יש לי שאלת תם: האם ליבואנים רשמיים יש חובת אספקה של חלפים תוך זמן מוגדר?
הסבר: במסגרת הרכישה של הגוצ'י (פוסט נפרד בעתיד – אם יהיו לי הסבלנות והזמן) נתקלתי במוזרויות הנוגעות לחלפים/אביזרים.
רציתי להתקין מגן רוח גבוה ומגן מנוע על האופנוע. באופן מוזר (בעיני) לחנות של עופר-אבניר (אבזריון) אין את שני הפריטים הללו, למרות שהם היבואנים של המוטו גוצ'י. הייתי צריך לייבא בעצמי – שני הפריטים (של GIVI) היו אצלי תוך כשבוע מיום ההזמנה. אני מנחש שאם אני יכולתי להשיג את הפריטים בעצמי, על אחת כמה וכמה שאבזריון היו יכולים להשיג אותם (ואפילו להרוויח כמה גרושים על הדרך) אבל זה אפילו לא הוצע. אני לא בטוח אם זה כשר או לא, אבל בטוח שזה שירות גרוע.
לעומת זאת, כשמדובר על חלפים, הסיפור אחר. כך, לדוגמה, אני מגלה פתאום שמשקולת הכידון הימנית נעלמה (כנראה הבורג לא הודק כראוי ונפתח מהוויברציות). הזמנתי (דרך המוסך) אבל אין זמן אספקה: יכול לקחת חודש, חודשיים או אפילו יותר. יש בגוצ'י טרמינל כוח (שעובר דרך הסוויץ'), סגור בפקק, לחיבור צרכן (לדוגמה, פנסי ערפל). אין לעופר-אבניר את המחבר המתאים ומעולם לא היה. אני גם לא מצליח להשיג אותו בשום מקום.
במו עיני ראיתי אופנוע וקטנוע (כמעט חדשים) במוסך שעומדים ומחכים לחלפים למעלה מחודש (ולא יכולים לנסוע בשל כך) ועדיין לא ברור מתי יתקבלו החלפים.
כשיבואני רכב מסבירים מדוע המחירים (של רכבים חדשים ושל חלקי חילוף) כל כך גבוהים הם מתרצים זאת בצורך להחזיק מחסן חלפים. אז אני חוזר לשאלה: האם ליבואן רשמי יש זמן אספקה מקסימאלי לחלפים עבור רכבים/אופנועים שהוא מוכר? אם כן, על כמה זמן מדובר (לא ייתכן שזה חודשיים)? מי מפקח על קיום הסעיף הזה ולמי צריך לפנות כשהיבואן "שם קצוץ" על חובותיו?

מנהלים – אם לדעתכם לא שייך ל"כללי" נא להעביר לפורום המתאים.