ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
עוד לא פניתי לאף "אוטוריטה" בעופר-אבניר. דברתי רק עם האנשים במוסך שמאוד לא מרוצים מהמצב.
כתבתי למשרד הכלכלה. קבלתי תשובה שזה שייך למשרד התחבורה. כתבתי למשרד התחבורה ועדיין מחכה לתשובה. אחרי שיהיו לי הנתונים ביד אנסה לאתר את הפונקציה המתאימה בעופר-אבניר.
א

לפני מספר שנים היה פוסט שלי על המבצעים של מטרו שדרכם הגעתי לכל מיני פינות והגשתי לא מעט קובלנות מישהו שאני מכיר ממבקר המדינה ליווה אותי.

למדתי מושגים שנקראים לוביסטים (מבטיחי הבטחות לבעליי עניין) גיליתי שכאשר נדרשים להציג חומר(שאמור להיות שקוף זמין לכולנו) אז דברים נעלמים ואנשים מגמגמים ונעלמים (לא פיזית פשוט לא זמינים).

הייתי במשרד הכלכלה תעשיה ומסח תחבורה.

ממה שאני מבין מדינת ישראל והטייקונים זו קליקה אחת (איתם גם בתי המשפט ) שיד רוחצת יד.

ראה ערך:
המומנה על הביטוח
פרשת שני פלטי שולץ וגל בק (דוגמה מובהקת למשטרת ישראל בתי המשפט תקשורת נתב"ג - אישתו של נדב פלטי בכירה בגוף שמשפחת שולץ אחראית על ההסעדה שלו ושל משרדי ממשלה אחרים )
אפוד זוהר
שרים שהפכו לדיירקטורים בחברות תקשורת
פתאום חוייבנו במובילאיי

אגב מי מכם זוכר את העוקץ שעשו ללקוחות סובארו על ידי גל אבירם (אולי אני טועה בשם הפרטי) שאם זכור לי נכון הוא התחזה לעורך דין ועקץ לקוחות של ברזילי.
אז אבא שלו עורך דין ידוע בהסתדרות דוד שלו מראשי ההיטק בישראל - כעת חפשו על זה איזכור ברשת ( אפילו האייטם בקולבוטק נעלם)

קסד אנא תרחיב כי אני בטוח שיש לך עוד המון