. מה הדרישות:
      1. שטח/כביש כביש ביןעירוני (60ק''מ יומי ראש העין-תל אביב)
      2. עירוני/מרחקים ארוכים עירוני
      3. לבד/בהרכבה לבד
      4. צרכים מיוחדים כמו שטח מטען, מנשא לגלשן, מנוע חשמלי - הגובה שלי 186 ולכן עדיפות למשהו שיהיה לי נוח לנסוע עליו