עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 28 מ 28

אשכול: חובות היבואן לגבי חלקי חילוף

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    התגובה על החזירים היתה רק למה ששושני כתב, כדי שכולנו נבין שרוב מי שמקיף אותנו, יבואן או לא, הוא חזיר. אני לא שונא אותם, רק יודע מי עומד מולי.
    אני באמת חושב שבנאדם שהאופנוע שלו עומד, ואיננו יכול לתקן כי הוא באחריות צריך לקחת עו"ד ולתבוע להם את הצורה, ואם אתה אומר שזה לא מקרה בודד, אז כן. ייצוגית.
    חברת המזרח נתבעה ב35 מליון שח על שהתעלמה מבעיות במנועי הדיסקברי. זה עתה הגיעו לפשרה עם התובעים (לא ראיתי את הסכם הפשרה, אבל מניסוח הודעת ביה"מ הם הולכים לחטוף לא מעט). מניח שזה ישנה משהו בחשיבה שלהם פעם הבאה שתהיה בעיה עם המוצר. זאת חברה שיש לה המון כסף וסוללות של עורכי דין. כך שזאת לא בדיוק מלחמה בטחנות רוח.

Member
    היה לי סטואציה דומה עם מאיר, אני יגיד שהם ידעו להתקזז על כל הבלאגן (אומנם היה מדובר על חלפים שאינם תוספות)
    ולקח להם הרבה מעל 45 ימי עסקים ואני כמוך פעלתי וייבוא לבד של חלפים מקוריים, שוב הם ידעו להיות אחראיים

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    א..הצעיר

אכן הם מחוייבים.

אז לכאורה כדי לא להפסיד כסף הם נותנים מחירים שמראש כוללים שילוח אוויר ועל זה הרווח שלהם.

מהמעט שאני יודע החוק לא מתערב בתמחור ויותר חמור שם לנו הלקוחות רגליים ביבוא אישי.

אז לא משנה כלום איך שלא נביט על זה אנחנו נדפקים.

קקטקוב אירופה - אכן אם מחר בא לך לחצות את התעלה לקפוץ לבריטניה ולקנות אופנוע בן 4 אין בעייה פה לא
    פה גם השוק מצומצם ובקיצור בכל הקשור למסחר אנו נמצאים תחת מדיניות עוינת של השלטון המקומי.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

כי הקומוניסטים עדיין שולטים כאן!!

התפיסה שרכב זה מותרות נשארה איתנו מאז ימי הפנקס האדום.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    שושני – קודם כל תודה עבור הלינקים. אבל, אם תשים לב, באף אחד מהם אין משקולות כידון המתאימות לגוצ'י שלי – אילו באים עם בליטה מלבנית שמתיישבת בשקע המתאים במגיני הידיים. ברור שאפשר לקנות משהו גנרי ולחבר – הייתי עושה זאת עם אופנוע בן 10, לא עם חדש.
    דבר שני, שושני, אולי אני דון קישוט, אבל אם המחוקק חשב שיש ליבואן חובה לספק חלקים והוא לא מקיים את חובתו זה לא תקין, נכון, הרבה פעמים אפשר להסתדר לבד (ואפילו בעלות פחותה) אבל זה לא מוריד מהיבואן את חובתו לעמוד בחוק. ולפעמים לא ניתן. כך, לדוגמה, עומד במוסך עופר אבניר בחיפה אופנוע דומה לשלי בלי מגן מנוע שנפל ודפק צילינדר, עדיין באחריות. האופנוע מחכה כבר למעלה מחודש לחלפים. אני מנחש שאפשר היה להשיג את החלפים בדרכים שאתה מציע, אבל אז היבואן היה מסיר את האחריות (כי החלפים לא הגיעו דרכו). בעל האופנוע נמצא במלכוד 22: גם לא יכול לייבא בעצמו את החלפים וגם היבואן לא מספק לו אותם (בניגוד לחוק). למעשה, מה שאתה מציע מקביל למצב הבא: תאר לך שהעירייה מפשלת באספקת המים לבית שלך. למרות שיש חוקים בנושא, הם מספקים מים מלוכלכים, בלחץ נמוך מהתקן ועם הפסקות ארוכות. לגישתך – אתה תמיד יכול לחפור באר בחצר ולספק לעצמך מים בחינם. זה מה שהיית עושה? ברור שלא. אז למה זה בסדר כשמדובר בחלפים לאופנועים?

אילזו – אתה כנראה צודק, אבל זה לא קשור. היבואן חייב לפי החוק לספק חלפים תוך זמן שהוגדר בלי קשר למחיר שלהם.

לוקי – אתה כותב ש"בעבר הלא רחוק יבואנים היו נדרשים לספק מלאי של חלפים". אני לא מכיר את זה, אבל מכיר את הנוסח שהם נדרשים לספק חלפים, ואם אין להם במלאי ייכבדו וייבאו אותם במשלוח מהיר. שים לב שהם לא מוגבלים במחיר (שנמצא במחירון שלהם) שהם יכולים לדרוש – אבל הם חייבים לספק אותו. אם ידוע לך שהחוק השתנה – אנא יידע אותי. תודה.
    איזה הבדלי מנטליות מטורפים...
    קראתי את הדוגמה עם הבאר והמחשבה הראשונה שלי הייתה "אבנה באר בחצר ולא יבואו להרוס לי אותה יום למחרת? בטח שאני משקיע בבאר משלי ושתזד**ן העיריה!".

לגופו של נושא - ניסית לדבר עם מנהל המותג של באבניר, ואם מנהל המחסן? לשאול אותם בתמימות, במה הם חושבים שהחוק מחייב אותם, ואיפה לדעתם הם נמצאים ביחס לזה?
    זה רק כדי להבין - המצב הקיים הוא תוצאה של אילוץ כלשהו (למשל - גוצי העולמית לא מספקת מספיק חלקים) או של התנהלות כושלת באבניר. לדעתי אין שום סיבה שדילר לא יהיה מסוגל לייבא חלק בודד מאירופה במשלוח אווירי - תוך 10 ימי עסקים גג.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    עוד לא פניתי לאף "אוטוריטה" בעופר-אבניר. דברתי רק עם האנשים במוסך שמאוד לא מרוצים מהמצב.
    כתבתי למשרד הכלכלה. קבלתי תשובה שזה שייך למשרד התחבורה. כתבתי למשרד התחבורה ועדיין מחכה לתשובה. אחרי שיהיו לי הנתונים ביד אנסה לאתר את הפונקציה המתאימה בעופר-אבניר.

Senior Member
    אני עם 3 אופנועים ומטפל בהם לבד. בעשר שנים האחרונות אני קונה הכל בחו"ל כי המחירים כאן הם פי 3 בערך

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    עוד לא פניתי לאף "אוטוריטה" בעופר-אבניר. דברתי רק עם האנשים במוסך שמאוד לא מרוצים מהמצב.
    כתבתי למשרד הכלכלה. קבלתי תשובה שזה שייך למשרד התחבורה. כתבתי למשרד התחבורה ועדיין מחכה לתשובה. אחרי שיהיו לי הנתונים ביד אנסה לאתר את הפונקציה המתאימה בעופר-אבניר.
    א

לפני מספר שנים היה פוסט שלי על המבצעים של מטרו שדרכם הגעתי לכל מיני פינות והגשתי לא מעט קובלנות מישהו שאני מכיר ממבקר המדינה ליווה אותי.

למדתי מושגים שנקראים לוביסטים (מבטיחי הבטחות לבעליי עניין) גיליתי שכאשר נדרשים להציג חומר(שאמור להיות שקוף זמין לכולנו) אז דברים נעלמים ואנשים מגמגמים ונעלמים (לא פיזית פשוט לא זמינים).

הייתי במשרד הכלכלה תעשיה ומסח תחבורה.

ממה שאני מבין מדינת ישראל והטייקונים זו קליקה אחת (איתם גם בתי המשפט ) שיד רוחצת יד.

ראה ערך:
    המומנה על הביטוח
    פרשת שני פלטי שולץ וגל בק (דוגמה מובהקת למשטרת ישראל בתי המשפט תקשורת נתב"ג - אישתו של נדב פלטי בכירה בגוף שמשפחת שולץ אחראית על ההסעדה שלו ושל משרדי ממשלה אחרים )
    אפוד זוהר
    שרים שהפכו לדיירקטורים בחברות תקשורת
    פתאום חוייבנו במובילאיי

אגב מי מכם זוכר את העוקץ שעשו ללקוחות סובארו על ידי גל אבירם (אולי אני טועה בשם הפרטי) שאם זכור לי נכון הוא התחזה לעורך דין ועקץ לקוחות של ברזילי.
    אז אבא שלו עורך דין ידוע בהסתדרות דוד שלו מראשי ההיטק בישראל - כעת חפשו על זה איזכור ברשת ( אפילו האייטם בקולבוטק נעלם)

קסד אנא תרחיב כי אני בטוח שיש לך עוד המון

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    קסד אנא תרחיב כי אני בטוח שיש לך עוד המון
    מה קורה לוקי הזרקת כבר את החמישית?

המממ בוא נראה
    - בעלה של פרייס ?
    - דן אריאלי ממומן ביל גייטס?
    - חוזים, הסכמים ודיוני ממשלה מושחרים ?
    - המשומנת גליה רהב?
    - הטלפון הנעלם של תאיר ראדא?
    - השופטת המופתעת?
    - השופטת מהמיטה?
    - השופטת האלפקה?

בעצם למה אתה עצלן לוקי? שני קליקים בגוגל -
    https://twitter.com/lolmer/status/1366063018413613061

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    מה קורה לוקי הזרקת כבר את החמישית?

המממ בוא נראה
    - בעלה של פרייס ?
    - דן אריאלי ממומן ביל גייטס?
    - חוזים, הסכמים ודיוני ממשלה מושחרים ?
    - המשומנת גליה רהב?
    - הטלפון הנעלם של תאיר ראדא?
    - השופטת המופתעת?
    - השופטת מהמיטה?
    - השופטת האלפקה?

בעצם למה אתה עצלן לוקי? שני קליקים בגוגל -
    https://twitter.com/lolmer/status/1366063018413613061
    נו
    אני נותן לך במה ואתה קורא לי עצלן.

נדון בזה על כוס קפה אספרסו בget service

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    השאלה מה אנחנו מנסים להשיג בזה לוקי.
    מלבד שיסנטו בי כמתבכיין.

את נושא הדלתות המסתובבות שהזכרת הכרנו עוד מימי ידין ענתבי. (זה היה קיים הרבה הרבה לפני כן. פשוט מיצו העלה לתודעה)
    הזכרת את האפוד הזוהר. בדיון בוועדה הועלה נושא האופנועים והיכן ישימו. אחת הפוסטמות אמרה "שישימו בתא מטען"
    הזכרת את גל בק. מה עם חשין?

אבל אתה חי בעבר מונסטרון זקן.
    אתה בטייםליין של "אי דיד נוט הב סקס ווית' ת'אט וומן"
    תתקדם https://www.youtube.com/watch?v=os_CJSiPH4U

וכן, בקישור שנתתי יש ריכוז של ניגודי עניינים.

ושוב. איך זה מקדם את הפורום?
    הציבור שרץ להזריק ולהדביק טיטול על הפרצוף ימשיך להצביע ביבי, או טיבי, או צר הבריאות המקושת.
    או צרת המזגנים ברכבות קסטנר (כמה אירוני)
    פשוט ימשיך להצביע
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 14-06-2022 בשעה 10:38.

לוקי עשה את המלחמה שלו

עם ישראל לא מאוחד ונהנה שדופקים אותו וזה בסדר.

לוקי רכש ממטרו אופנוע חדש ואפילו הופתע מהשירות הטוב (באמת שהם היו בסדר איתו כולל רכב חלופי בדמות מקסים 600 ל3 חודשים)

אז בכל הקשור לשירות הם עברו את המבחן ובחוויה של לוקי אפילו יותר טובים מהונדה ( כולל גומיות וינקר שהוחלפו ).

חלקים עדיין יקרים וכך גם הטיפולים אבל זה לא שונה בהרבה משאר היבואנים הגדולים.

אז לסיכום בנקודת המבט של לוקי זו התרבות האירגונית וגם הצרכנית של העם היושב בציון.

מבטיח לילל בהמשך

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI